Bi tane bebeğim var, bebekleri bilirsiniz üstüne bi şey giydirirsiniz döker kusar mutlaka leke olur. Eşim de bi giydiğini bi daha giymez. Bu yüzden her gün çamaşır makinesi çalışıyor evde. Eşim laf etmeye başladı. Siz çamaşırlarınızı kaç günde yıkıyorsunuz ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılher gün yıkanmaz haftada bir topluca yıkarız biz annemle zaten kadın olduğumuz için kıyafet çeşidi çok bir de bebek vs olmadığı için devamlı yıkamak yerine haftada bir olması doğru bence senin için de haftada iki olsun bebek olduğu için ama her gün çalışmaz yani
01 Yorumla
Soran+1 yılhaftada 2nin imkanı yok günde 15 çamaşır eşimden geliyor minimum
En İyi Cevaplar
+1 yılBizim de evde her gün çalışıyor. Yengemlerde ise günde 2-3 defa çalışıyor. Evlerinde bebek olmamasına rağmen. Ki bebek olan evde her gün makinesin çalışması çok normal
00 Yorumla
+1 yılBen yalnız yaşıyorum 2 günde bir renkli ya da beyaz yıkarım. Bebek varsa yaptığı kelime yanlış yinede üzerine gitmeyin işinde gücünde yaşadığı bazı problemler varsa ondan dolayı size yansıtıyor olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
56Cevap
+1 yılhaftada 4-5 defa makine çalışıyor da ben eşime hiç bu yüzden laf söylemem yıkamam derse yıkarım bunun için kalp kırmaya değer mi ne kadar saçma
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılBebeğin olduğu bir evde hergün çamaşır yıkanması çok doğaldır gadası. Bence eşin bu konuda sana büyük haksızlık yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılben tek kişiyim. haftada 1 kez çamaşır yıkıyorum. Her gün giyinebileceğim kiyafetim var. ama senin durumun farklı. en önemlisi küçük bebeğin var. temiz giyinmesine önem vermen çok iyi. bebekler söylediğin gibi gerçekten çok çabuk kiyafetlerini kirletiyorlar. bu konuda daha anlayışlı olmalı eşin. belki bir süre biraz sorumluluğu ona da vererek yaptığın işin önemini gösterebilirsin. uzaktan yorum yapmak çok kolay çünkü.
30 Yorumla
+1 yılhem bi giydiğini bir daha giymiyor hem tartışma mı çıkarıyor yani 🙄
evde hergün makinayı çalıştırırım ben 4 kişilik aileyiz ki ben pijamalarımı bile bi gece giyerim sadece sonra kirliye atarım iç çamaşırlarını çoraplardan bahsetmiyorum bile doğal olarak birikiyor13 Yorumla
Soran+1 yılo da öyle işte bi daha giymez bi giydiğini zaten bebek giysileriyle doluyor makine bazıları onları da ayrı yıkıyormuş ben tek yıkıyorum
- +1 yıl
ee ne istiyor beyefendi elinde yıkamanı mı
Çamaşır makinesinin çalışmak sıklığı ne kadar çok kirli çamaşır çıkartıldığına göre değişir. Eşiniz bir giydiğini en az 2 gün giyerse sorun olmayacaktı ama bebekler için aynı şeyi söyleyemem. Bebeklerin kıyafetleri en fazla iki gün beklemeli çünkü kirler bekledikçe bakteri üretimine geçer. Siz de iki günde bir çalıştırırsanız sorun olmayacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence bırak o yıkasın. Pis görse kıyafetleri laf eder ama.
Haftanın beş günü çalışıyor bizim evde çamaşır makinesi. Her günü bırak bazen günde üç kere değişiyorlar bizimkiler.
Normaldir. Her seferinde 2,5 saatlik programa atmıyorsan sıkıntı yok bence.
Bir de bunların ütüsü var. Ay gerildim bi hahah
Allah kolaylık versin22 Yorumla
Soran+1 yılhayır hayır 2.5 saat olur mu uğraşamam zaten :D
Cevap sahibi+1 yılHaha o zaman bir şey demesin. Derse de ver eline kazanı gitsin kaynatsın 😄
Eşiniz günde kaç kıyafet değistiriyor ve bir tane bebeğin üzerinden hadi diyelim 3 tane değiştiniz günde el kadar bebeğin üzerinden çıkan kıyafet o kadar fazla yer kaplamaz eğer 3 kişilik bir aile iseniz her gün çalıştırmak israf ve fazla
16 Yorumla
Soran+1 yılGece giydiği pijamalarını değiştiriyor.
İşe giderken giydiklerini değiştiriyor.
Geliyor oradan spora geçiyor onu değiştiriyor.
Spordan geldiğinde evde otururken günlük eşofman vs giyiyor onu da değiştiriyor.
Ve aynı döngü her gün.
1 tane bebek üstü değiştirilmez her gün. Bebeğiniz varsa hiç kusmuyor ya da üstüne bir şeyler dökülmüyor anlaşılan. En az 3-4 kere değiştiriyorum
Soran+1 yılbizim de 1 tane yok, 1 günde makinenin içi doluyorsa 2. güne beklettiğimde 2 kere makineyi açmam gerekir
Soran+1 yılanlatamıyorum derdimi sanırım :) bekletmekten kastım çamaşırları bekletmek, 2 gündeki çamaşır sığmıyor makineye o yüzden 2 gün bekletirsem 2 kere açmam gerekiyor 8 kilo makinem
Valla benim eşimde kızıyordu çok sık yıkıyorsun diye. Bende bir süre bekleterek yıkadım. Kıyafetim yok diyince sen beklet dedin dedim. Demez olaydım dedi🤷♀️ bebeşinkileri yıka, eşinin kini beklet
11 Yorumla
Soran+1 yılmantıklıymış :D
+1 yılValla hergun kiyafet degistiriyorsaniz a h. sonu açılır da ben topluyorum 4.5 tane var diye açmıyorum koyuları beyazları biriktiriyorum fazlaysa calistiririm zırt pırt ne gerek var elektrik kullanmasanda 100 den assagi gelmiyor zaten
00 Yorumla
+1 yılDışardan mantıklı bir gözle baktığımda bu herifler bizi siker siker siker çoğaltır yetmez direğe oturtur
Benden sana söylemesi geçmiş olsun annemgilde aynı sorunu yaşıyorlardı sonuç ADLİYE02 Yorumla
Soran+1 yılne çirkin bi laf bu hadsiz misin
- +1 yıl
Yanlış anlama insan gerçeği söyler acı söyler ne diyorum bak annemgilde ayni sorundan yola çıktı diğer şeylerde bahane oldu soluğu adliyede aldık 🤷
Ne yap biliyomusun sırf çenesini kapansın diye topla 2 günde bir filan yıka bu taktikten sonra başka şeyleri sorun etmeye başlarsa demekki eşin anormal. sorununuz bittiyse hiçbir şeyi artık sorun etniyorsa demekki cidden her gün çamaşır yıkanması hoşuna gitmiyor..
10 Yorumla
+1 yılBir giydiğini bidaha giymeyen biri olup yinede laf ediyorsa yıkama ya da beklet onunkileri o zaman anlar
20 YorumlaAbartmış sin 3 kişi hergun üstünü değiştirse bile hergun makine açılmaz... en kötü 3 ya da 4 günde bir...
011 Yorumla
Soran+1 yılher gün üst değiştirmiyor günde 4 kere üst değiştiriyor
Soran+1 yıldışarıdan kim niye bizim çamaşırlarımıza karışsın
Soran+1 yılkimim ben?
Soran+1 yılinsanların haberi oluyormuş ya, kimim de ben benden haberiniz olacak? saçma sapan konuşmayın
- +1 yıl
Yazma saydın. Sana küfür etmedikleri sürece hoşuna gitsin ya da gitmesin her yorumu yutacaksin. İşine gelmiyorsa yazma. Zorlami geldin üye oldun sordun. Kısaca yol yakınken tedavi ol. Sorunun neyse bu temizlik olayı kadınlar da ruhsal bir bozukluk. Sende daha yeni gibi. Eğer ilerlerse kendi anan baban bile seninle vakit geçirmez. Herkesi uzaklaştırirsin. Evet anormal bu kadar çamaşır yıkaman.
