Oje lekesi kumaştan nasıl çıkar , oje lekesi ne ile çıkar?

Oje lekesi halıdan nasıl çıkar? Oje lekesi nasıl çıkar, oje lekesi nasıl çıkarılır, oje lekesi nasıl geçer?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam
Bu olay bütün kadınların başına gelmiştir. Bazılarınız direkt makineye atarsınız belki çıkar belki çıkmaz. Bazılarınız kuruyana kadar fark etmez. Bende size oje lekesi temel olarak nasıl çıkarılır onu anlatacağım.

Oje lekesi kumaştan nasıl çıkar? Evet çıkar bunun için ya erkenden fark edip makineye atmak gerekir ya da diyelim fark edemediniz ve leke kurudu o zaman bazı maddeler kullanarak makineye atmadan önce bazı işlemler yapmak gerekir. Bu işlemler bazen tek seferde sonuç vermeyebilir bir kaç kez daha uygulayabilirsiniz. Soğuk, akan su altında durulamadan önce giysideki fazlalıkları kazıyın. Su basıncı ne kadar yüksekse, çıkarmak o kadar kolay olacaktır. Son olarak da makineye atıp yıkarsınız.

Oje lekesi ne ile çıkar, oje lekesi nasıl geçer? Ojeyi çıkarmada kullanılabilecek iki madde vardır bunları sırayla nasıl kullanman gerektiğini adım adım sana anlatacağım.

1. Adım = Hazırlıkİlk önce eline bir pamuk al ve pamuk üzerine bir miktar aseton dök. Eğer leke çok kuru ise direkt leke üzerine de dökebilirsin.
2. Adım = Uygulama
Uygulama işlemi şu şekildedir;
3. Ve Son Adım
Kıyafetindeki leke uygulama sırasında çıkmaya başlayacak belli süreden sonra ojeden tamamen arınacak. Arındıktan sonra makineye atıp kısa süreli bir programda yıkayabilirsin.

Aslında sirke ile nasıl leke çıkarmak gerektiğini birçok yazımda dile getirmiştim ama tekrar anlatmadan bir zarar gelmez.
tırnak olsa aseton dicem ama halıya aseton dökülür mü dökülürse çıkar mı yoksa oje lekesinden daha beter mi olur bilemicem riskli iş
ne kadar doğru bilmiyom
tişkirderim :D
Karbonat dök ve üstüne sıcak suyu dök. Bekle. ve 1 saat sonra sil.
Süreyi ne kadar uzun tutabilir ve ne kadar çok tekratlayabilirsen o kadar başarı gelir.
Geçmiş olsun. Rica ederim.
EİG için teşekkür ederim.
Rica ederim :)
Cevap
5Cevap
Solvent. Bulabilirsen bir reklamcıdan al. Pahalıdır ama
Ayy ben de çıkartamazdım bir yere bulaşınca bilmiyorum maaalesef 🤷🏻♀️😂
Çare Drogba, pardon aseton 🙂
Birkere çarşafa bulaşmıştı 😄
ama asetonla sildim
Araba boyası ne ise oje o. Tiner dene.
Ilk önce aseton sonrada asprin sür