Merhaba fotoğrafta gördüğünüz gibi kıyafetimin üzerinde yeşil lekeler gördüm yeşil lekelerin üzerine dokununca yırtılıyor direk aşındırıcı bir madde olduğu kesin ama bu nedir evde böyle bir aşındırıcılıkta maddemiz yok dışarıda olduğunu düşünüyorum çamaşır suyu olduğunu düşünmüyorum çünkü kot kumaşını bu derece aşındıracağını düşünmüyorum sizce bu nedir?
Bana göre asit bazlı bir sıvı dökülmüş olabilir. Çünkü çamaşır suyu evet rengi kaçırır ama böyle yırtılmasına sebep olmaz kesinlikle. Ayrıca küf gibi olmuş renk olarak da bence kezzap ya da aşırı derecede etkili asit bazlı bir temizleme suyu dökülmüş olabilir. Yani kıyafetten artık pek hazır gelecek gibi görünmüyor. Geçmiş olsun ne diyelim artık olan olmuş üzülmeye gerek yok. Cana gelen mala gelsin. Teninize de gelebilirdi.
Asit olamaz çünkü asit olarak çamaşırlara zarar verebilecek asitleri tuz ruhu ve kezzap suyudur onlar da yok eder desek az olmaz sanırım. Muhtemelen çamaşır suyudur ya da küflenmiş de olabilir. Uzun süre nemli ve kapalı alanda beklediyse de küflenmesi normaldir. Ama çamaşır suyunun da zarar vermesi normaldir. Muhtemel kumaş da dayanıksızdı. Bunlar dışında aklıma güve geliyor fakat rengi dönmüş. Başka bir sabunla da temas etmiş olabilir.