Merhaba, Kışın çamaşırlarımı eskiden çamaşır kurutma aletine asıp yağmur, kar yoksa balkona götürürdüm. Geri kalanı da ipe asardım. Daha sonra kurutucu aldık. Ama içinde her şeyi kurutmuyoruz. Yüksek sıcaklıkta kurutma yaptığı için ne yazık ki bazı kıyafetlerim renk attı. Çok sevdiğim siyah pantolonum soldu. Diğerlerine pek zarar vermemiş ama bazı kıyafetlerim maalesef artık eskisi gibi değil. Ben de bu nedenle her zaman kurutucuyu kullanmıyorum. Balkonun çevresini camla kapattık. Oraya asıyoruz artık.
Kısın çamaşır kurutmak turkiyenin güney ve ege kısımları hariç neredeyse işkence bütçesi kurutma makinasına el vermeyenler için sura link bırakıyorum incelersiniz! Uygun fiyata kurutma cihazı. Not: fön makinası değil 😂
Yazın çamaşırları kurutmak ne kadar kolaysa kışın bir o kadar zor benim için. En çok da bu yüzden yakın zamanda bir çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum. Şu anda çamaşırlarımı balkona asıyorum mecburen ama kış olduğu için yıkadığım çamaşırlar da doğal olarak ya kalın ya da kazak ve asla bu havada kurumuyor. Kuruyana kadar da tüm kokusu gitmiş oluyor.😒
En İyi Cevap