Arkadaşlar çol dertliyim. Kız arkadaşımla yaklaşık 4 aydır beraberiz. Geçen hafta sonu ilk kez bende kaldı. Pazar günü de sağ olsun çamaşırları yıkadı. Ben hiç bakmadım ne yaptığına.çoraplarla donlar beraber yıkanır mı?Kendisi yıkamış, kurutmuş, ütülemiş, asmış kaldırmış falan. Bu hafta sonu için program yaparken çamaşır konusu açıldı ve çoraplarımla donlarımı beraber yıkadığını söyledi. Ben bir anda buz gibi oldum! Bunu benim içim kaldırmadı açıkçası ama ne söyleyeceğimi de bilemedim. Gidip tüm iç çamaşırlarımı çıkarıp makineye attım. Şimdi ben bu kızla nasıl evleneyim ya, ne yapayım ben?
Kız arkadaşım çoraplarımla donlarımı beraber yıkamış, evlenmekten vaz mı geçsem?
Bu konuda ben sana katılıyorum. Çorap ve iç çamaşırı aynı anda atılmaz. Ayakta mantar oluyor bilemem ne oluyor.. , ben asla aynı makineye atmam. Çorapları ayrı yıkarım ve file içine katarım. Başıma böyle bişey gelse direkt bütün iç çamaşırım çöpü boylardı valla atardım. Evlenmekten vazgecmeni gerektiren bir durum değil bu durum tabi. Ona istemediğin ya da istediğin şeylerden güzel bir üslup ile bahsetmelisin , aynı şekilde o da sana. Bu şekilde birbirinizi tanımış olacaksınız ve daha huzurlu bir evlilik için gerekli bir yol bu.
Bence ayrılmalısın. İlerdr bu kızın burnundan fitil fitil getirirsin. Öyle bir kadın ise benimle tanıştır. Ben ona hanlar, saraylar yaptırırım. Ben ona prenses tacı takarım. Ben onun yoluna kırmızı halı sererim.
offf amanın oyyy wayy öhhmm yav kızın biri gelir donumu yıkar öteki gelir ayakkabımı boyar bir başkası gelir gotttumme bez bağlar efendim sıççmaya bile gitmiyorum oyy amanın ben neden yaşıyorum ki oy oyo yyyooyy :S
sllk mısın 😂 makine o suyu tekrar tekrar yeniliyor birbirlerine etkisi olmuyor o çamaşırların he birde istersen ufacık çoraplar için ayrı makine yapılsın kafayı yedin heralde böyle şeylerle soğumaya yer arıyorsan kıza söyle tekmeyi bassın sana
İç çamaşırını ayrı yıkarım ben hep,... haklısın o konuda... çoraplar diğer çamaşırlarla yıkanabilir ayrı yıkamam ben her gün çıkarılıyor ve evdeyim zatrn :) Ayrılma konusu değil bu ama anladığım kadarıyla sen bayağı titizsin, konuş da rahatla
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim, sonunda beni dinleyen biri çıktı.
Len çoraplar ve donlar zaten aynı yerde yıkanmaz mı? Ben mi yanlış biliyorum. Ben sadece renkliler ayrı beyazlılar ayrı falan biliyorum aha evde kaldım hahaha
Çoraplarla donları birlikte yıkaması değil, asıl sorun o çorapların makineden çift şekilde çıkması. Genelde tek kalıyorlar. Yani bence bir de bu açıdan bak :D
Ya allahin askina. Ben unideyken yurtta camasirhane vardı. Birak don atlet ayırmayı renklilerle beyazlari yıkıyordum. 1 jeton o zaman icin pahaliydi. Deterjanın yari fiyatiydi. Haftada 1 atardim. Herneyse dostum bu sorun degil. Ben hala ayni atarim don corap
Kız o kadar senin için uğraşmış yıkamış ütülemiş kaldırmış senin yaptığın ayıp bence. Ayrıca anormal olan bişey yok bunda. Kaç derecede yıkanıyo onlar.
Doğru söylüyosun benim de midem bulandı şimdi. Ama madem bu kadar titizsin neden çoraplarını çıkarır çıkarmaz yıkamıyosun? Ve o (belki çürük peynir kokulu) çorapları sepete nasıl atıyorsun? Iyy
Ben bilmiyorum çoraplarla çamaşırların ayrı atılacağını sizler nasıl biliyorsunuz
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sen kendi çamaşırlarını o derece kirli buluyorsan aynı yerde yikandigi için olay cikariyorsan düzgün kullansaydın o zaman temiz olsunlar kızın burda ne suçu var asıl o senden ayrılsın hayrına yikamis utulemiş hasbamda burda dert yanıyor.
Bu soruyu ciddiye alalım mı trreek☺️ Kız yıkamış, kurutmus, utulemis daha ne yapsın. Ufacık şeyler için ne demek ayrilmak, çok dert ediyorsan konuş anlat hoşlanmam de bir dahakine ayrı yıkar.
Reis bence donlarınla çoraplarını aynı makinede bile yıkama bi tane daha makine al donları birinde çorapları birinde yıka 😂 Hay Allahım ya milletin derdine bak wlsşxlaşzş