Film türü konusunda seçici misiniz? Mesela belli bir film türündeki filmleri araştırıp, sadece o türü veya türleri mi izliyorsunuz yoksa her türden izler misiniz?Benim belli başlı izlediğim türler olsa da kesinlikle farklı filmlere de şans veririm. Yani o kadar sabit fikirli değilim bu konuda.
Her türden filmi izler misiniz, izlediğiniz belli bir tür var mı?
Kafama silah dayasalar her türden filmi seyredemem. Bu konuda çok seçiciyim. En başta psikolojik gerilim, daha sonra da aksiyon, gizem türleri ilgimi çeker. Polisiye de izlerim ama aksiyonlu, gerilimli olmalı. Bazı polisiye filmlerinde fazla hareketlilik olmuyor, sıkıcı geliyor. Korku filmleri izlemem mesela. Aynı şekilde bilim kurgu da çok izlemem.
izlerim canım komedi türünde yeşilçamın her ter türlüsünü izlerim ama yabancı ilk tercihim komedi sonrada kungfu bruce lee jackie chan canım tanrılar çıldırmış olmalı filminde her zaman güldürür beni izle sende gülersin canım
Merhaba Gizem gerilim seviyorum aslında Ama bazı kült filmleri de merak etmiyor değilim tabii. Hala Rezervuar Köpekleri filmini izlemedim ve aslında çok merak ediyorum.
Aşırı derecede cinsellik içeren filmleri sevmem, birde gerçek hayattan alma olacak, aynı şekilde de çok duygusal olursa yalnız izlerim yoksa insanların içinde ağlama hissi oluyor saklamak zor ölüyor.
Komedi sevmem.. Romantik komedi ara sıra Romantizm ve erotik filmleri severim.. Dram ağırlıklı izlerim.. Polyanna , hersey tozpembe olan filmleri sevmem... Sıkılırım... Korku filmlerini severim.. Onun dışında pek bir sorunum yok..
Her tür izlemem. Polisiye, gerilim, gizem, bilimkurgu... Özellikle cinayet açığa çıkarma işlerinde epey uzmanlaştım. DkdkBazı hint ve kore filmleri kaliteli oluyor.