Ev & Yaşam Crocslar makinede yıkanır mı? Eylülmg Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Normalde suyla yıkıyordum ama aşırı kirlenmiş oğlumunki makinede yıkasam ne olur? 🙈 Güncellemeler+1 yıl Aşırı kirlenmişti yıkamama rağmen tam çıkmadı attım. Yıllar sonra haber vereyim dedim 😂 Crocslar makinede yıkanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kankaaaaa81 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Çöpe atmaktansa yıkayarak görmek en iyisi değil mi.Yani denemekten zarar çıkmaz. 0 2 Yorumla Eylülmg +1 yıl Aşırı kirliydi yıkadım yine de ama tam temizlenmedi Yorumla Kankaaaaa81 +1 yıl 👍👍 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yıkanır soğuk ve kısa programda gider bence, 30 derece ve 30 dakika. 0 3 Yorumla Eylülmg +1 yıl Çamur her yeri ya Yorumla PetroSexual +1 yıl Geçer geçer. 😂 Yorumla Eylülmg +1 yıl Umarım yoksa malı inanılmaz gümüşlü deliriyor bir şey olunca eşyalarına 😂 Yorumla
celikkanatlar Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Devri düsük tut, sıcaklığı 30 ve kısa programda yıka. Zımba gibi bir şey olmaz evelallah 0 52 Yorumla Eylülmg +1 yıl Ay ne bileyim çekiyor falan yazmışlar temizlenmez gibi de 30 derecede Yorumla celikkanatlar +1 yıl Temizliyor temizliyor. Amcayım ben amca. 2 ay baktım çocuğa izinde iken. Sormak istediğin her şeyi sorabilirsin Yorumla Eylülmg +1 yıl Ben de 2 çocuklu anayım 😂Ne bileyim ben sürekli yıkanmaz gibi geliyo 😂 Yorumla Eylülmg +1 yıl Bana kalsa çöpe atarım da deliriyor malına bir şey olunca 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Anasın ama bilmiyorsun bak. Fonksiyonel bi amcayım ben. Çocuğun biberonu senin arsan gibi değerlidir. Atılır mı çöpe manyak Yorumla Eylülmg +1 yıl Biberon değil ki bu terlik 😂Ben kirli olan her şeye karşıyım atarım hiç gözüme gelmez de kendime bir tişört alsam senin yok mu tişörtün diyor küçülmeleri giymeye çalışıyor kendileri aşırı malı gümüşlü biri 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Örnek verdim örnek.. Yorumla celikkanatlar +1 yıl Kayserili misiniz? Yorumla Eylülmg +1 yıl Ben Ankaralıyım eşim Gaziantepli ve ikimiz de öyle insanlar değiliz ama nedense oğlumuz öyle 😅 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Harita üzerinde bi kesişmeden kaynaklı mı oldu acep, enteresan. Ama boşver malını sahiplenmesi her zaman iyidir Yorumla Eylülmg +1 yıl Yok bana böyle sinir geliyor vazgeçmeli 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Çocuk ne güzel teraziyi dengeliyor işte daha güzel ne olabilir? Anası atıyor evlat tutuyor.. IMDB 8 var bak burada Yorumla Eylülmg +1 yıl Yok ben deli olurum hiç sevmem tutumlu olmayı falan 😂 Arada gizli gizli atıyorum bir şeylerini 😂 Film olabiliriz cidden Yorumla celikkanatlar +1 yıl Gizli gizli mi? Evlat dayanışma hattını aratma bana bak, parmaklarım tuşlara gidiyor bak Yorumla Eylülmg +1 yıl Valla dayanamam ben öyle şeye arada babası ile bir şeylerini atıp kapıcının çocuğu çok beğenmiş almış diyoruz 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Çocuğu diğer çocuğa kırdırıyor musunuz🤭 cok ayıp, küçük çocukları birbirine düsman mı belletiyorsunuz, ayıp değil mi be Yorumla Eylülmg +1 yıl Kapıcının çocuğu yok ki 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Anaa beni de kandırdın.. Yorumla Eylülmg +1 yıl O da kanıyor şimdilik 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Pardon bayan siz tokatçı mısınız? Yorumla Eylülmg +1 yıl Attım makineye umarım bir şey olmaz olursa da komşunun çocuğu deriz 🤷🏻♀️ Yorumla Eylülmg +1 yıl Anlamadım? 😬 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Benim söylediğim gibi attın değil mi? Yorumla celikkanatlar +1 yıl E hayatın kandırıkçılıkla gidiyor 😯 Yorumla Eylülmg +1 yıl 15 dakikalık programda 30 derecede attım Yorumla celikkanatlar +1 yıl Devir kaçta? Yorumla Eylülmg +1 yıl Ya ne yapayım nasıl olsa yok bir şey olmaz 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Eşini de kandırdın mı bak doğru söyle, aramızda söz Yorumla Eylülmg +1 yıl Bilmem Yorumla Eylülmg +1 yıl Ne konuda Yorumla celikkanatlar +1 yıl Kandırıkçılık tabi.. Yorumla Eylülmg +1 yıl Eşim ne alaka yahu Yorumla celikkanatlar +1 yıl Yahu küçücük çocuğu Kandıra Kandıra ne hale getirmişsin Yorumla celikkanatlar +1 yıl Kim bilir eşine neler yaptın bak doğru söyle aramızda söz 😑 Yorumla Eylülmg +1 yıl Bu konu sayılmaz bence 🥲 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Niçin sayılmasın ki sayılır.. Yorumla Eylülmg +1 yıl Ona bir şey yapmadım ya 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl İnanıyım mı hı Yorumla Eylülmg +1 yıl Ya ama valla yoksa ikimize de sinirleniyor böyle hemen kabul ediyor 😂 Yorumla Eylülmg +1 yıl Koskoca adamı niye kandırayım yahu 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Bi daha sorarsa pilot bi abi var o çaldı de kaç hemen kaç Yorumla celikkanatlar +1 yıl Tehlikeli durumlar sezdim, bilemiyorum😶 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Harbiden çıkmadı mı? Yorumla Eylülmg +1 yıl Yok ya çıkmadı çıkarttım kurudu hala sallayınca çamur dökülüyordu Yorumla celikkanatlar +1 yıl Nasıl nasıl? O nasıl mümkün oldu? Yorumla Eylülmg +1 yıl Sevgili oğlum çamurlarda zıpladığı için sanırım 😂 Yorumla celikkanatlar +1 yıl O ne ya. Yaz günü çamuru nereden buluyor.. Yorumla Eylülmg +1 yıl Bahçeyi sulamışlardı gitti su biriken yerlerde özellikle zıpladı 🥲 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Bak böyle durumlarda “orada balıklar var, canları yanar. Zıplama oğlum” de. Sonra izle :d Yorumla Eylülmg +1 yıl Zıplasın yahu canı sağolsun eğleniyor işte çocuk. 😅 Yorumla celikkanatlar +1 yıl Ya kirlenirse.. Yorumla Eylülmg +1 yıl Canı sağolsun yıkarız yıkanmazsa atarız. 😂 Yorumla
Alooğ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Yıkanır yıkadım da 0 2 Yorumla Eylülmg +1 yıl Bir şey olmuyor değil mi beni öldürür 😂 Yorumla Alooğ +1 yıl Tsortun icine gecir Yorumla
AyyBennGülerimm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Küçülüyorlar 0 1 Yorumla Eylülmg +1 yıl Upsiiii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çöpe atmaktansa yıkayarak görmek en iyisi değil mi.
Yani denemekten zarar çıkmaz.
Aşırı kirliydi yıkadım yine de ama tam temizlenmedi
👍👍
Yıkanır soğuk ve kısa programda gider bence, 30 derece ve 30 dakika.
