Diziler & Filmler En beğendiğiniz Türk dizisi aşağıdakilerden hangisidir? EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunlar harici beğenisi olanlar yoruma yazabilir. Alparslan Büyük Selçuklu Destan Yargı Teşkilat Yalnız Kurt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel En beğendiğiniz Türk dizisi aşağıdakilerden hangisidir? Cevapla Dizi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Şu an güzel bir dizi görmedim. Ben çizgi film takılıyorum. 0 9 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl En beğendiğin çizgi film hangisi? Yorumla Miiira +1 yıl Yazın mucize uğur böceği ve kara kediyi izliyordum. Ama genellikle sünger bob kare pantolonu izlemeyi seviyorum. Yorumla Miiira +1 yıl Aslında çok var. Aňimasyoncuyum ben. Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Mucize uğur böceği ve kara kedi güzel. Diğerini izlemedim. Kral Şakir de iyidir :) Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Animasyon filmleri ben de severim. Yorumla Miiira +1 yıl Evet animasyonlar güzel. Pixarınkileri öneririm izlemek istersen çok güzeldir Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Evet arada bakıyorum. Dediğin gibi pixarınkiler iyi Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Miiira +1 yıl Riva ederm Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl edhoy du 1 1 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Ben de izliyordum lakin sonunu getiremeyen bir dizi olarak tarihe geçti. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu an güzel bir dizi görmedim. Ben çizgi film takılıyorum.
En beğendiğin çizgi film hangisi?
Yazın mucize uğur böceği ve kara kediyi izliyordum. Ama genellikle sünger bob kare pantolonu izlemeyi seviyorum.
Aslında çok var. Aňimasyoncuyum ben.
Mucize uğur böceği ve kara kedi güzel. Diğerini izlemedim. Kral Şakir de iyidir :)
Animasyon filmleri ben de severim.
Evet animasyonlar güzel. Pixarınkileri öneririm izlemek istersen çok güzeldir
Evet arada bakıyorum. Dediğin gibi pixarınkiler iyi
Teşekkür ederim
Riva ederm
edhoy du
Ben de izliyordum lakin sonunu getiremeyen bir dizi olarak tarihe geçti.