İç çamaşırlarınızı kaç derecede yıkıyorsunuz?

İç çamaşırından, iç çamaşırına değişir aslında bu durum. İç çamaşırları, çamaşır makinesinde, üzerlerindeki yıkama talimatına uygun yıkanabilir. Beyaz pamuklu iç çamaşırları kaç derece sıcaklıkta ve nasıl yıkanır, renkli iç çamaşırları kaç derecede nasıl yıkanır ve dantelli iç çamaşırları kaç derece sıcaklıkta nasıl yıkanır bahsedeceğim.

Beyaz pamuklu iç çamaşırları 90° sıcaklıkta, ön yıkama yaptırarak yıkamayı tercih ediyorum. Ancak önce kazanda kaynatılıp, ardından da makineye atılabilir (daha beyaz olur).

Dantelli iç çamaşırları, 30°-40° sıcaklıkta yıkanabilir. Dantel yırtılabilir, etiketine bakılmalıdır, çok hassas çamaşırlarda elde yıkama daha uygun olabilir.

Koyu renk iç çamaşırları da, çamaşır makinesinde 30°-40° sıcaklıkta yıkanabilir. Renk solmasını önlemiş olursunuz.

Rinso Limon ve Karbonat, renklilerde ve beyazlarda derinlemesine temizlik sağlar. Renkli veya beyaz iç çamaşırlarınızı yıkarken Rinso Limon ve Karbonat toz deterjanı kullanabilirsiniz. Gücünü doğadan alan Rinso Limon ve Karbonat, iç çamaşırlarınızı tertemiz yapar.
Eline sağlık
Teşekkürler 💭
Gstring 30 derece 😂😂😂
beyazlar 70, renkliler 40, havlular 90, bornozlar 90 derecede..
Shsjhs :D
Cevap
3Cevap
60 derece yeterli oluyor benim için gadası
60 a atıyorum elektrik faturası cok geliyor en iyisi yeni almak kdkeje daha karlı
Ahahah :D
Valla onu bunu bilmem ama iş yerinde bizim kumaş boyama vede perde boyama makinesi var 130 derece oluyor 130 olsa çeker kesin
Tabi ki çker :D
Hipsterle bikini arasindaki fark ne
Boxer tarzı bir şey
Biraz daha yüksek ve yanları daha kalın
Beyazlar 90 da renkliler 60 da yikiniyor.
90 iyi hep o ayarada yıkanır
Komik olmuş soru
Neden ki
90 😂😂😂😂
30 derece
90 derece ön yıkama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar