Malum çamaşır yıkama sırları konu sponsorumuz Rinso... Burada yapılan paylaşımlar Rinso yu tanımana yardımcı oldu mu?... Ben zaten tanıyordum aramız daha iyi oldu daha sıkı fıkı olduk ya sen?Rinso Doğanın Gücü Serisi
Evet oldu. Fenomenlerimizin ve editörlerimizin çıkardıkları harika yazılarla Rinsoyu tanımış oldum.
Bir iki ay önce tanıştığım Rinso aslında gayet başarılı bir markaymış. Editorlerimizin deneyimlerinden gördüğüm kadarıyla temizleme özelliği baya iyi.
Okulum bittikten sonra 1 aylık tatile başladım. Evime gittigimde ilk işim Rinso alıp onun gücünü görmek olacak. Bize Rinsoyu tanıttığın için teşekkürler KizlarSoruyor 🙏🌹
Merhaba,Kesinlikleee!!! tanımama yardımcı oldu. Daha önce rinso kır bahçesi kullanıyordum. Muhteşem! İlkbaharın çiçekleri evimde açmış gibi hissederdim.🌸🌸🌸😊Tabi leke çıkarmadaki üstün performansını anlatmaya gerek yok bile vazgeçilmezim.
Rinso
Şimdide yeni Rinso Deniz minerallerine geçtim.😊Derinlemesine doğal temizlik ve denizin doğal ferahlığı çamaşırlarımı sardı. Bayıldım. Herşeyiyle Rinso bir Harika mutlaka denemelisiniz.
KizlarSoruyor dan önce rinson hiç dikkatimi çekmemişti ama KizlarSoruyor da görünce denemem gerektiğini düşündüm.
O kadar güzel yorumlar ve kullananlar var ki kıyafetlerim değerli olmasına rağmen gördüğüm yorumlar sayesinde korkusuzca Rinsoyu kullanabilirim.
Ben normal şartlarda Ben toz deterjanları farklı farklı markalarını kullanıyorum rinson'un hem toz deterjanı var hem de sıvı deterjanı var İkisini de korkusuzca deneyebilirim
Rinso yıllardır bilinen ve kendini ispatlamış bir marka. Ben yeni ürünlerini siteden öğrendim deneme fırsatı da buldum. çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Zaten KızlarSoruyorda reklamını gördükten sonra Rinso Aleo Vera sıvı detarjan kullanmaya başlamıştım.. Gayet güzel yıkıyor.. Ayrıca köpürüyor.. Normalde sıvı jeterjanlar köpürmez.. Sanırım biraz fazla koyuyorum deterjanı
Bilinen bir marka elbette. Daha sık karşıma geldi KS sayesinde tabi. Fakat çoğu deterjan markaları neredeyse aynı etkiye sahip kokusu dışında fark göremiyorum. Temizlik olarak ucuz olanda pahalı olanda da bir sorun yaşamadım.