Soran+1 yılhala saçma sapan konuşmaya devam ediyorsun. günde 4 kere üst değiştiren eşim var ne yapayım 4 günde çamaşır mı yıkanır diye soru soruyorum her yorumu yutacaksın diyor, hadsizliğinize ses çıkarmayayım öyle mi, hadsizsin yaşından utan
Soran+1 yılçok yazık bana gerçekten nasıl bi konuşmaya girerek düşürdüm seviyemi
+1 yılAyda 1 çalıştırıyorum. Yalnız yaşayan biri olduğum ve çamaşır yıkamaktan nefret ettiğim için 50 ye yakın iç çamaşırı ve 100 küsür çorabım var.
Son donu popoma giymeden çalıştırmıyorum makinayı.00 YorumlaMakineyi doldurmadan yıkamana mı kızıyor? Makine dolsun öyle yıka diyorsa farklı. Hergün yıkamana kızması farklı. Hangisi?
02 Yorumla
Soran+1 yılmakine doluyor ki zaten bebeğimin üstünü günde kaç kere değişiyorum sadece eşimin ve bebeğimin giysileri bi makineyi dolduruyor
- +1 yıl
O zaman eşine anlaması gerektiği şekilde anlatman lazım. Kafası almıyor olabilir ya da geçmişte yaşıyor olabilir. Dolmadan yıkadığın için laf ediyor diye düşünmüştüm. Tasarrufu düşünüyor diye. Ama dolduğu halde laf ediyorsa. Bir iki sefer yıkama. Sorduğunda sen yıkama demiştin de bence
+1 yılTek yaşadığımda ayda 1, aile evinde ise haftada 1 oluyor en fazla. Hergün çalıştırılması doğru değil bencede
10 YorumlaSizin durumunuzda her gün yıkanması normal. Yalnız yaşayan biri, bir makine çamaşırı 3 günde bir biriktirebilir belki.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltamam temizlik güzel de bunun su faturası elektriği deterjanı var ben boşa israf olduğunu düşünüyorum 3 4 günde bir yıkasan giyilecek bir şey mi kalmayacak sanki
12 Yorumla
Soran+1 yılkalmıyor
Cevap sahibi+1 yıliyi yıka o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuruma göre değişiyor bazen hemen yıkanıcak çamaşırlar oluyor onlar için bi kaç gün üst üste çalışıyo onun dışında biriktirmeyi tercih ediyorum ama bu biriktirme olayı kıyafet fazlalığından da kaynaklı tşörtler mesela çok var o yüzden biriktiriyorum
10 YorumlaGünlük değişiyoruz. Çocuklarda var. Malum yaz. Çocuklar oyundan kaynaklı. Bizde çalışıp terliyoruz. Günlük yıkıyoruz
00 Yorumla
+1 yıl2 güne bir atıyoruz çamaşır yoğunluğuna göre değişir bu anlattığına göre evde çok çamaşır çıkıyo bence normal.
00 YorumlaBekar olduğum için hafta da bir çalıştırıyorum ama yazın bu hafta da 2 kez oluyor çünkü çok sık kıyafet değiştirmem gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılBirikir toplu yıka ama netten öğrendim bir makineyi günde 3 ten fazlada çalıştırma peş peşe de çalıştırma ömrünü yer
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır sepeti dolduğunda, yıkanması gereken nevresim, perde, yastık olduğunda
Yani yaklaşık bir makine olduğunda çalıştırıyorum, standardım bu00 YorumlaEşinizi dinleyin verin ona kirli çamaşırları giysin mutlu olsun elektrik faturası ve su faturası ile 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz haftada 1 yıkıyoruz genelde ama esin her gün degistiriyormus o yüzden normal bence eşine bunu demelisin madem her gün çalışmasını istemiyor o zaman sepeti doldurmasin
10 Yorumla
+1 yılMakina dolana kadar bütün kıyafetleri kullanıyorum 😅
Acelesi yok elbise çok nasılsa10 Yorumla
+1 yılEvde 2 kişiyiz biz pek çıkmıyor bazen 3 günde 1 bazen haftada 1
10 YorumlaLaf etme hakkı yok laf edicekse çöpe atıp yenilerini alcak haspam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGunde açıyorum makineyi bir gün açmım iki makine ust uste açmış oluyorum 2 cocuk 2 de biz normal yani
14 Yorumla
Soran+1 yılheh aynen, zaten birikiyor ki yıkıyorum 1 tane tişörtü atmıyorum ki onu anlamıyorlar
- +1 yıl
Niye aciyorsun makinayi? Kapaginip calistirsan olmuyor mu?
Cevap sahibi+1 yılEşinin az girdiklerini kisa yıkamaya at mesela dışarı çıkıp gelmiştir terlemistir sadece onu hemen 15 dk kisa yikama programı varsa ole at bebek sadece kusmuşsa onuda 15 dk at ben ole yapıyorum parka gidip gelmişizdir sadece park yani kir yok bit şey yok ama ben yikarim gelen 15 dk yetiyor
Soran+1 yıl@keksizsufle anlamadım
+1 yıl2 günde bir çalışıyor makina. Annem işte olduğu için çamaşır derdi bana kalıyor 😑
10 Yorumla
+1 yılŞaka yapmıyorum boşanma sebebi bu
Böyle basit şeylerden huzrsuzluk çıkıyorsa sana kızıyorsa yarın bir gün daha büyük konularda büyük kavgalar çıkar00 Yorumla
+1 yılEşinim kafası mı güzel. Her gün çamaşırını değiştirmesin o zaman.
11 Yorumla- +1 yıl
Eşinin*
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz evde 4 kisiyiz her gün caliaiyor o makine. bir sığırla evlisin sanirim kolay gelsin. O zaman giydiklerini yikama tekrar giysin
20 Yorumla
+1 yılEvde 4 kişiyiz ve Kandemir dönemi bi giydiğimizi bi daha giyemiyoruz maalesef 4. gün bu gün makina da biriktirir öyle yıkarız her gün makina çalıştırmayız
23 Yorumla
Soran+1 yıl4 kişi 4 gün bekliyor mu ya
- +1 yıl
Pandemi*
- +1 yıl
Yani her gün makina çalıştırmak 3-4 gün de bir çalıştırma tarafıyız biz
+1 yılNe zman ihtiyacım olursa. Her gün de olur günde 2 defa da, haftada 1 de olur. O biriksin makinayı öyle çalıştırayım huyum yoktur.
00 YorumlaKusura bakma da eşin kavga çıkaracak yer arıyor. Geçimsiz bir tip galiba.
00 Yorumla
+1 yılSende o ise gidince yika gelme vaktinede topla 😂 hergun her saat yika kafana gore😂
00 YorumlaYıkama bırak kendisi yıkasın şımarık anasının kuzusu eşşek sıpası.
00 Yorumla
+1 yılMakine doldukça
Bazen günde birkaç kere çalışıyor bazen haftada 2 yetiyor00 YorumlaHer gün de yıkanma ama evde küçük çocuk varsa olabilir
00 YorumlaErkek milleti daha düzgün ev işinden anlamaz çok konuşmasın öyle, ihtiyaç var ki o makina çalışıyor.
00 Yorumla
+1 yılHaftada üç defa falan yıkarım. Hergün yıkamam. Biraz biriksin dolu çalıştırım daha ekonomik olur😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayırdır evde kıyafet kıtlığı mi var. Yani varsa alışverişe cikkin. Kocan haklı hergun çamaşır makinası mi çalışır hem makinanın ömrü azalır
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün bekletince 2 kere yıkanıyor. 1 günde 1 çamaşır makinesi doluyor
Cevap sahibi+1 yılÜç kişi bu kadar kıyafeti nasıl cikartiyorsunuz
Soran+1 yıleşim gece giydiği pijamalarını değiştiriyor.
İşe giderken giydiklerini değiştiriyor.
Geliyor oradan spora geçiyor onu değiştiriyor.
Spordan geldiğinde evde otururken günlük eşofman vs giyiyor onu da değiştiriyor.
Ve aynı döngü her gün.
