Ev & Yaşam Bir şey olacak diye yıkamaya korktuğunuz bir kıyafetiniz var mı? Eylülce07 Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bazı elbiselerimin kumaşı yıpranacak diye yıkamaya korkuyorum. Sizin de bir şey olacak diye yıkamaya korktuğunuz bir kıyafetiniz var mı? Bir şey olacak diye yıkamaya korktuğunuz bir kıyafetiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet, var. Mecburen yıkıyorum. Çok şükür ki şu ana kadar korktuğum olmadı. 0 0 Yorumla
kozkupa Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Yok. Renkliden pek hoslanmam elbiselerimi de siyah , koyu tonlarda tercih ediyorum yoksa makinayı nasil doldururdum 0 0 Yorumla
Lor3n Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl onun kokusu gider diye yikayamamistim Beni aldattığını öğrendiğimde ise yaktım kıyafeti 0 0 Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Olursa yenisini alırım sorun yok herşeyi yıkarım temizlik önemli 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tabii ki giymeye korkuyorum yıkamamak için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet, var. Mecburen yıkıyorum. Çok şükür ki şu ana kadar korktuğum olmadı.
Yok. Renkliden pek hoslanmam elbiselerimi de siyah , koyu tonlarda tercih ediyorum yoksa makinayı nasil doldururdum
onun kokusu gider diye yikayamamistim Beni aldattığını öğrendiğimde ise yaktım kıyafeti
Olursa yenisini alırım sorun yok herşeyi yıkarım temizlik önemli
Canım montlarım var😄
Ayrı atıyorum onları 😂
Tabii ki giymeye korkuyorum yıkamamak için
Kuru temizlemeye veriyorum
Vardı ama bir şey olmadı.
Kuru temizleme yaptır
ayy kesinllikle var🌺💫💭👼
Yok çok şükür
Yok.
Yokk
Var tabi