Ev & Yaşam Sizin evde en çok çamaşır hangi gün yıkanır? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Pazar günleri makine sesine uyanmaya alışkınım ben her pazar bitmeyen ritüel Sizin evde en çok çamaşır hangi gün yıkanır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lavinia_41 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Biz evde 7 kişi olunca, hergün istisnasız yıkanıyor. Pazar günleride kendime tatil veriyorum :) 2 0 Yorumla
Ellaine Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Belli bir standartı yok ne zaman birikirse o zaman. 1 0 Yorumla
sedefcnn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl En geç 2 güne bir yıkanır. Birikmez özellikle hava da güzelse günde ikiye çıkar. 1 0 Yorumla
chen_03 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl 2 günde bir yıkanır ama özellikle pazar günleri sabahtan akşama kadar bitmez 1 0 Yorumla
İremmmm0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sadece 4 kişiyiz günde bazen 2 kez çalışır annem çok titiz 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Günü yok çamaşırın biriktirmem yıkarım 1 3 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Gün bizde de yok ama pazar boş geçmiyor Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Doğru pazar bende öyle su an yıkanıyor çamaşır👍🤗 Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Evdeyim bugun ondan bizde pazar gunu az yıkanır ben pazar gunu çalışıyorum bugun izin verdim kendime🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biz evde 7 kişi olunca, hergün istisnasız yıkanıyor. Pazar günleride kendime tatil veriyorum :)
Belli bir standartı yok ne zaman birikirse o zaman.
En geç 2 güne bir yıkanır. Birikmez özellikle hava da güzelse günde ikiye çıkar.
2 günde bir yıkanır ama özellikle pazar günleri sabahtan akşama kadar bitmez
Sadece 4 kişiyiz günde bazen 2 kez çalışır annem çok titiz
Günü yok çamaşırın biriktirmem yıkarım
Gün bizde de yok ama pazar boş geçmiyor
Doğru pazar bende öyle su an yıkanıyor çamaşır👍🤗
Evdeyim bugun ondan bizde pazar gunu az yıkanır ben pazar gunu çalışıyorum bugun izin verdim kendime🤭
her allahın günü yıkanıyo
Birikme hızına göre değişir.
Haftasonları.
Neredeyse her gün.
Pazar
Her gün
Hiç belli olmuyor
Pazar
Hergün
Her gün
Neredeyse her gün