Benim en çok tercih ettiğim Rinso Sıvı Kömür Siyahlığı deterjanı oluyor. Sebebi ise kıyafetlerimin tamamına yakınının siyah olması.Rinso sıvı deterjanlarEn çok tercih ettiğin Rinso sıvı deterjan hangisi?
Sıvı Rinso Gül Suyu " Narin Bakım " Deterjanı
Sıvı Rinso Aloe Vera " Renk Bakımı " Deterjanı
Sıvı Rinso Kömür Siyahlığı " Simsiyah " Deterjanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En çok tercih ettiğin Rinso sıvı deterjan hangisi?
Aleo Vera'nın yapılandırıcı gücünü seviyorum. Rinso'nun uygun fiyatları ve kalitesi cidden tüketici memnuniyetine hizmet veren bir kalite sunuyor. Yumuşatıcı kullanmanıza da hiç gerek kalmıyor, kokusu muhteşem
Çamaşır yıkamak benim müptelam diyebilirim , son birkaç gündür evde birikmiş olan çamaşırları yıkıyorum ve ne yalan söyleyeyim çamaşırlar hiç bitmeyecek sandım neyse ki Rinso Çamaşır Deterjanı sayesinde çabucak işlerim bitti.
Rinso Ailesi <3
'' Hangisi '' dediğini duyar gibiyim sanki o halde hemencecik söyleye veriyim ben hepsini memnuniyetle kullanıyorum . ( Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan , Rinso Kömür Siyahlığı Sıvı Deterjan ve Rinso Aleo Vera Sıvı Deterjan )
Renkli kıyafetlerim için kullandığım deterjan : Rinso Aleo Vera Sıvı Deterjan
Dolabımda siyahtan daha çok renkli ve cıvıl cıvıl bir çok kıyafet var ve ben bunların asla yıpranmasını istemiyorum , bunun için kullandığım tek ürün ise Rinso Sıvı Deterjan . En sevdiğim kıyafeti tekrar tekrar giymekten adeta bıkmıyorum bu nedenle kıyafetlerimi hiç bir zaman yıpratmıyor daha doğrusu yeni gibi görünmesini sağlıyor. Eskiden kullandığım deterjanlarda kıyafetlerimin renkleri çok çabuk solardı bu yüzden iyi ki Rinso diyorum.
Rinso Aloe Vera Sıvı Deterjan
Siyah kıyafetlerim için kullandığım deterjan : Rinso Kömür Siyahlığı Sıvı Deterjan
Gelelim benim biricik göz bebeğime dolabımda ne kadar renkli kıyafetim olsa da benim vazgeçilmezim kesinlikle siyah renk. Siyah renkli kıyafetler renklilere bakış oldukça hassastır , lekeleri çabucak belli eder sadece onunla kalsa iyi tozda tutabilir.
Eskiden bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için siyah kıyafetleri çok tercih etmemeye hatta çok sık giymemeye bile başlamıştım. Rinso Kömür Siyahlığı Sıvı Deterjan ile karşılaşınca bu korkumda artık uçup gitti çünkü siyahlarımda artık yeni gibi ve ben onları istediğim zaman giyebiliyorum.
Rinso Kömür siyahı
Hassas ve renkli kıyafetlerim için kullandığım deterjan ise : Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan
Benim favori deterjanım ise kesinlikle Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan . Oldukça hassas kıyafetleri mutlaka onunla yıkıyorum ve bütün istenmeyen lekeleri anında yok ediyor. Sadece onunla kalsa iyi kıyafetler yeni gibi görünüyor ve gün boyu o gül kokusunu hissedebiliyorsun.
Kıyafetlerimin çoğu siyah olduğu için siyah sıvı deterjan kullanmayı tercih ediyorum. Rinso sıvı deterjan, siyah renkli çamaşırları yıkarken en sadık yardımcımdır. Rinso siyah renkli giysiler için
Onu 2 yıl önce siyah kot pantolon alırken öğrendim. Mağaza sahibi bunları Özel Sıvı Siyah Sıvı ile yıkamamı tavsiye etti. Daha önce, koyu renkli kıyafetleri her zaman sıradan bir tozla yıkadım ve açıkçası çok uzun sürmedi. Yıkandıktan sonra giysilerde her zaman beyaz toz lekeleri vardı. Bu nedenle, tavsiyesine uymaya karar verdim ve markete gittim. Siyah çamaşırları yıkamak için sıvı deterjan yelpazesinin oldukça az olduğu ortaya çıktı Bende Rinso siyah renkli çamaşırları için olanını aldım ve iyikide almışım diyorum. Ve her zaman büyük boy olanını alırım.
Rinso büyülü bahçe renkliler için sıvı deterjan
Renkli kıyafetler her zaman narin bir yıkanma gerektirir onun için Rinso renkliler için büyülü bahçe serisini kullanıyorum, kokusu da çok zarif.
Çamaşırların renk ve dokusu farklı olduğu için hepsine ihtiyaç duyuyorum. Renkli ve beyaz çamaşırlar daha fazla olduğu için benim tercihim renkliler için Rinso Aloe Vera sıvı çamaşır deterjanı oluyor.
Rinso💚
Beyaz giysiler için Rinso deniz mineralleri toz deterjan kullanıyorum. Derinlemesine temizlik mükemmel koruma mis gibi kokan çamaşırlar.
Rinso💙
Güle güle kirler.. Merhaba pırıl pırıl parlayan komşu çatlatan çamaşırlar.🤭👌💚💙
Rinso aleo vera deterjanin kokusu cok fresh bu yuzden severek kullaniyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Rinso güzel marka seviyorum. Ama hergün de aynı benzer sorular sormanız bence bir fenomene yakışmıyor. Biraz daha farklı içerik üretmek daha kaliteli sorular görmemize neden olur.