Çamur her yeri ya
Geçer geçer. 😂
Umarım yoksa malı inanılmaz gümüşlü deliriyor bir şey olunca eşyalarına 😂
Devri düsük tut, sıcaklığı 30 ve kısa programda yıka. Zımba gibi bir şey olmaz evelallah
Ay ne bileyim çekiyor falan yazmışlar temizlenmez gibi de 30 derecede
Temizliyor temizliyor. Amcayım ben amca. 2 ay baktım çocuğa izinde iken. Sormak istediğin her şeyi sorabilirsin
Ben de 2 çocuklu anayım 😂
Ne bileyim ben sürekli yıkanmaz gibi geliyo 😂
Bana kalsa çöpe atarım da deliriyor malına bir şey olunca 😂
Anasın ama bilmiyorsun bak. Fonksiyonel bi amcayım ben. Çocuğun biberonu senin arsan gibi değerlidir. Atılır mı çöpe manyak
Biberon değil ki bu terlik 😂
Ben kirli olan her şeye karşıyım atarım hiç gözüme gelmez de kendime bir tişört alsam senin yok mu tişörtün diyor küçülmeleri giymeye çalışıyor kendileri aşırı malı gümüşlü biri 😂
Örnek verdim örnek..
Kayserili misiniz?
Ben Ankaralıyım eşim Gaziantepli ve ikimiz de öyle insanlar değiliz ama nedense oğlumuz öyle 😅
Harita üzerinde bi kesişmeden kaynaklı mı oldu acep, enteresan. Ama boşver malını sahiplenmesi her zaman iyidir
Yok bana böyle sinir geliyor vazgeçmeli 😂
Çocuk ne güzel teraziyi dengeliyor işte daha güzel ne olabilir? Anası atıyor evlat tutuyor.. IMDB 8 var bak burada
Yok ben deli olurum hiç sevmem tutumlu olmayı falan 😂 Arada gizli gizli atıyorum bir şeylerini 😂 Film olabiliriz cidden
Gizli gizli mi? Evlat dayanışma hattını aratma bana bak, parmaklarım tuşlara gidiyor bak
Valla dayanamam ben öyle şeye arada babası ile bir şeylerini atıp kapıcının çocuğu çok beğenmiş almış diyoruz 😂
Çocuğu diğer çocuğa kırdırıyor musunuz🤭 cok ayıp, küçük çocukları birbirine düsman mı belletiyorsunuz, ayıp değil mi be
Kapıcının çocuğu yok ki 😂
Anaa beni de kandırdın..
O da kanıyor şimdilik 😂
Pardon bayan siz tokatçı mısınız?
Attım makineye umarım bir şey olmaz olursa da komşunun çocuğu deriz 🤷🏻♀️
Anlamadım? 😬
Benim söylediğim gibi attın değil mi?
E hayatın kandırıkçılıkla gidiyor 😯
15 dakikalık programda 30 derecede attım
Devir kaçta?
Ya ne yapayım nasıl olsa yok bir şey olmaz 😂
Eşini de kandırdın mı bak doğru söyle, aramızda söz
Bilmem
Ne konuda
Kandırıkçılık tabi..
Eşim ne alaka yahu
Yahu küçücük çocuğu Kandıra Kandıra ne hale getirmişsin
Kim bilir eşine neler yaptın bak doğru söyle aramızda söz 😑
Bu konu sayılmaz bence 🥲
Niçin sayılmasın ki sayılır..
Ona bir şey yapmadım ya 😂
İnanıyım mı hı
Ya ama valla yoksa ikimize de sinirleniyor böyle hemen kabul ediyor 😂
Koskoca adamı niye kandırayım yahu 😂
Bi daha sorarsa pilot bi abi var o çaldı de kaç hemen kaç
Tehlikeli durumlar sezdim, bilemiyorum😶
Harbiden çıkmadı mı?
Yok ya çıkmadı çıkarttım kurudu hala sallayınca çamur dökülüyordu
Nasıl nasıl? O nasıl mümkün oldu?
Sevgili oğlum çamurlarda zıpladığı için sanırım 😂
O ne ya. Yaz günü çamuru nereden buluyor..
Bahçeyi sulamışlardı gitti su biriken yerlerde özellikle zıpladı 🥲
Bak böyle durumlarda “orada balıklar var, canları yanar. Zıplama oğlum” de. Sonra izle :d
Zıplasın yahu canı sağolsun eğleniyor işte çocuk. 😅
Ya kirlenirse..
Canı sağolsun yıkarız yıkanmazsa atarız. 😂
Yıkanır yıkadım da
Bir şey olmuyor değil mi beni öldürür 😂
Tsortun icine gecir
Yıkanır
Küçülüyorlar
Upsiiii