Çamaşırlar hangi deterjanla yıkanmalı?

Şimdi bana akıl verin çamaşırları hangi deterjanla yıkamalıyım? Narin çamaşırlar hangi deterjanla yıkanmalı?

Selamlar;
İç çamaşırları çamaşır makinesine atmak basit görünebilir, ancak belirli malzemelerin özel bakıma ihtiyacı vardır! İç çamaşırların nasıl yıkanacağıyla ilgili ipuçları için okumaya devam edin.
Yığınla para verip alınan kıyafetleri yıkamak oldukça zor oluyor.
Acaba süner mi ya da çeker mi bunlar hep akılda kalan soru işaretleridir.
İç çamaşırları benim en özendiğim konudur.
İmkan varsa ayrı yıkarım yoksa da kesinlikle ön yıkama yapar daha sonra diğer çamaşırları eklerim.

Anneni ciddi bir şekilde uyar ve çamaşırlarına iyi bakmasını söyle 😊
Herkesin belirttiği gibi sütyen topu benimde önerim olacak sana kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim.
Eğer elinde yoksa fermuarlı yastık kılıfına koyabilirsin çamaşırlarını fermuarını çekip öyle yikarsan eminim memnun kalacaksın.
Ve de... tabi ki hassa çamaşırların kurtarıcısı Rinso Narin Bakım Sıvı Deterjanı önerebilirim sana...

İç çamaşırları çamaşır makinesinde yıkanacaksa, yıkama talimatına uygun bir şekilde önce çamaşır yıkama topu ya da yıkama filesine konur, sonra makinenizin hassas çamaşır ayarında, düşük sıcaklık ve düşük devirde, doğru deterjanla yıkanır ve asılarak değil, serilerek direk güneş ışığından korunarak kurutulur.
Hassas sütyenleriniz ve iç çamaşırlarınız makinede yıkanabiliyor ise, çamaşır torbaları yıkama sırasında onlar için ekstra koruma sağlayabilir. Sadece onları torbaya yerleştirin ve ürün bakım etiketlerindeki talimatları izleyerek her zamanki gibi yıkayın.
Her giyilmeden sonra baksırlar, külotlar ve pantolonlar yıkanmalıdır, ancak sütyenleri sık sık yıkamanıza gerek yoktur. Sütyen, yaklaşık 3-4 kez giyildikten sonra yıkanabilir, çünkü çok kirli veya kokulu olduklarını açıkça söyleyemezseniz - örneğin, spor sütyenlerini daha düzenli olarak yıkamanız gerekebilir.
Merhaba.
Hassas iç çamaşırları ve kullanılan gecelikleri yıkamanın için Rinso serisi deterjan öneririm. Gücünü doğadan alan Rinso kalitesi kokusu ve çamaşırlara verdiği yumuşaklık ile bu konuda size en iyi deterjan kalitesi sunacaktır.
Ayrıca markası ne olursa olsun iç çamaşırlarınızı sutyen yıkama topu ile yıkarsanız etiketindeki yıkama derecesine uyarak gerekirse tek olarak makineye atarsanız kalitesini yitirmemiş olacaktır.

İç çamaşırlarının makinede yıpranmasını istemiyorsan südyen topunu kullanmanı öneririm hiçbir şekilde zarar vermiyor ve yıpranmıyor. Çok pahalı bir şeyde değil. Çamaşırları hangi deterjanla yıkamalıyım dersen eğer sana rinsoyu tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım. 😊

İç çamaşırı deyip geçmemek gerekiyor gadası. Çünkü uygun şartlarda ve uygun deterjan ile yıkanmayan iç çamaşırları, cilde tahrişe sebep olur. İç çamaşırlarının hem ayrı yıkanması gerekiyor. Hemde onlara uygun deterjan seçiminin iyi yapılması gerekiyor. Hatta sütyen topunu kullanman senin için iyi olacaktır. Hatta daha az tahriş olsun dersen, bir kılıf içinde yıkama yapabilirsin.
Cevap
25Cevap
Sütyenlerini sütyen topuna, alt çamaşırlarını da markaların ürettiği çamaşır kesesine koyarak ya da direkt makineye atarak da yıkayabilirsin. Sıvı deterjan kullanmanı ve elde yıkama programını seçerek yıkamanı tavsiye ederim. Makinenizde böyle bir program yoksa da 30 dereceye atarsın
ince çorabın içine koy normal yıkansın bir şey olmaz. ya da plastik kaplar var onların içine koy öyle yıkansın
yine bir birşey olmaz. Ben denedim.
Sütyen Topu Çok İyi Bu Konuda
Bu Arada Bu İç Çamaşırları Çok Güzel Almayı Düşünüyorum :)
Ve Son Olarak Annen Kıymetini Bilememiş.
Vay anasını be dona bak insan ona osurmaya korkar o ne oyle 😀😀😀 sende git Pazardan 20 tl ya bir don al onlara hiç bir şey olmuyor şaka yapıyorum allah kolaylık versin
Vayyy be millette ne dertler varmışda haberimiz yokmuş
40 derece extra durulamali yikiyorum.
Mikroplar icinde ütülüyorum.
30 derecede renkliler deterjaniyla yika bisi olmaz.
Annene camasirlarini yikatacagina sen yika kicini kaldirda bir zahmet
Onu boşverde çamaşır mı seni zayıf gosteriyor onu söyle 😂
Sütyen yıkama toplarının içinde yıka. İç çamaşırları da ve yumuşatıcı da kullan hassasta yıka bir şey olmuyor öyle
Oy oy kiyamam ben. sen al onlari oyle oksaya oksaya yumusak suda yika
Homomatikle vernelle yımuşacık olsun mis gibi koksun
Sen o mankeneler gibi ol o camasirlarin bozulursa bozulsun ben alicam sna
Ben normal deterjanla yıkıyorum bişey olmuyo😄
Kaliteli markayla
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen
Helal olsun anneye hakli kadin😂
Hiç ilgilenmediğim şeyler
Elde yikamak yeterli bence
Kendin yıka kıymetli donlarini
Çok narin coook,
Aklınızı...