Makineye yanlışlıkla bir şeyler atmak herhâlde benim işim. Bir kere benim manyak kedim girmiş makineye yani var ya son anda fark ettim. Yoksa hayvan içinde yıkanacaktı. Zaten onun meraklı halleri bir gün başımı cidden belaya sokacak. Bir kerede telefon kalmıştı. Telefon yalan oldu maalesef bu yüzden. Artık dikkat ediyorum.
Çamaşır makinesine yanlışlıkla kim bir şeyler atmadı ki? Montumun, polarlarımın ya da eşofmanlarımın içinde unuttuğum kulaklıklarımı örnek vermek istiyorum ama ameliyat sağlıklı gelişti çok şükür bozulmadı kulaklıklarım. Pirince falan da yatırmadım bu arada ama nasıl çalıştı bilmiyorum. Bunun dışında para unuttuğum da oldu. Yani erkeklerin eşya olarak sınırlıdır kız olsam belki ruj falan unuturdum ama bende sınır kulaklık galiba
oldu , eşofmanımın cebine 200₺ koymuştum fermuarı var cebinde sonra unutup makinaya yıkamaya attım neyse ki para meğer ıslaklığa dayanıklı oluyormuş o gün öğrendim makinadan pırıl pırıl temizlenmiş çıkmıştı 😂
Bilmiyorum ki üniversite zamanıydı 2015 de oldu çevirdim çalıştı kullandığımız makine en düşük 2 saat dönüyordu zaten 😄 Bi ara bitmeyecek sanmıştım benimle birlikte arkadaşın da çok kıyafeti salmıştı kendini