Dün serdiyim kıyafetlerimde mandalın tutturulduğu yer ezilip sanki ütü parlaması gibi iz bırakmış ve ben ne yaptıysam bu izlerden kurtulamadım var mı çaresi acaba arkadaşlar? Tahta mandal da kullansam plastik de kullansam mandal izi kalıyor çamaşırda. Mandal izi kalmaması için kıyafetleri nasıl asmak gerekir? Kıyafetlerden mandal izi nasıl çıkar?"Bazı dokunuşların izi geçmez " bunun için söylense gerek😃
Mandal izi kalmaması için kıyafetleri nasıl asmak gerekir?
Bazı mandalları çok sıkı, gevşek olanlar çok iz bırakmıyor. Bir de ben asarken mandalı bluzların elbiselerin koltuk altına pantolonların da beline tuttuyuyorum ki ortalıkta mandal izi kalmasın diye :)
Ben doğallıktan yanayım tatlım bizde bahçede ipte seriliyor 😂. . Balkonlu evlerde çamaşırlık daha avantajlı oluyor. Ama bizde bahçe olduğu için ipe seriyorum.
Mandal kullanmayın ve bol serin çamaşırları düşmesin ipten diye. İz kalınca elinizle çitiler gibi iki yanı üstüne gelecek şekilde yapın izi biraz gidebilir, ütüyle de üstünden geçince yine iz kalsa da ilk seferki gibi fazla değildir.
Kumaşın veya dikişin kalın olduğu yerlerden asmak daha faydalı olur. Mesela tişörtler tersten alt kısmındaki katlama yerine getirilecek şekilde asılabilir. Onun dışında silikon mandal kullanılabilir.
Mandalı koltuk altından tutur. Makineden cıkardığın camaşırları iyce silk ıslak ıslak katla yarım saat beklet tekrar silk ve as coğu ütü bile istemiyor😉
Şahsen o tşörtlerin üzerine tasarımları yapıyorum şekil desen falan işim ama hiçbir tşörtümü asmam hele mandal sererim bir yere dokunmadan kuruturum asla bozulmuyolar tavsiye:)
İki koyarım üniversite zamanında sonra bir yaz günü at arabasıyla donlarımızı çaldılar astığımız çamaşırlıktan zil aldım çamaşırlığa taktık sallandıkça dışarı bakardık...
o kadar kapasiten var mı ki senin beni tanımadan da nasıl yorum yapma cesaretin var onu nereden buluyorsun sen önündeki işine bak koçum.. iş ara kendine. :( :(
gözümde canlandıra biliyorum :D teyzem beykent te oturuyo bina 24 katlı , teysem 18 inci katında oturuyo , insanlar nerdeyse karınca gibi gözükçek :>) bu yüzden pek yanaşmam balkonuna .