Kuru temizleme gibi değil filmlerde oluyor ya hani ne güzel gidip kendin yıkıyorsun öyle bir yer
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İstanbul’da çamaşır yıkama yerleri var ama sorunun açıklamasında belirtmiş olduğun gibi film misali kendin yıkayıp hizmet aldığın bir yer bilmiyorum. Olmadığını düşünüyorum. Yani böyle bir yıkama dükkanı olsa bile özellikle de ülkemiz sınırları içerisinde çok da işlevsel bir hale gelip hizmet vereceğini düşünenlerden değilim. Bir yerde kendi işini kendin yapmak varsa, bu hizmet bir süre sonra sona erer. Çünkü aksilikler çıkma ihtimali yüksek, doğal olarak da işletmeciler; sizden çamaşırları alır ve yıkar. Sonra da da size teslim eder. Kendinizin yıkama düşüncesini de anlayamadım. Yani belki birazcık daha ucuza gelebilir ama o birazcığı daha verip zamandan tasarruf etmek, bence daha da önemlidir diye düşünüyorum. Bu tip dükkanların olma ihtimali olmasına bile pek inanmadım diyebilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Benim gördüğüm kadarıyla Kadıköy ve Beşiktaş semtlerinden vardı. Hem de kocaman ve içeride bir çok makine vardı. Buralar genelde öğrenci ve bekar insanların daha çok yaşadığı bir yer olduğu için ihtiyaçta oluyor. İnsanlar evlerine makine almak yerine buraları kullanmayı tercih ediyor. Fakat ben çok mantıklı bulmuyorum. Eğer mecbur değilsen tercih etmemek lazım. Çünkü birçok insan aynı çamaşırları orada yıkıyor.10 Yorumla
Selam,
Çamaşır yıkama bölgeleri her şehirde her ilçede mevcuttur. Bunun için cihazınızın konum erişimini açmanız gerekiyor. Size yakın olan bölgelerde kuru temizleme ve yıkama bölgeleri olacaktır. Kapanış - açılış saatleri de detayda yazar ama mümkünse arayabilirsiniz de. Tarih ve saatler güncellenmemiş olabilir çünkü.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhaba, çamaşır yıkama yerinden kastın çamaşırhane gibi yerlerse evet vardır. Lakin bu tarz yerlerin pek güvenilir ve hijyenik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü adını, sanını duymadığımız bu yerlerin denetlendiğini de bilmiyoruz.
Ayrıca iç çamaşırlarını getirip 30 derecede yıkayan biri, vücudunda virüs, bakteri ihtiva eden uçuk gibi hastalıkları taşıyorsa iyi bir dezenfekte uygulanmadığı takdirde bu bakteriler sizin yıkanan çamaşırlarınıza geçebilir. Size tavsiyem, temizlik yaparken kullanacağınız tüm ürünlerin kişisel olması. Bu nedenle umumi bir şekilde, pek duyulmamış yerlerde temizlik fikri kulağa pek hoş gelmiyor. En azından benim için rahat etmezdi.31 Yorumla- +1 yıl
Hiç böyle düşünmemiştim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yılHiç öyle kendi kendine çamaşırını yıkadığın bir yer olduğunu sanmıyorum. Bırakın İstanbul’u Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir uygulama olduğunu düşünmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılÇok amerikan filmi izlemenin yan etkileri işte ya
01 Yorumla- +1 yıl
Ok smartass
+1 yılNeden Olmassın
02 Yorumla- +1 yıl
Bildiğin var mı
- +1 yıl
Yok İstanbul'da yaşamıyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı