Bayram tatilini fırsat bilip kışlıkları kaldırayım dedim ama sizin de görüşünüzü almak istedim. Kışlıklar kaldırılmadan önce yıkanmalı mı, yoksa tekrar çıkardığımda yıkasam olur mu? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Kışlıkları kaldırmadan önce mi Rinso'lamalı, yoksa sonra mı?
Temiz çamaşırları katlayıp kaldırıyorum, giyilmiş çamaşır bütün yaz için için kokar kışa kadar rezil bir hâl alır. Temiz kaldırıldığı hâlde yine de saklama koşullarına göre koku yapmış çamaşırlar olabiliyor. Çıkarırken de yıkayıp ütüleyip öyle yerleştiriyorum.
Herkesin şu sıralar aklındaki çamaşır sorunsalı 😄.
...
Açıkçası bizim evde kaldırılacak her giysi önce bir güzel Rinsolanır. Yıkama işleminden sonra güneş değmeden kurutulur ve vakumlu poşetlere en hızlı şekilde alınır. Rinso sayesinde mis gibi bıraktığım kıyafetlerimi aylar sonra çıkardığımda tekrar aynı güzel kokuyla buluyorum. Haa kimisi benim içime sinmez ben onu yıkayarak da bıraksam çıkarınca yıkarım dese de saygı duyarım 😄. O zaman da kısa programda kışlıkları az bir deterjanla hem önce hem sonra yıkayın olsun bitsin 😁😁😁.
..
O güzel kokuyu en çok da Rinso deniz minarelleri nde buldum diyebilirim. Tavsiye ederim 😊
Kaldıracağınız giysileri Rinso ile yıkadıktan sonra kaldırmanız en doğru karar olur. Gücünü doğadan alan renkleri capcanlı tutan ve mis gibi kokusuyla temizlik, canlılık ve harika kokular bütün yıl seninle kalsın. 😊
Yikar guzelce katlar koyarim kenara. Sonra yapmak zor oluyor. Cunku hava degisimleri belli olmuyor bazi donemlerde. Hemen mesela bir şalı alip temiz temiz kullanabiliyorum. Temizce yikayip koyduktan sonra tekrar yıkamam. Gerek duymam. Is cikarmanin anlami yok😊