Kurban kıyafetlerindeki kanlar nasıl yıkanır, ön yıkama yapmam şart mı?kurban kanı nasıl temizlenir?Ya zaten 3 aydır yediğim hiç bir şey yok neredeyse, her şey midemi kaldırıyor. Tamam kötü niyetli değildi, al kızım yıkansın bunlar dedi, attı önüme. Daha kan kokusu burnuma gelir gelmez oracıkta çıkardım... Bu ne yahu! diye kızdı.. Ya ben ne yapayım isteyerek olmadı ki!
Napcam şimdi ben? Nasıl çıkar bu kanlar, önceden bastırmak falan gerekiyor mu?
Kayın pederim kurban kanlı kıyafetlerini önüme attı, hamileyim, kustum diye kızdı, kurban kanı nasıl temizlenir?
Canını sıkma o da belki yorgun gelmişdir zor bir iş sonuçta hem bide hava sıcak. Sen üstüne alınma onun davranışını. Sen at makineye bol ilaçda koy uzun yıkamaya attıkdan sonra tertemiz çıkar 60 derecede çıkar kan lekesi.
Öncelikle bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah. Konuya gelince yaptığı yanlış ama kötü niyetli olmayabilir düşüncesiz davranmış olabilir. Sabırlı davran ve nihayetinde hamilesin hicbirseyi kafana takma ve stres yapma. Baktın yapamayacaksin kalsın senden kıymetli degilya
Şu yorumlara bak ya komedi kadınların yazdığı yorumlara bak sanki adam gelinini dövmüş hahaha kadınları zihniyetini anlamak için alttaki yorumları iyice okuyınuz
Birisi önüme kanlı kiayfeti atıp yıka diye emrivaki yapıp bir de midem bulandı diye kızamaz mesela. insanlarin kendine saygı duymasını sağlarsın. nesin sen hizmetçi mir robot mu? Bir de ustelik gelip burada kan masil yikanir diye sormussun bunu yapanın kıyafetini yıkayacaksın yani. Erkekler kadınlara çok ezici davranıyor çünkü kadınlar sus pus cevap vermiyor, saygınlık ve otorite kurmuyor
Peki saygınlık görüyor mus7nuz bu şekilde olduğunuz için ben de sanırım bir şey söyleyemezdim eziklik mi nedir bilmiyorum ama kendimi savunamazdım bazen en yakın arkadaşlarına karşı bile hatta bununla ilgili bir soru paylaştım ona düşüncelerini yazar misin ne düşünüyorsun
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Kayın pederim kurban kanlı kıyafetlerini önüme attı, hamileyim, kustum diye kızdı, kurban kanı nasıl temizlenir?