Çamaşırları Hangi Deterjanla Yıkamalıyım?

Fakat yaz deniz, güneş, havuz, korona derken aldıklarımın renklerinin bozulmasından endişe ediyorum. Sizin çamaşırlarınızda solmayan renkler için formülünüz ne, bana ne önerirsiniz?

Öncelikle yeni kıyafetleri hayırlı olsun güzel günlerde giysin.
Çamaşırlarda renk senkronizasyonunu iyi yapmak gerekir ve renk vermediklerinden emin olmamız lazım.
İlk alınan kıyafetler hiç giyilmeden ılık suyla ve Rinso Capcanlı Renkler çamaşır deterjanı ile yıkamanızı öneririm.

Ponçiğim kesinlikle renkliler için üretilmiş bir deterjan kullanılmalı. İçinde ağırtıcı (çamaşır suyu içinde bulunan maddeler tarzı) bulunmayan ve tıpkı saç rengi koruması içeren şampuanlar gibi çamaşırların renklerinin canlı kalmasını sağlayan bir deterjan olmalı. Çok güzel bir kokusu olması da benim extra tercihimdir. :)
Evinin her köşesi deterjan manyağı olarak kullandığım bir deterjan olan bingo tavsiye ederim. Hiç bir zaman renk konusunda beni yanıltmadı. Halen kıyafetlerimde canlılığını kaybetmedi. Tabi kurutma şekli, yıkama dereceside çok önemli..
Valla gadası bu konuda uzun uzun düşünüp ona göre deterjan seçimi yapmak gerekiyor. Kıyafetlerin dokusunu bozmadan temizlik sağlayan, geride mis gibi koku bırakan bir deterjan seçmek her zaman iyi olur. Benim şu an renkliler için kullanmış olduğum ayrı bir deterjan yoktur. Ama marka sponsoru Rinso'nun deterjanı bu konuda iyi olduğunu duyuyoruz. Onu tercih edebilirsin.
Cevap
4Cevap
Deterjanı bilmem de kaliteli kumas kaliteli boya ya kolay kolay birşey olmuyor
Merhaba rehberim😊
Bu noktada kullandiginiz deterjanin kalitesi ve kiyafetleri kurutma biçiminiz çok önemli.. Marka sponsorumuz Rinso'dan cok memnunuz😍 Kıyafetlerin dokusunu bozmadan sağladığı temizlik ve kokusu harika💕
Kurutma yönünden mesela kurutma makinesi kullaniyorsaniz çok dikkat edin. Biz telde kurutuyoruz ama hiçbir zaman güneşten fazla birakmayiz. Cunku güneşte kalan kiyafetlerin rengi ister istemez solmaya başlıyor. Ve tabi fazla deterjan kullanmamak da çok önemli. 😊Fazla deterjan kullanimi kiyafetlerde renk deformelerine sebep olur.
Bingo kullanıyorum, sıkma ayarını 600 yapıyorum kısa programda 1saat yıkanıyor zaten günde 3-4 kıyafet değiştirdiğim için pek fazla solma derdi olmuyor
Zaten yazın kıyafetleri 3-5 saatten fazla giymiyoruz. Bende renkli kıyafetleri 30-40 derecede en kısa programda yıkıyorum genelde. Daha uzun süre canlılığını koruyor kıyafetler.
renkliler için kullanılan bingo ya da etimatik ürünleri olabilir
sıvı deterjan kullanmalısın renklilere özel
Perwol kdmd
Renklilerle alakalı ne varsa onu kullan
Ariel
Rinso kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?