İki senedir evliyim ve çalışıyorum çamaşır asmak kurutmak artık eziyet haline dönüşmeye başladı çamaşır makinem Arçelik ve memnunum Arçelik marka kurutma makinesi kullanan var mı memnun mu onerenler kadar önermeyen çok insan var kararsız kaldım
İnsan gerçekten çamaşır kurutma makinesinin değerini elde ettikten sonra anlıyor. Özellikle o kış aylarında balkonda o soğukta çamaşır asmak ve toplamak gerçek anlamda büyük bir eziyet gibi geliyor insanlara. Bana göre de tam bir eziyet zaten. Hele ki soğuk havalarda günlerce kurumamasına ne demeli?
O yüzden kurutma makinesi her eve lazım. Fakat şuna dikkat etmek gerekiyor. Gerçekten canavar gibi elektrik harcıyor. O yüzden A+++ sınıf bir makine almanızı tavsiye ediyorum. Yoksa ay sonu fatura şoku ile karşılaşırsınız.
Çamaşır kurutma makinesi bir alan pişman bir de almayan. Kurutucular, yüksek ısıyla kurutma yaptıkları için çamaşırların eski canlı renklerini kaybetmesine, elastiklik özelliğini yitirmesine, üzerinin tülermesine sebep olması normaldir. Dolayısıyla kurutucu alanlar bu durumdan sıklıkla şikayet ederler. Kurutucunun avantajları var mıdır? Olmaz mı? Çamaşırlarınızı serecek yer bulma, onları tek tek asma ve çamaşırların özellikle kış aylarında günlerce sürebilen kuruma sorununu ortadan kaldırır. Gördüğünüz gibi artı ve eksileri bir kenara yazın seçiminizi ona göre yapın. Ancak çalışan ve çamaşır asacak yeri olmayan kadın için bu kurutucular oldukça güzel bir alternatiftir.
Ben yurtdışında kurutma makinası kullanıyorum. Kışları ağır geçtiği için balkonda çamaşırları kurulabileceğim bir ortam yok. Ancak büyük kolaylık olmasının yanında çamaşırları yıpratıyor. Bunu gözardı etmeyin derim. Renkleri dolduruyor. Çekebilecek çamaşırlarınızı kurutma makinasına atmayın çektirir. Yün kıyafetlerinizi atmayın tülertir. Kurutma makinası için diyebileceklerim bu kadar.
Çamaşır kurutma makinesi, çamaşır makinesinden çıkan ürünlerin ipe asma ve kurutma gibi işlemlerden kurtulmasını sağlar. Bazen güneş olmaz ya da dışarıda duman olur ve çamaşır üzerine koku sinebilir. Bu açıdan oldukça faydalıdır. Eğer yeriniz varsa ve maddi açıdan da sizi zorlayan bir durum yoksa ben çamaşır kurutma makinesi almanın faydalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü tek tek asma derdi yok, doğrudan çamaşır yıkama makinesinden alıp diğer makineye atıyorsunuz. Oradan da çıkarıp ipten almış gibi ütülemeye başlıyorsunuz. Hem emek hem de zaman açısından tasarruf sağlayan faydalı bir araç olarak görüyorum. Marka olarak da düşündüğünüz ürün iyidir. Çünkü adı bilinen ve yıllardır tercih edilen en iyi markalardan birisidir. Doğal olarak ürünü de aynı derecede faydalıdır diye düşünüyorum
Bir ara kurutma makinesi almayı düşünmüştüm fakat birkaç yorum okuduktan sonra şu anda vazgeçtim çamaşırları çok yıprattığı söyleniyor Okuduğum kadarıyla senin zamanın olmadığı için almak istiyorsun kullandığın çamaşır makinesinin markasından alman daha mantıklı
Kurutma makinesi özellikle kış aylarında büyük bir kurtarıcıdır. Asacağınız yer olmayacağı ve evde de çamaşır kokusuyla karşılaşmak istemeyenlerin, balkona sahip olmayanların kesinlikle kullanması gerekir. Üstelik dağınık bir görünüm değil. Aciliyet gerektiğinde hızlıca kurulama işlemi yaparak sizin imdadınıza yetişebilirler, yardımcı buluyorum.