Yumuşatıcıların yoğun kokusundan rahatsız oluyorum. Sentetik kokular rahatsız ettiği için de makinede yumuşatıcı kullanmıyorum. Arkadaşım ise çok fazla yumuşatıcı kullanıyor ve titizim diye geziniyor. Sizce ben yeterince titiz değil miyim?
Çamaşır makinesinde yumuşatıcı kullanmayan kız yeterince titiz değil midir?
Titiz olmak lekesiz tertemiz ütülü kıyafetlerle gezmekle olur bence. Yumuşatıcı bende sevmiyorum. Kokusu ağır. Zaten kimyasal zararlı. Bu tercih meselesedir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bende kullanmıyorum çünkü kullandığım parfümle kokusu karışıyor sevmiyorum o yüzden oda parfümü gibi kokuyor sonra. Kokusuz yumuşatıcılar var kullanabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Titiz olmak lekesiz tertemiz ütülü kıyafetlerle gezmekle olur bence. Yumuşatıcı bende sevmiyorum. Kokusu ağır. Zaten kimyasal zararlı. Bu tercih meselesedir..
Bende kullanmıyorum çünkü kullandığım parfümle kokusu karışıyor sevmiyorum o yüzden oda parfümü gibi kokuyor sonra. Kokusuz yumuşatıcılar var kullanabilirsin
Kimyasal ne kadar az kullanırsan o kadar iyi. Bence iyi yapıyorsun.
Ben her zaman yumuşatıcı kullanırım marketse bile 2 saat kokularına bakarım😂
Birçok yumuşatıcı renklerde solma yapar. Kullansa bile gerekli olan ürünlerde kullanmalı. Kızın suçu yok. Kısıtlamazsan aç kalırsın 😂
Ben yumuşatıcı kullanıyorum çok titizim dediğini sanmıyorum sen üstüne alınmışsın
Titizlikle alakası yok bence sonuçta yıkanıyor yıkamasa pistir 😂
Bilmem herkesin kendi tercihi
hayır alakası yok bence👼🌺💫💭
kime ne ki
Yumuşatıcı katmasada titizdir bence
Kullanılmasa da olur hatta daha iyi olur, zararlı
Değildir kullanması lazım
Değildir
Değil
Evet