Ev & Yaşam Danteller nasıl yıkanır? Sinakaplan Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Selam pıtırcıklar 🎈Uzun süredir sakladığım dantelleri yıkamaya karar verdim fakat nasıl yıkanacağını bilmiyorum. Yanlış bir şey yapıp mahvetmek istemiyorum. Danteller nasıl yıkanır?Dantel yıkama Danteller nasıl yıkanır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. 30 derecede yıkama yapmak uygun olur gadası. Hatta havlularla beraber yıkama yapabilirsin. 2 0 Yorumla
Ecexxxz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Özel bi yakama olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Makineye atıyoruz biz 1 0 Yorumla
boyacıfaruk Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Saklamaya devam et ozaman diger tarafta kullanırsın artik ulen kullan gitsin ne kafana takıyorsun sen le mezara girecek degil ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
30 derecede yıkama yapmak uygun olur gadası. Hatta havlularla beraber yıkama yapabilirsin.
Özel bi yakama olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Makineye atıyoruz biz
Saklamaya devam et ozaman diger tarafta kullanırsın artik ulen kullan gitsin ne kafana takıyorsun sen le mezara girecek degil ya
Havlular ile yıkanır zarar görmez 😉
Çok güzeller
Elde yıkayabilrsin
40 derecede