Diziler & Filmler Bergen Filmini Nasıl Buldunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Klasik erkek şiddetine maruz kalmış bir sanatçı hikayesi ben çok iyi bulmadım kadın şiddeti olan herşeye karşıyım siz nasıl buldunuz? Bergen Filmini Nasıl Buldunuz? Cevapla Film Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Besteeeeeeniz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Filme bizzat gitmeden son dakikasına kadar Instagram storylerde görmüş biri olarak sadece bir farkindalik yaratmasını dilerim yoksa benim için bunun sinemada yayımlanmış olması aslında çok başka şeyler çağrıştırıyor ve hiç biri de iç açıcı değil. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kahroldum izlerken Yorumla
sedaff Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Siddeti cocukluktan sahidiyim diye bilirim gozumi actigdan beei evde kavgalar hic bitmez simdi sukur her sey iyi karsiyim siddete 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevindim senin adına Yorumla
esraryacelk23 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gitmedim ama çok önerdiler asıl önemli olan çıkanların nasıl bir psikoloji ile çıktıkları 😶 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sigara yaktım direk Yorumla
Tugceee__ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İzlemedim ama izleyecem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İzleme isyan edersin kadın olduğuna Yorumla
En İyi Cevaplar