Siyah giysilerim kömür siyahı kalsın istiyorum ve kömür siyahlığı lüksümü asla bırakmak istemiyorum. Bir sürü kişi siyahlarını renklilerle birlikte yıkıyormuş, duyunca şok oldum! Bana resmen çok garip geldi...Yeni Rinso Kömür SiyahlığıBenim siyahlarım çok kıymetlidir diyenlere Yeni Rinso Kömür Siyahlığı'nı tavsiye ediyorum. İçinde fiber-care teknolojisi olduğundan siyahlarım ilk günkü gibi kömür siyahı kalıyor. Siz siyahlarınızın solmaması, renklerinin ilk günkü gibi kalması için neler yapıyor, hangi deterjanla nasıl yıkıyorsunuz, paylaşır mısınız?
Kömür Siyahı Kıyafetlerimin Solmaması için Ne Yapmalıyım?
Öncelikle siyahların ayrı yıkamak gerekir gadası. Ayrıca siyah çamaşırlar için deterjanlar vardır. O deterjanları alıp denemen gerekir. Ha bide yıkama dereceni çok iyi kontrol etmen gerekir.
Siyah çamaşırlar benim korkulu rüyamdır resmen! Kömür Siyahı kıyafetler için benim de dikkat ettiğim bir kaç husus var elbette ki...
Kömür Siyahlığında Siyah çamaşırların bakımı nasıl yapılır?
İçindeki Fiber-care teknoolojisi ile kömür siyahlığında siyah çamaşırların rengini korumak için özenle hazırlanmış Yeni Rinso Doğanın Gücü serisinden Kömür Siyahlığını denemen bence şart! Bununla birlikte tavsiyelerimi de paylaşmadan geçemem:
İlk etapta koyu renk çamaşırları diğerleri gibi sık sık makinede yıkamak doğru bir yaklaşım değildir.
Toz deterjandan ziyade sıvı deterjan kullanmak daha mantıklı olacaktır çünkü toz deterjan koyu renk kıyafetler üzerinde beyaz tortu bırakabilir. Çamaşırları astığınız zaman güneşle beraber kıyafet üzerinde kurur ve renk solmasına neden olur.
Toz deterjan kullanacaksanız illaki suda bekletin ve erimesini sağlayın daha sonra yıkayın ise yarayacaktır göreceksiniz.
Deterjan bir miktar sirke eklerseniz koyu renk çamaşırlarınızın rengini daha uzun süre canlı tuttuğunu göreceksiniz.
Seçtiğiniz deterjanın ağartıcı içermediğinden emin olmanız gerekmektedir.
Son olarak görselde paylaştığınız ve benim de önerdiğim gibi Rinso Kömür Siyahlığı size büyük kolaylık sağlayacaktır, denemediyseniz ekonomik fiyatıyla dikkatinizi çekip kendini size denetecektir diye tahmin ediyorum.
Siyahların solmaması için ne yapılmalı? Siyahların ilk günkü gibi kalması için en önemli etken deterjan seçimi bunun için Rinso kömür siyahlığı sıvı deterjan kullanmanızı tavsiye ederim. Gücünü doğadan alan Rinso kokusu ve kalitesiyle memnun ediyor
Deterjan seçimi dışında birşey yapılabilir mi?
Elbette sadece deterjan seçimine dikkat etmek renklilerinizi ilk günkü gibi capcanlı yapmaz bunun için ekstra onlem almanız gerekebilir. Bunlar başlıca;
• Renkli giysileri önünde baskı aksesuar olan çamaşırları ters çevirerek atmak
• Etiketinde yazan uygun yıkama derecesinde yıkamak
• Kurutma işlemini kurutma makinasında veya güneşte yapmamak