Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır KizlarSoruyor okurum takip ederim çok işe yarar yorumlar da gördüm ama bu konuda gerçekten bir türlü ben aradığımı bulamıyorum. Artık o yüzden soru sormak istedim, benim alerji yapmayacak (özellikle hassas çocuk cildinde) doğal bir deterjan ve yumuşatıcı arayışım var. Piyasada en doğalım diyen bile doğal değil gerçekten bu konuda ciddi bir eksik var. Sizin kullandığınız bildiğiniz benim bugüne kadar görmediğim bir önerisi olan varsa çok mutlu olucam, lütfen yardım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Türkiye Maden İşletmelerinin çıkardığı ve BOR madeninden yapılan deterjanlar var..
Markası BORON..
Alerji yapmadığını ve anti alerji bir ürün olduğunu duymuştum fakat bilimsel çalışmaları var mı bunu bilmiyorum doğrusu..
Yumuşatıcı olarak da BORON kullandığın taktirde yumuşatıcıya gerek olmadığını üretici olarak beyan ediyorlar :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Bende alerji sorunları yaşayan bir insanım. Evet her koku ve deterjan insanı rahatsız edebiliyor. Fakat Rinsonun yumuşatıcısı ve deterjanı bu konu da gayet başarılı diyebilirim. İnsanı kesinlikle rahatsız etmiyor. Yani şöyle bir şeyde var. Beni etmiyor diye seni de etmeyecek diye bir kural yok.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
+1 yılBoron, dalan roxy, duru granül bunlar doğal. İnstagramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var Google amcaya yazsan bile çıkar mühendisin oğlu doğal deterjanlar diye. Burdan daha detaylı bakabilirsin. Ama kullandığım halde yine oluyorsa en iyisi doktor önerisi
10 Yorumla
+1 yılArkadaşında dediği gibi BORON markası gerçekten bu konuda çok iyi. Ayrıca Rinso markası da doğal urunler kullanmakta.
00 Yorumla
+1 yılYok ASLA AMA ASLAAA YOK. Gerçekten böyle doğal, kimyasal az bir ürün bulunmuyor tatlım en chem free olanı bulmaya çalışıyorum ben de ama hepsi aynı şeyin laciverti ya
00 Yorumla
+1 yılErsağ ürünlerimi kullanabilirsiniz gerçekten doğal ürünlerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGranül sabun kullanabilirsiniz
00 YorumlaBilmiyorum
00 YorumlaBoron kullan
00 YorumlaDoğal Yok sana bir şey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılYumos kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılErsağ ürünleri
00 Yorumla
+1 yılDoğal yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Doğal, alerji yapmayan bir deterjan ve yumuşatıcı bilen var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar