Yeni yıkanmış çamaşır kokusu mu, ıslak çimlerin kokusu mu, denizin yosun kokusu mu, sıcacık ekmek kokusu mu, kahve kokusu mu... Sizin dayanamadığınız koku ne? Ben elimden gelse yeni yıkanmış çamaşırların ortasına yatacağım, o derece mest oluyorum. Keşke her yer temiz çamaşır koksa :D
Merhabalar. Benim sevdiğim kokular fresh kokulardır. Yağmurdan sonra o gelen toprak kokusu... Fresh bir parfümün kokusu.. ah cidden bunlar beni benden alıyor. Ha bide bebek kokusunu unuturmuyuz hiç? Onada ayrı bayılıyorum. Bu kokular bana göre cennet gibi cidden ve çok beğeniyorum. Kokular insanın hayatında önemli birşeydir ve mest edici olmasıda benim için önemlidir. Beğendiğim kokular arasında şahane bir koku daha var? Peki bu hangi şahane kokudur? TABİKİDE RİNSO!
Rinso çamaşırları temizlemekte en iyi seçim olacaktır bence. Bunu herkes kullanmalıdır. O fresh ve güzel kokusu insanı rahatlatıyor diyebilirim. Bu yüzden kullanıp memnun kalabilirsiniz diyorum. Çamaşırları mislerr gibi tertemiz yaptığıda bir gerçektir ve bu onun kaliteli olduğunun kanıtıdır! Kirli çamaşırlar çıkmayan lekeler ve rengi solmuş çamaşırlar bizim için bir çiledir. En çokta kadınlar için... bu yüzden ben size mucizevi rinso markasının ürünlerini öneriyorum. Sıvı sabununda kokusu gülleri hatırlatır size. Kim gül kokusunu sevmez ki. Ben şahsen bayılıyorum tek kelimeyle! Güzel kokular ve etkiler için denemelisiniz mutlaka. #Rinso
Öncelikle selamlar, umarım iyisinizdir. Benim söyledikleriniz dışında en sevdiğim koku yağmur sonrası toprak kokusudur, aşırı iyi değil mi ya misssss...
Ve evet yeni yıkanmış çamaşırlarda gönlümü fetheder. Ama Rinsolu olmaları gerek❤
Doğanın Gücü Çamaşırlarınızda!
Bu zaman kadar kullandığım en iyi çamaşır makinesi deterjanı diyebilirim. Ve eğer hala kullanmadıysanız kesinlikle bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Benim kokularına aşık olduğum bu iki ürün tek kelime ile efsane, çamaşırlarınızda bıraktığı sonuçlar ise şahane❤. Ben bu tür detejan ürünlerinde limon kokusuna aşığım, deniz esintilerine hastayım❤. Sadece kokularını övmek olmaz, tertemiz yaptığı kıyafetlerinize değinmektede fayda var.
Sizlerde benim gibi hem temiz hem mis kokulu çamaşırlar istiyorsanız, Rinso kullanmalısınız❤.
Çamaşır yıkarken temizlik herkesin dikkat ettiği temel esastır. Temiz, yıpranmamış, kirsiz ve güzel görünen çamaşırlardan sonraki aşama nasıl koktuğudur. Genelde insanlar hem kokusu güzel olan çamaşır deterjanlarını, hem de temizliğini hakkıyla yapan deterjanları tercih eder çünkü temizlik ve kokuyu dengeleyebilen deterjanlar her zaman yıldızlı bir tercihtir. Bunların hepsini ve daha birçok olumlu kriteri barındıran markalardan biri de Rinsodur. Birçok çeşit kokusu mevcut. Gül, lavanta, aloe vera.. vb. İçlerinden en sevdiğim lavanta kokusu sanırım.
Tabiki, mis gibi kokan yeni yıkanmış çamaşır kokusu. Evet ağacını ben alırım. Eve alınacak deterjanları ben seçerim. Temiz yıkaması. Içeriğindeki maddelere dikkat ettiğim kadar. En çok dikkat diğer şey kokusunun kalıcılığıdır. Başka da mis gibi yeni yapılmış kahve kokusuna bayılırım. Yeni yıkanmış mis gibi kokan saçlara...
En çok taze çekilmiş Türk kahvesi kokusunu severim ❤️Harika bir şey. Yeni yıkanmış çamaşır kokusuna da bayılırım. Okul zamanımda yeni yıkadığım montum sınıfta baya kokmuştu, arkadaşım bu koku nereden geliyor demişti.😃 Evde de etrafa yayılınca çok hoş oluyor. Özellikle gül ve lavanta aromalarını seviyorum ve tercih ediyorum.
Im en sevdiğim şey, yeni yıkanmış çamaşır kokusu.. Katlarken bile, çok büyük keyifle katılıyorum. Bana göre en güzeli Rinsonun Deniz Esintili Mavi paketi.. Annemle kavga yapmıştık o pembe olanını, ben mavi poşet olanına takmıştım. Ama mavi yi aldık. Kokusu muhteşem kıyafetleri odaya koydugu zaman bile oda çok güzel kokuyor ☺️ birde insanın defalarca kıyafetleri koklayası geliyor ya 🦋
Kadinlar saçını yıkadıktan sonra saçlarını savururken koku geliyor ya baya güzel geliyor (abaza degilim arkadaşlar saçım uzun olsa kendim de kokuyu severim, teşekkür)
Yeni çekilmiş kahve kokusunu çölde bile alabilirim.. Kahve tiryakisi değilim, yanlış anlaşılmasın. Öte yandan çamaşır kokusu beni mest etmekten çok uzak, ağır kimyasal kokusudur..
Gül kokusu , kışın sobanın üstünde kestane kokusu. Eve temizlik yaptıktan sonra mis gibi pişen kekin kokusu. Ihlamur ağlarının kokusu yanık toprak kokusu.
Benim 2 şekilde dayanamadığım koku vardır 1. Çimenlerin biçildikten sonraki kokusu 2. Denizin, yosunların kokusu, beni hem sakinleştiriyor, hemde rahatlatıyor. Evde odamda Çimen kokulu parfümüm var 😊😂