İş pantolunundan çamur lekesi nasıl çıkarılır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba,
Lekelerin içinde çıkmadı belki de en kolay lekelerden biri çamur lekesidir. Kurumuş çamur lekesiyse makineye atmadan önce pantolonunuzun üzerine lekelere denk gelecek biçimde kir ya da leke çıkarıcı ekleyin. Marka fark etmez ben hangi markayı kullandıysam fayda gördüm. Ardından 60 derecede yıkayın çekecek bir kumaşa sahip değilse. Kumaş hassassa 40 derecede yıkayın. O zaman yumuşatıcı gözüne beyaz sirke de ekleyin üç yemek kaşığı. Yine 40 derecede yılıyorsanız ön yıkama da yaptırın. Herhangi bir çamaşır deterjanı ile yıkayın. Lekenin komple çıktığını göreceksiniz.
Ilk önce soğuk su ile çamur lekesini temizleyebildigin kadarıyla temizle. Ardından deterjanlı bir su yap ve pantolununu birkaç saatliğine içinde beklet. Ardından su ile duruladıktan sonra çamaşır makinesinde yıka.
Senin çamaşırlarla derdin ne ya 😂😂. Rahat bırak kıyafetleri at makinaya yıkansın çıkar
Derdim yok 😂
Merhaba,
İş pantolonundaki çamur lekesini çıkarmak zor değil ama biraz uğraş gerektiriyor Öncelikle pantolon da bulunan çamur lekesini soğuk suyla katmak gerekiyor Daha sonra da sıcak suyla ve al yıkama deterjanıyla çamur olan yerleri iyice yıkamak gerekiyor ardından bol suyla duruladıktan sonra pantolonunuzu çamaşır makinesine atıp yıkamanız gerekiyor ve sonrasında kuruttuktan sonra çamur lekeleri tamamen gidecekler.
Cevap
7Cevap
Üzerine giy birazcık toz deterjan birazcık sabret ercan azıcık da sirkeli Karbonatlı karıştır açık bir havada yap bunu sonra da birinin önüne geç ve kucak dansı yap o aradaki sürtünmeden ne Çamur kalır ne bir şey
Aaaa bunu gercekten soruyomusun dostum tabiki Rinso ylaa! Rinso hep yaninda
Altina sicmis birileri camur diye soruyor hadii ordan desene altima sictm
Çamurlu yerlere deterjan sıkıp 10 dk bekle sonra çamaşır makınesine sadece pantolonu koyup yıkamaya at yeni gibi olur
Kirlenmek güzeldir boşver yıkama
Yıkayarak çıkar o. Yağ lekesi gibi sıkıntı olmaz.
Güneşe ser kurusun, sonra sirkele
Hiç uğraşma at çöpe gitsin
Yikayacaksin işte boş soru sormaya bayyyiliyosuniz
He bayılıyoruz
Suyla
Arap sabunu kullan
yıkayarak.
cıkmaz
normal yıka işte xd
Yikayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?