Çamaşır makinesine attıktan sonra üstünde tüy gibi beyaz beyaz şeyler oluyor , bunun olmaması için ne yapmam lazım? ( bantla üstünden geçmekten yoruldum artık )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Siyah kıyafetler kullanışlı olduğu kadar kir ve tozu çok fazla belli ediyorlar. Hele ki evcil hayvana sahip birisi iseniz işiniz daha da zordur. Kıyafetlere bulaşan ve dökülmekte zorlayan tüyler için en kullanışlı yöntem fırçalamaktır. Vücut fırçalarına benzer kıyafet parçaları bulunuyor. Düzenli olarak kıyafetleri fırçalayabilirsiniz. Bunu makineye atmadan önce de yapmanızı tavsiye ederim çünkü tüyler diğer çamaşırlara da bulaşabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aynı türde olan kıyafetlerle yıkamalı ve yıkama sonrası çamaşır yumuşatıcısı kullanmanızı öneririm..
Sorun daha da devam ederse, tüy toplama aleti kullanmalısınız..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Merhaba! Tüylenme sorunu kıyafetin eskimesinden dolayı olabilir ya da kıyafet kullanırken bizim için bir alışkanlık haline gelmiş hatalı davranışlar, kıyafetin tüylenmesine sebep olabilir. Bunun için de çeşitli çözümler elbette bulunur. Tüylenme problemi yaşamaması için, ilk olarak alınan kıyafetin kumaşının özelliklerine dikkat edilmesi gerekir. Eğer, tüylenebilir bir kumaşa sahip bir kıyafetse, olabildiğince çamaşır makinesinde yıkanmamalı, kuru temizlemeye verilmelidir. Tüylenebilir kumaşlardaki kıyafetler yıkanırken, sürtünmeyi arttırmamak için makine fazla doldurulmamalıdır. Bunlar sadece basit birkaç öneridir. Umarım fayda sunabilmişimdir. :)
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen kullandığın programdan kaynaklanan bir şey. Yanlış derece kullanımı ve yüksek devirde kullanmak bu soeunlara sebep olabilir. Permetikle alabilirsin. Ben permatik kullanıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılA101 de tüy toplama aleti var onu al kullan
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir çaresi yok mu acep?
Cevap sahibi+1 yılYok gibi valla belki bı tane kaseye soğuk koy elini islat pantolonun olduğu kısma sivazla çıkart öyle anca ya da yeni plankton aldığında ters çevir öyle koy makineye
Soran+1 yılTeşekkür ettim. İyi akşamlar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne