+1 yılAğır, zorlu lekeler dışında ters cevirerek yıkamak iyi olacaktır. Kıyafetleri fazla yıkamak onlara zarar verir hem rengi solar hem de ömrü kısalır. Bu yüzden gundelik giyilmiş kıyafetleri elinizden geldiği kadar ters çevirerek yıkayın. Ama dediğim gibi zorlu lekelerde bazen sorun yaratabilir. Özellikle çamur, çayır gibi lekeler çamaşırın dışında olduğu için çıkmayabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba;🌺
Çıkartmalı olan çamaşırları genelde ters çevirip yıkarım. Hem bir tık daha zarar görmesini engellemiş oluyorum. Hassas çamaşırlar pullu, boncuklu elbise veya tişörtleride ters çevirip yıkarım. Birde pantolonlar tabiki özellikle siyah renk olanlar hem solmasını önlemek adına hemde daha parlak kalması için Rinso kömür siyahlı tercih ediyorum.
Rinso Yün kıyafetleride ters çevirmede fayda var. Kıyafetlerim ilk gün gibi kalıyor. Çamaşırların erken solmasını önlemek için ters çevirmeyi tercih ediyorum.
#TabiTabiRinso10 Yorumla
+1 yılÇamaşırın rengini atmaması için şart evet pantalonlar, tişörtler, çok fazla renk atıyor hemen yıpranıp eskiyor özellikle sık sık tercih ettiniz kıyafetler çok yıkanmaktan yıpranıyor. En iyisi her zaman için ters çevirerek yıkamaktır birde rengine uygun deterjanlar kullanmaktır. Rinso bu aralar indirimde marketlerde de gördüm bugün kesinlikle kaçırmadan almalısınız araştırarak bir kıyafete 100 150 vermek yerine 20 25 tl ye rinso alın uzun yıllar kullanın birde baya yetiyor uzun süre tükenmiyor. 🖒👌❤
12 Yorumla- +1 yıl
Birde muhakak en fazla 40 derecede yıka. Rica ederim 😊
+1 yılÜzerinde baskı bulunan belirli bir malzemeden veya gömleklerden yapılmış giysiler çok savunmasızdır ve bu nedenle oldukça hızlı bir şekilde yıpranır. Giysilerinizi ters çevirerek yıkarsanız üzerindeki baskı daha az hasar görür. Bu şekilde, kumaş parlaklığını çok daha geç kaybedecek ve baskı daha uzun süre güzel görünecek
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılTers yıkamayla çamaşırın ömürü uzuyor, jean, keten, tişört, ben genelde jeanleri birgün önce ıslatıp ayakla yıkanması tercih ederim, çünkü ilk günki gibi oluyor
10 YorumlaÇamaşırların daha uzun ömürlü olmasına ve renklerinin baskılarının çıkmaması için yapılan bir yöntemdir. Gerçektende ise yarar b
10 YorumlaEvet kesinlikle doğru üreticiler de bunu tavsiye ediyor
10 Yorumla
+1 yılÖn kısım yıoranmasın diyedir. Doğru bir uygulama. Yeni değil. 30 yıldır yapiyorlar
10 YorumlaYanliış Çünkü aynı şekilde lekeler çıkıyor fark etmiyor
10 Yorumla
+1 yılBende hep ters çevirerek yıkıyorum
10 YorumlaSolmamasına adına evet
10 Yorumla
+1 yılBen kazakları ve pantolonları ters çeviriyorun
10 Yorumla
+1 yılEvet daha uzun ömürlü oluyor
10 YorumlaÖyle biliyoruz... Bende öyle yapıyorum.
10 YorumlaBen üzeri baskılı şeyleri ters çeviriyorum sadece.
11 Yorumla
+1 yıldoğru
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler