Banyodaki paspasları topladım, çamaşır makinesine atayım dedim de, bunun özel bir ayarı falan var mıdır? Bilenler yardımcı olursa sevinirimpaspas çamaşır makinesinde yıkanır mı?
Banyo paspasları çamaşır makinesinde nasıl yıkanır?
Banyo paspasları, banyolarda şık görüntülerinden sık tercih edilen ancak çabuk kirlenebilen ve nemli alanda olduğu için temizliğinin de ihmal edilmemesi gereken parçalardandır. Banyo paspasları elde de çamaşır makinesinde de yıkanabilir, elde yıkamayı tercih edebilirsiniz ancak zahmetli olduğundan çamaşır makinesinde de yıkama yaptırılabilir. Çamaşır makinesinde çok sık ve yanlış programda yıkandığındığında banyo paspaslarınızda deformasyon olabileceğinden, gerektikçe yıkayın ve uygun programda, uygun sıcaklıkta, rengini soldurmayacak ve dokusuna zarar vermeyecek uygun bir deterjan kullanın. Banyo paspaslarını yıkamak için uygun program, uygun sıcaklık ve uygun deterjanın ne olduğundan aşağıda daha detaylı bahsedeceğim.
Banyo paspasları çamaşır makinesinde nasıl yıkanır?
Banyo paspasları hassastır, bu nedenle paspasınızın daha uzun ömürlü olması için makinenizin hassas çamaşır programında yıkamalısınız ve sıkma işlemi yaptırmamalısınız. Banyo paspaslarınızı 30°C sıcaklıkta yıkayabilirsiniz, çok sıcak yıkamalar paspasa zarar verebilir ve rengini soldurabilir. Banyo paspaslarınızı, hassas çamaşırlara uygun bir çamaşır deterjanı kullanarak yıkayın ve sererek kurutun. Bulutlu bir havada veya gölgeye sererek banyo paspasınızı kurutabilirsiniz.
Banyo paspaslarını yıkarken hangi çamaşır deterjanı kullanılır?
Rinso Gül Suyu
Banyo paspaslarını yıkamak için Rinso Gül Suyu sıvı deterjanı kullanabilirsiniz. Rinso Gül Suyu, hassas çamaşırlarınızı temizlerken bakım da yapar, tüylenmesini ve renginin solmasını önler. Banyo paspaslarınızı yıkarken, makinenin çamaşır gözüne bir kapak Rinso Gül Suyu sıvı deterjan ekleyin. Banyo paspaslarınız hem temizlenecek hem de üzerlerine harika gül kokusu sinecektir. Rinso Gül suyu sıvı deterjanla banyo paspaslarınızı ve diğer hassas çamaşırlarınızı da gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz.
Evet yıkanır. Elde Yıkama programında yıkarım genellikle pamuklu paspaslarınız varsa 30- 40 derece yıkanabilir. Rengine göre deterjan seçimine dikkat etmeyi unutmayın derim. Hassas programda yıkadığım için deterjan tercihimde hassaslar için geliştirilmiş Rinso gül suyu sıvı deterjan oluyor.
Rinso
Kokusuda çok güzel ben seviyorum. Tüylenme karşıtı olması narin çamaşırlar için tereddüt etmeden kullanıyorum.
Banyo paspaslarınızı 30 derece de hassas yıkama ayarında @Rinso Limon Karbonat deterjanlarıyla yıkayabilirsiniz.. Hem derinlemesine temizler hem de kolay ve zahmetsiz temizlik sunar. #TabitabiRinso
Paspaslar çamaşır makinesinde genellikle elde yıkama programında ya da pamuklu bir yüzeye sahipse 30-40 derecede orlon ayarlarında yıkanabilir. Banyo paspasınızın daha güzel kokması için durulama esnasında Rinso yumuşatıcı kullanırsanız kalıcı ve güzel bir kokuya sahip olursunuz. Paspasınız sert bir yapıya sahipse bir kılıf içerisine koyabilir ya da elde yıkayabilirsiniz.
Sıkma gücünü azalt 600-800 gibi olsun Dereceside 40tan fazla olmasın. Ayrıca farklı bir ayar yok alt tabanları zamanla atacak tarzdaysa hassasta da yıkayabilirsin
yıkanır hep atıyorum ben ama sakın ola domestos falan ekleme bir kere denedim alt kısmı paramparça oldu ve makina bozuldu zemininde ki plastikleri paspasın parçalanınca
En İyi Cevap