Ablalarım lütfen yardım edin babam kalemini cebind3 unutmuş ve annemde formamı onla birlikte makineye atmış formam masmavi olmuş nasıl geçer formasız gidersem okul ceza yazıyor 1 saattir ağlıyorum lütfen tamamen geçirecek bir çözümü olsun🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKurumuş mürekkep lekesini çıkartmak biraz zor ancak kesinlikle imkansız değil. İlk olarak bir miktar sıvı deterjanı lekenin üzerine dökün ve parmağınızla hafifçe yedirin. Daha sonra leke yumuşamaya başladığı takdirde bir peçete yardımıyla lekeyi temizlemeye başlayın. Bu işlemi bir kez daha uygulayabilirsiniz
İnternette bunu buldum bu işlemden sonra kosla oksi action zabazingosu mu ne var sanırım o kuvvetli, bol oksijen ile kirleri dokuların arasından çıkarıyor. Şimdi yalan olmasın sizde araştırın internetten. Benim aklıma bu geldi anca.03 Yorumla
Soran+1 yılya makinede bielikte yıkanmıs Şu an kıyafetin kendisi ıslak
- +1 yıl
Tamam ıslak olsun. Anladığım kadarıyla ıslakken bile yine deterjanın içinde bırakabilirsiniz. Bilmiyorum kadınlar daha deneyimlidir bu konuda. Ben sadece internetten bulduğumu yazdım.
- +1 yıl
1 ve 0 lar dünyasındaki yapay zeka çok teşekür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılKolonya dök kağıt havlu bastır üstüne, halı da işe yarıyor kıyafeti de sen dene... ağlama ne var bunda, daha ağlayacak çok şeyin olacak hayatta, şimdiden başlama... ölüm yok ya ucunda...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Çok zor bir soru..
Geçen benim de başıma geldi, koltuk üzerindeki mindere mürekkep döküldü..
Kolonya, leke çıkarıcı derken bir çok ürün kullandım. Leke çıktı ama rengini soldurdu..
Karbonat bulabilirsen, karbonat veya tuz döküp mürekkebi emdir..
Sonra ise leke çıkarıcı ile yüksek ısıda yıkamalısın, çok kurursa da çıkmaz.00 YorumlaMerhaba! Mürekkep lekesi çıkarmak zorludur. Anında müdahale gerekir. Kurumuş mürekkep lekesini çıkarmak için ilk olarak bir miktar sıvı deterjanı (örneğin elde bulaşık yıkama deterjanı olabilir) lekenin üzerine dökün. Ardından parmağınızla deterjanı biraz yayın ve bir peçete yardımı ile lekeyi temizlemeye çalışın. Son olarak vakit kaybetmeden kıyafeti çamaşır makinesinde yıkayın. Umarım mürekkep lekesini çok kolay bir şekilde çıkarabilirsin.
00 YorumlaMürekkep olan bölgeyi el sabunu ile ovalayın. El sabununun boyayı akıtma gibi bir özelliği var. Acil olarak yok etmeniz pek mümkün değil gibi tabi ki arada 1 gün gibi bir süre varsa olabilir çünkü çıkması için makinede yıkanması şarttır. Makinede yıkanma durumu da yoksa çamaşır sodası kullanarak (ellerinizi eldivenle koruyun) mürekkepli bölgeyi yıkayabilir lekeyi hızlıca söküp çıkarabilirsiniz.
00 YorumlaSaç spreyi sık sonra sil
01 Yorumla
Soran+1 yılsaç spreyi yok nerden alabilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler