Annem çamaşırları asmama çok karışıyor. İlla önce kendi bir denetliyor, kir falan kalmış mı, yeteri kadar beyaz mı diye, ondan sonra asmama izin veriyor. dışarıda çamaşır asmakNeymiş komşular çamaşırlarımızdan kim olduğumuza karar verirmiş, koca bulamazmışım! vs vs... Anneme çağın değiştiğini artık işlerin böyle yürümediğini söylemek istiyorum ama bir tarafımda ya haklıysa diyor! Siz ne dersiniz, annem gerçekten haklı mı, kadının hamaratlığı astığı çamaşırdan mı anlaşılıyor?
Kadının hamaratlığı astığı çamaşırdan mı anlaşılır?
Ya hamaratlıkla ilgisi yok bence ama ben de çamaşırları düzgün ve özenli asarım, karşı apartmanda bir kadın var çok karmaşık asıyor hep gözüme çarpar 😅 ama herkes canı nasıl isterse öyle asar tabi ki 😊 koca bulamazsın vs vs takma öyle şeyleri 😜 canın nasıl isterse öyle yap
Anneniz haklı. Bu konuda bende takıntılıyımdır 1 tele sadece üstleri 1 tele sadece altları asarım mandal ve kıyafet renkleri de birbiriyle uyumlu olur ve tişört-atlet olarak değil önce bütün tişörtler Yanyana sonra atletler önce bütün pijamalar sonra pantolonlar herşey rengine ve sırasına göre yarım saatimi ya alır ya almaz aşırı rahatlatıcı
Sadece bundan anlaşılmaz tabii ki saçmalık olur bu ama başkalarına görünür şekilde çamaşır asıyorsanız da nasılını öğrenmeniz gerek. Gidip iç çamaşırlarını en öne asan komşum var benim mesela. Edep, adap ve maharet yetişme çağından kazanılmalı sonra öğrenilmiyor. Mesele koca bulmak değil yani
O eskidenmiş ya.. Bembeyaz sakız gibi olmalıymış çamaşırlar öyle değerlendirirlermiş.. De ki anne artık kimse çamaşır asmıyor kurutma makinesi kullanılıyor ( benim cevabım aynen bu yani 😅)
Önce çamaşır silkenir Sonra kıyafetin alt kısmı üst tarafla kalacak şekilde mandallanır. Mümkün mertebe mandal payı kadar kıyafet üst taraftan kıvrılır. İç çamaşırlar iç tarafta kalır edep önemli.
Annen cok hakli. Kesinlikle duzgun asilmali beyazoar kar gibi olmalı. Insanlar cok inceler cunkuml, devir degismedi. Halam yeni beyazlar alir yikar asardi ki komsular temiz kadın desin diye ;))
Medeni durumunu bilmiyorum ama eğer evliysen eşinin en yakın arkadaşı dostu olabiliyorsan yani eşin akşam seninle film izlemek yerine omuzomuza dışarıda arkadaşları ile vakit geçiriyorsa ya da yatak odanız panayır yeri gibi şenlik olmuyorda başka kadınlara ilgi duyuyorsa kadın hamarat değildir. Yani bir çamaşırın beyazlığı dan utusunden yemeğin tuşundan hamaratligi olmaz ve aynı şey erkekler içinde geçerlidir
evet sevgili arkadaşlar, bu zamana kadar mutfakta yemek yapıp tarifini vermeyen güzel kardeşim aşçılar gibi bu sırrı hep sakladım, servisi kaçırma riskini göze alarak işe gitmeden önce kocanıza küçük notlar yazıp bırakmayı ihmal etmeyin. ilişkiyi canlı tutmak ve sürprizlerle donatmak her hamarat kadının birinci vazifesidir.
kadının hamaratlığından başkasına ne bu bir ikincisi ispatlamak zorunda değildir iki kimine göre napsan boş asla beğenmezler o nedenle istediğin gibi yap onu beğensin ya da defolsun