Merhaba, Kirli çamaşırlarımızı banyoda yer olmadığı için herkesin odasında bir sepet var. Ve bizler o sepetlerde topluyoruz. Yine file sepet de aldım. Onlarda da çoraplarımı biriktiriyorum. Ben çoraplarım ve kıyafetlerimi genel olarak aynı anda yıkamam. Kıyafetleri Kıyafetler, nevresimleri nevresim, yatak örtülerini yatak örtüleriyle, havlularım havlularla, iç giyim eşyalarımsa iç giyimlerle yıkanır. Eşyaları kirli sepetine atıyorum. Diğerleri poşet ve filelere ayrı koyuyorum. Yıkayacağım zaman kategorize ediyorum. Sonuçta hepsini farklı ısı ve programda yıkıyorum.
Birden fazla file ya da bölmeli çamaşır sepeti almanızı öneririm.
Genelde kirli sepetinde oluyor ama illaki çamaşır yıkayacağım gün odaları da kontrol ediyorum, bazen kuytu köşeden çorap çıkabiliyor :D Bakmakta fayda var yani ama eşim de ben de genel olarak kirlilerimizi anında kirli sepetine atarız etrafta dağınıklık olmaması için.
Kirli sepetine atar herkes. Çok Nadiren aceleye gelirsw bazen odamda kalabiliyor. Topla gitsin ya ne olacak sanki. Aile fertleri 2 kadın 2 erjek mi? Çok çok eskidrn anlam benim yatağın başında kullanılmış pedini unutmuş aceleyle çıkınca. Bende aldım dışarıdaki çöpe attım. Hala kızı var yaşı epey var ve boşanık. Onların bir önceki evi dubleksti tanga kilotları sağda solda duruyordu salonda holde falan 2 oğlu var bir de. Son evinde görmedim biraz tertipleşmiş.
Kirlisni sepete atmayanın çamaşırı odasında kirli kalmaya devam eder. Birkaç kez toplamayıp yıkama. Kirli sepetinde olanları yıka. O zaman atmaya başlıyorlar içine.
Benim odamda asla kirli çamaşır barınamaz hepsi sepetinde ve zamanında yıkanıp ütülenir aksama olmaz ama başka kirli çamaşırlar ise herkesin vardır elbet bir kirli çamaşırı 😁