15 parça çamaşır her gün eşimden çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılŞimdi pijama giyiyor değiştiriyor uyanınca bir daha normal kıyafet mi giyiyor sonra iş kıyafeti mi giyiyir
Soran+1 yılevet uyurken giydiği pijamaları gece giymez tekrar başka giyer
Cevap sahibi+1 yılSabah
Soran+1 yılpijamasını sabah değiştirip iş kıyafeti giyiyor gelince iş kıyafetlerini çıkarıp spor kıyafetlerini giyiyor
Cevap sahibi+1 yılBen saydım 8 cikti
Soran+1 yıl:) çamaşır mı yarıştırıyoruz anlamadım, pijama iç çamaşıyla 3 parça, iş kıyafeti yazın 4 parça, spor yine çorabıyla bilmem nesiyle 4 parça, evde giyiyor yine 3 parça
+1 yılEvde bebek varsa günlük yıkanır yoksa yazın iki günde bı kışın ise dört günde bir normal
00 YorumlaO zaman eşine bir giydiğini bir daha giymesini bu sayede sürekli çamaşır makinesi çalıştırmana gerek kalmayacağını söyle. Anlamıyorum hem çalışmasına laf söylüyor ama bir giydiğinide bir daha giymek istemiyor.
10 YorumlaBir erkek neden evin işine karışır. buyursun alsın ev işlerini kendi bildiği gibi yapsın. hem bebekle uğraş hem evle hem mutfakla hem de her şeyi bildiğini zanneden bir kocayla. allahim sabır ver ya
21 Yorumla
+1 yılBebek var gergin yikansa ne olur bebek olmasa anlarım çok fazla saçmalık Bebek var bebek.
00 Yorumla
+1 yıl3 günde bir yıkanır ama bebegin varsa 2 günde bir yıkaman gayet normal olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 1 bebekli anneyim. Hergun degilde 2 gunde bir iyi bence ama hergunde olabilir. Dag gibi biriksinmi
00 Yorumla
+1 yılSu ve elektrik ne yaparsan yap fazla geliyor Diğer konularda da eşin cimri mi?
Sen müsrif misin?
Gece belli bir saatte makine çalıştırırsan daha hesaplı oluyormuş araştır istersen02 Yorumla
Soran+1 yılzaten gün sonunda yıkıyorum 11 12 gibi bi araştırayım saatleri
- +1 yıl
👊
+1 yılValla benim kullanıcak çamaşırlarım azalınca yıkiyorum. Her gün çamaşır yıkanmaz bu arada israf bencd
14 Yorumla
Soran+1 yılkaç kişisiniz evde
- +1 yıl
Tek yaşıyorum işte
Soran+1 yılTek yaşamakla 3 kişi ve biri bebek yaşamak bir mi?
- +1 yıl
Değil tabiki 😂
+1 yılYaz olduğu için her gün tabiki gece çalıştırırsanz daha uygun geliyormuş elektrik faturası öyle diyorlar gece daha az yakıyor sorun da çıkmaz belki
12 Yorumla
Soran+1 yıl11 12 gibi çalıştırıyorum ama saatlere bakıcam bi daha
- +1 yıl
Bizde 12 de çalıştırıyoruz makina 1 ve 3 saat arası çalışıyor komşularımız geç çalıştırın dediği için öyle yapıyoruz
Gizli Üye(18-24)+1 yılbiz 5 kişiyiz hergün makina çalışıyor hergün istisnasız
10 Yorumla
+1 yılTek başıma yaşıyorum 1.5 haftayı felan buluyor birikince yıkıyorum
00 Yorumla
+1 yılEşine söyle o zaman haftalık olarak evde giymelik ve işe gitmelik toplam 14 tane set kıyafet alsın kendine birde bebeğe 5. ya da 6. günde hepsini yıka ya öyle ya böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaftada bir yıkanır bizde de pzar günü sabahtan atılı makineye. 2 kişiyiz evde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer gün çalışıyorum bazen günde iki üç defa da bile oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaddi imkanınız kısıtlıysa buna çare bulmalısın sonuçta çok su ve elektrik gider
00 Yorumla
+1 yılLaf eden eşine demen gereken her gün farklı şey giymeyi bırak ve kirletme o zaman yıkanmaz
20 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Her gün çamaşır yıkıyorum diye kavga çıkıyor, siz çamaşırlarınızı kaç günde bir yıkıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler