• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Whatsapp engelini kaldıran eski sevgilinin olayı nedir yaa :///

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Nedir Soruları WhatsApp Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• k4ugls
    k4ugls Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 66%
    +1 yıl

bunu ne zaman yazdın bilmiyorum ama konu hala devam ediyorsa başka bir cihazdan gir whatsapp ına bak senin whatsapp ında yazılanlardan farkı ne ona bak

benim eski sevgilimde beni engellemişti babamın tel den baktım son görülme rehber dışındakilere kapalı

geçen bana engeli kaldırdı bakıyorum son görülme zamanı yazıyor dedimki hala rehberinde kayıtlıyım telefon değişmemiş

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Fink_Ployd
    Fink_Ployd Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Yeni telefon almıştır muhtemelen ya da engelleyecek kadar umursamıyordur artık.

4
    9 Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Ben de size sormak isterim.Bende engellenmiştir kavga etmiştik ayrıldıktan aylar sonra hem de.sonra kavgadan bir hafta sonra engelimin kalktığını gördüm ve bir süre öyle kaldı ama bir saat içinde yine engellemiş beni.yeni telefon mu almıştır yoksa bilerek mi açmıştır sizce?yani diyelim yeni telefon aldi engelin kalktı iyi de aklina benim engelin kalktiği nerden gelsinde bide tekrar engellerin niye sizce?

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

@EyyleM Yeni telefon almış olabilir, format atmış olabilir, sana bir şey yazmak istemiş ya da onun bilgilerine erişebilmeni istemiş olabilir. Bilinçli olarak yapılmış olması muhtemel.

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Yani büyük ihtimalle bilerek açtı sizce de?Zaten yine engelledi ama yarim saat kontrol ettim çevrimiçiolup çıkıyordu ama 1 saat içinde bir daha baktım ki engellemiş..

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Olabilir, belki durumuna bir şey yazmıştır ya da fotoğrafını görmeni istemiştir. Kısa süreli bir durumsa bu olabilir. Düşük ama diğer bir ihtimal telefon değişikliği nedeniyle engelin kalkmıştır. Sonrasında girerek engelli listesini rehberine göre tekrardan oluşturmuştur

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

durumunda önemli bir şey yazmıyordu.Resmini görmüştüm aynı resmi.Bneim resmime ve durumuma bakmak için olabilir mi?Ve başkasını engellememiştir yani engelli listesi dediniz ya bana kızdığı için beni engellemiştir sadece benimdir yani o listede tek..Ve 3 haftadır da hiç açmadı unutmuştur di mi daha da açmaz bu saatten sonra sizce de?

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Engelleyen kişi engellediğinin fotoğrafını ya da durumunu görebiliyor. Bunun için olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen açmaz ama ne olduğu da pek belli olmaz sanırım

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

O zaman belkide benim yazmami istemiştir..Aslında bir sürü nedeni var hangisi olduğunu anlamak çok zor ama bilinçli olarak açmış olması yüksek o zaman.Teşekkür ederim .

Yorumla
    • CASPERS53
      CASPERS53
      +1 yıl

@EyyleM bence demek istiyor ki bak kaldırdım yaz özledim ben yazamıyorum bari sen yaz

Yorumla
    • Hêwî20
      Hêwî20
      +1 yıl

Ne alaka yeni telefon numaradan engelle sonucta

Yorumla
  • SB-8587
    SB-8587 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 60%
    +1 yıl

Senin biraz daha ona yalvarmani istiyordu ya da sitem etmeni cünkü hoslarina gidiyor sevildigini bilmek onlara inanilmaz zevk veriyor..ama sakin ha sakin yazma onun bekledigide bu ona o zevki yasatma o yazarsa gec cevap ver umursama fazla biraz haddini bilsinler

15
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben yazmam..Ama oda tınlamıyor madem tınlamayacaksın neden açtın o engeli değilmi ama :/

Yorumla
    • SB-8587
      SB-8587
      +1 yıl

Sen öyle zannet o seni tinlamasa asla ve asla o engeli acmaz canim... Ici icini yiyor senin ne yaptigini merak ediyor birak biraz da yesin icin... Eminim o gururu ayagina dolanir sana yazar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevgilim var sanıyor sanırım o yüzden yazmıyor olabilir :)

Yorumla
    • SB-8587
      SB-8587
      +1 yıl

Birak öyle bilsin bir süre sonra ayrildigina dair seyler yaz üzgün smileler yap statüsüne o zaman merak eder yazar belli olmaz:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

pek tükürdüğümü yalayan bir tip değilim bunu bile bile engeli açtı yazacaksada bunu bile bile yazacak o yazsın diye hamle yapamam kusura bakmasın artık :)

Yorumla
    • SB-8587
      SB-8587
      +1 yıl

Bosver en güzelini yaparsin... Ve eminim ilk hamleyi o yapcak:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaşayıp görcez sağolasın yorumların için :) bu arada sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim :)

Yorumla
    • SB-8587
      SB-8587
      +1 yıl

Sagol canim sana ve sevdiklerina rabbi hayirli uzun ömürler versin bu yeni yilda

Yorumla
  • serap234
    serap234 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Benim hoşlandığı kişiyle hem whatsaap tan hem de face te konuşuyorduk sonra beni engelledi. Hala niye engelledi diye düşünüyorum

0
    1 Yorumla
    • Afrodizyak15
      Afrodizyak15
      +1 yıl

Bende aynı dertten şikayetçiyim bugün kaç kere söyledim açmıyor ama bazen cevap veriyor çokta özledim uzaktan ilişki zaten tartışmıştık az sert konuşmusum biraz ama haksız değilim bağırmadımda açması için nasıl ikna ederim napim 2 hafta oldu

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

9

Cevap

• Gulartik
    Gulartik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53
    +1 yıl

Umutlanmayın umitlenmeyin, baska birini bulmuş ve olmamış engel kalktığında yazistigimizda ve konustugumuzda bunu söylemişti, umdugunu bulamazssa engel kalkar ama bu sizin için ya da sizi sevdiği için değildir,,, merakını ve egosunu rahatlatmak içindir. Bundan emin olabilirsiniz, sonrası ne oldu, derseniz, ben istemedim, yol vedim numaramı gözünün önümde telinden sildirdim, başkasına yar olup deneme tahtasına çeviren bir kadindan, bana değil kimseye yar olmaz, sevgi seçenek olmak değildir, sevgi her türlü sıkıntıda bile olsa asla birakmamaktir. Son sözüm şudurki kimsenin seçeneği olmayın, olursanız sizi seviyormuş santajiyla kala kalır ruhen ağır hasar alırsınız,, ama şifa bir gerçekki, aslında ben değil o kaybetti ve eminimki çok pişman olmuştur, bir yazıda denk gelmiştim, pişman olan bir insan, o kişiye gerçekten aşık olurmuş ve unutamazmış,,, nedeni ise o kişi gibi kimse tarafından sevilmiyecegini bildiği için,,, sevenin ahı,,, bu yüzden iyi tutar,,,, sevgilerimle... garip bir derviş!!!

25
    0 Yorumla
  • Mikey
    Mikey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Bana kalırsa yeni telefon almamıştır. Sen onu engellediğin süre boyunca ona hiç yazdın mı diye düşünüp "Acaba bana yazdıysa engeli kaldırdığım zaman engelliyken attığı mesajlar gelir mi?" diye düşünmüştür. Ama gelmediğini görünce de engellemiştir tekrar. Belki de yazmak isteyip son anda fikir değiştirmiştir. Belki de senin onun engeli kaldırdığını görüp yazmanı beklemiştir.

Yeni telefon almış olma ihtimaline karşı şunu da söyleyeyim; yeni telefon alıp seni yine engellediyse bu onun hala seni umursadığını gösterir başka bir şeyi değil. Demek ki onda hala öfke, sinir, kıskançlık, sevgi, aşk vs. herhangi bir duygu var sana karşı.

Eğer ki ayrılıkta haksız olan taraf, en azından kefeye koyduğunda haksızlığı daha ağır basan taraf, sensen ben ona bir şekilde ulaşmanı tavsiye ederim. Ancak ayrılık boyunca başka bir kıza bakmadığından emin ol bir şekilde. Zaten uzun ayrılık sürecinden sonra tekrar başlayan ilişkilerin süreklilik oranı çok az. Aynı hüsranı tekrar yaşama derim.

3
    1 Yorumla
    • Myangel54
      Myangel54
      +1 yıl

Yeni telefon alininca engel kendiliginden kalkmazki ama

Yorumla
  • AnasiAlaman
    AnasiAlaman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 57%
    +1 yıl

Pişman olmuştur ya da özlem duyuyor dur. Benimde başıma geldi bu olay. Ayrıldıktan sonra Aradan 6 ay geçtikten sonra engeli kaldırmış her durumuma bakıyor.. (ömür boyu sadece durumlarimdan bakicak o bana) 😏😃 Ama son pişmanlık fayda etmez.

9
    0 Yorumla
  • Painful06
    Painful06 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Benden ayrıldıktan sonra hemen biriyle çıkmaya başlayan eski sevgilim instagram engelini kaldırmıştı. Ama bişi ifade etmiyor bence. Canımı acıtmak istedi başardıda. Boşa ümitlenmemek lazım.

0
    0 Yorumla
  • EyyleM
    EyyleM Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Ne kadar engelli kaldın ki? Ve açalı ne kadar oldu?

0
    28 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir buçuk ay falan.Engeli açalıda bir hafta kadar ama yazmadı.

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Anladım ama bir hafta kısa bir süre yazadabilir yine.Siz bekleyin biraz daha baktınız yazmıyor içinizdenggeliyorsa yazın.Eğer seviyorsanız fazla gurur yapmayın.Ben ayrıldıktan sonra elimden geleni yaptım bir ara düzelir gibi olduk ama yine dağıldık olmadı..İçim acıyor ama arkama dönüp baktığımda keşke bunu da yapsaydım demiyorum elimden geleni yaptım yani içinde kalmasın belki olumlu olur sizin ki..Tabi onu hala seviyorsa..Ben seviyorum ama olmadı ben de zamana bıraktım...

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Büyük ihtimalle bilinçli ya da telefon değişkliği yüzündendir, rica ederim

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Ama hangisi? Bilinçli olması beni daha mutlu eder ama işte..Ve tekrar engelledi zaten..Kafam çok karıştı..

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Şu an benim sorunum hala engelli olmam.Tam 1 ay oldu açmadı engeli..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen takma o yok telefon değişikliği yok umursamıyor diyen aşağıdaki vatandaşlar gibi yorum yapanları çünkü o saçmalık..Maksatları negatif yorum uyuzluk o kadar.Kendim için umut yok bende elimden geleni yapmıştım ayrıldığımızda istemiyorum sevmiyorum dedi engelledi hemde sadece whatsapptan değil telefonundan..herneyse söylediğim sürede pişman olduğundan açtı ama yüzü olmadığından yazamadı yazamıyor onu bile benden bekliyor çok bekler..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o beni engellediğinde aşkımda bitti sevgimde seven sevdiğine bunu yapmaz ondan mütevellit ne bana ne sana öyle dengesiz kişiliklerden hayır gelmez ben içimde bitirdim o kalktı geri geldi zaten hep öyle olmazmı ne zaman vazgeçersen o zaman gelir sevsende vazgeç boşver emin ol bunlardan daha iyilerine layık insanlarız değmez..

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Evet öyle ama bir de içime anlatabilsem.Kavgadan bir hafta sonra engelimin kaltığını gördüm ama sabah oldu bu olay içimden bakmka geldi birden öyle tesadüf gördüm bende diyorum acaba bilerek mi açtı yoksa yeni telefonmu aldı ama yarım saat öyle girdi çıktı kontrol ettim sonra yine engelledi ama sonradan aklına engelimin kalktığı geldi de tekrar mı engelledi ne bilim.Ve beni çevrimiçi görmüştür kontrol ettim onu zaten.Evet herkes öyle diyor tam ondan vazgeçersin o zaman gelir ve şaşırırsın diyrlr

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Ve bu kavga biz ayrılmışız 4 ay olmuş 4 ay sonunda böyle kavga ediyoruz hala..Sevgilisi olduğunu geldiğinde öğrendim onu duyunca delirdim zaten iyide onun gelmeside saçma ben istedim diye neden geliyor o zaman.Ve hemen ikna oldu yani bir defa dedim tama dedi o da hiç zora sokmadı yani..Kabul etti.ama ona bağırmam çok ağrına gitmiş.kaç aydır doldum ama emek verdim başkasını buldu ondanda ayrıldı ama o acı yetti bana...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

telefon falan değiştirmemiştir öyle bile olsa engelleyen değiştirdikten sonrada engeller ki senin durumunda böyle bişey yok kendisi bilerek ve isteyerek kaldırmış sonra yine engellemiş engelleyince nasıl bir ego tatmini oluyorsa artık bu insanları anlamak zor bu yüzden üzülme.Benim durumum senden daha vahim ya düşün seni seviyorum bitmesin lütfen dediğim için istemiyorum seni artık sevmiyorum unut artık buradan engelliyorum deyip engelledi..Dahası varmı?pişman oldu daha kötüsü olsun acımam.

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Evet işte yani aklına benim engelim kalktığı nasıl gelsin ki bir daha da ne bilim unuturdu yani ve hemen engellemedi çevrimiçi olup çıktı bir ara hiç girmedi ben de bakmadım o sıra engellemiş işte yine.Ama ben de engellerdim onu ama ben 4 güne açardım bir kez daha o bana kızmıştı ayrıldıktan sonra kavga etmiştik yine kızıp engelledi beni sanırım bana ders vermek için dedim artık açmaz ama 4 güne o da açtı ve yazdı 2 hafta sonra.Evet ah o ego.Bana seviyorum ama olamayız dedi sevmiyorum demezdi

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Ama ben dedim sevmiyorsun dedim oda ona inanmak istiyorsan inan o zaman derdi.Ban bir kez seviyordun istiyordun seviyordum istemiyordum dedi ya ..Bu nasıl bir laf.kaç ay biz bıkmadan bu konuları konuştuk yani düşünün..3 ay boyunca..bir ara düzelir gibi olduk o görüşmek istedi gece yazdı falan.Ama kısmet olmadı ben gitmedim bu sefer ..Öyle şu an da böyleyiz ama çok üzülüyourm şu an kavgalıyız yani ayrılırken kavga etmedik ayrıldıktan 4 ay sonra bu kavgamız niye anlamıyorum ben de..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

herşeyden önce engeli falan geç sen bu çocuk senden ayrıldıktan sonra başka bir kızla çıktımı?evet işte senin bitirmne gerekli olan yer burası gerisi hikaye inan nasıl affedersin senden sonra başka biriyle olmasını..Aşkımdan ölsem o dakika söküp atarım kalbimden bu üstü kapatılacak bir durum değil iyi düşün ve bu yılıda onun gibi saçma birinin aşkı için heba etme yoluna bak daha kimler çıkar karşına..hayatta en kötü şey saplantı sal ipini gitsin.Ne demişler sıfır beklenti sonsuz mutluluk.

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Off off evet o aklıma geldikçe delircek gibi oluyorum ya nasıl yapar ya bide bana kızıp beni engelliyor hepten deliresim geliyor.Zaten kavga etmişiz ya ne engeli bu hazmedemiyorum ki..Zaten o kavgada bağırmam o nedenle o kızı duyunca gözüm döndü o da bağırınca çekti gitti arayıp bir de ordan kavga ettik şehir dışında okuyor o kızı toplasan en fazla 1 hafta görmüştür ama nelr olmuştur orası da meçhul...Ya çok kızgınım ona acayip kız aklıma gelince hele ama nedense aklımdan çıkmıyor bu çocuk.

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Ben de istiyorum ki ya ben onun için o kadar çabaladım onun için düşünün o maddi olaylardan gelemiceğini söyledi diye onun okuduğu şehre gitmeyi göze aldım sırf onu görmek ve onunla konuşmka için o bile şaşırdı nasıl gelceksin dedi ama sonradan o da gelmemi istedi..Ya sonra başkasını buldu kısa süre çıktık ama dolu doluydu yakınlarıyla tanıştırdı ilk defa bu dereceye layık birini bulmuş çok düzgün olduğumu biliyor o da..Ama sonra bırakıp gitti..

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Ya bu çocuk beni kaybettiğine hiç pişman olmicak mı benden özür dilemicek mi?Anlamıyorum ben onu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

engeli hazmedememe konusunda anlıyorum seni bende o engeli yediğim gün yer yarılsada şimdi içine girsem diye düşünmüştüm dünyam başıma yıkılmıştı sonra ne oldu açtı açtığı gün dönüp baktım kendime boş yere üzülmüş harap olmuştum anladım değmezmiş şimdi darısı başına diyorum.Özür konusundada belki gün gelir değerini anlar özür diler ama erkekler hep geç kalır o gün geldiğinde sen onu istemeyeceksin emin ol.Tek yapman gereken uzak durmak gör bak zamanla unutacaksın geçecek..

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Ben de yapardım ona evet baya kötü oluyormuş insan.Onu anlıyorum ama ben bu kadar uzun hiç tutmamıştım.Aynen öyle yer yarılsada içine girsem diyorum utanıyorum bir de neler yapmışım diyorum bu kadar saçmalığı ben mi yapmışım diyorum kendime inanamıyorum.İnşallah açar şu an sıkıntım o sinirlerim bozuldu zaten kaç aydır.Evet geç kalacak belkide..Onlara geç dank ediyormuş benim ilk arkadaşım o bunu da biliyor ama hiçbirşeyin değerini anlamıyor işte..İnşallah unutacağım.sizde mutlu olursnuz İNŞALLAH

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

İşte açtığında rahatlıyor insan ben de bir rahatlasam..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mutluluk benden geçti keşke hiç sevmeseymişim dedirtti bir sürü hata yapmama sebep oldu bir daha ki ilişkimi aşk üzerine değil mantık üzerine kurup mutlu bir yuva kurmak istiyorum inşallah hepimiz hakkettiğimiz mutlluğuğa erişiriz :) Engeli açınca rahatlamıyorsun ya yazarsa benmi yazsam engellesemmi ne yapsamla geçiyor ömrünün bir kısmı ben bunlarıda yaşadım ama akıllandım bida prim vermeyeceğime dair kendime söz verip bu durumdan kurtuldum bırak dağınık kalsın engelli ol kaybeden o oldu

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Aslında hayatıma girmeseydi ben hep mantıkla hareket eden biriyimdir ama aşk ta başkaymış..Saçmalakmış da..İlk defa bu yaşımda tattım bu duyguyu ilkti sonda olmasını istedim ona da derdim ama olmadı.Artık korkuyorum kimseyi sevmek istemiyorum bu kadar.Evet ama açsın yine de:)Evet kaybeden o ama anlamıyor..Ben de çok taviz verdim ben de vermicem artık ona taviz.Çünkü biz ezildikçe onlar tepemize çıkıyorlar.Odunlar:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne diyim açsında rahat et :) ama sakın aldanma engeli açıp bide yazma olayını senden bekliyorlar böylede aptallar net..Aşk mantığı kaldırmıyor keşke demek istemesemde keşke bunları yaşayıp göreceğime aşksız ölseymişim :)

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Amin:)Evet rahatlicam vallahi:)Yok yazmicam bu sefer kendimi tutucam ve gurur yapıcam artık..Çünkü yeri geldi gururumu çiğnedim neler yaptım..Aynen öyle mantığın bittiği yerde duygular başlar..Aşkın olduğu yerde mantık arayamazsın..Bunu da anlamış oldum:)yıpranarak,acı çekerek,üzülerek,severken ayrılmak zorunda kalarak..Keşke diyorum ben de o konuda keşke aşık olmamıştım bu yaşıma kadar keşke hiç olmasaymışım da:)Ama oldu işte.Aşk insanı çok değiştiriyormuş sanki büyüdüğümü hissediyorum ..

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Ve keşke onu kendimden bile çok sevmeseydim..Keşke keşke...Hep böyleyim ben de:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu keşkelerin sonu gelmez saplantılı olmak hoş değil onu onsuzda sevmeyi öğren uzak dur seveceksen yine sev bu duygu geçen zamanla seni hissizleştirecek zaten bide bir bakmışsın bu aşk hastalığından kurtulmuşsun takma ki kafan rahat etsin :)

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Evet onu onsuz sevmeye çalışıyorum artık..Çünkü artık yapacak birşey yok..iNŞALLAH bol bol da dua ediyorum ki içimdeki sevgisi bitsin artık çünkü bu acıyı yaşamak istemiyorum artık..Hayat devam ediyor çünkü .Aslında herşeyin farkındayım mantıklı da düşünüyorum ama onu uygulayamıyorum..O da zamanla olacak evet haklısın.Takmayacağım peki:)Teşekkür ederim iyi geldi sizin yorumlarınız bana:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

rica ederim canım birazcık destek olabildiysem ne mutlu bana :) tecrübeler paylaşılınca güzelmiş :) kendine dikkat et ve değmeyecek hiçbir insan için sakın üzülme..

Yorumla
    • EyyleM
      EyyleM
      +1 yıl

Evet çok iyi geldi:)Bir gelişme olursa yine sormak isterim:)Siz de kendinize dikkat edin peki tamam üzmemeye çalışıcam:)Siz de üzmeyin mutluluk sizinle olsun:)

Yorumla
  • Enesi
    Enesi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Eski sevgilim ben watsap. tan engellemiş amacı ne acaba cevap yazarmısız

0
    0 Yorumla
  • TheVigivan
    TheVigivan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

Yazma yazarsada cevaplama engellemek nedir ya

4
    0 Yorumla
  • sellliiinnn
    sellliiinnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

dengesiz insan profili :D

6
    0 Yorumla
  • cokhavalii
    cokhavalii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

yeni telefon almış..! engeller kalkmış

0
    0 Yorumla
  • -Limon-
    -Limon- Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

Kesin aşık.

4
    0 Yorumla
  • Uffff
    Uffff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Onu mu takip ediyosun :o

0
    0 Yorumla
  • Shagolon
    Shagolon Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Yaz bana diyor :D

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onun yazması gerekmezmi sence?

Yorumla
  • Kutupda-yaz-gibi
    Kutupda-yaz-gibi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

cevap beklıyor demek

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl yani?

Yorumla
    • Kutupda-yaz-gibi
      Kutupda-yaz-gibi
      +1 yıl

yani engeli acmış senden cevap beklıyor eğer cevap vermezsen kısa süre sonra o sana yazacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

engeli açalı çok oldu yazmıyor

Yorumla
    • Kutupda-yaz-gibi
      Kutupda-yaz-gibi
      +1 yıl

bilgim yok

Yorumla
  • fatihçağlar
    fatihçağlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

seni özlemiş :))

3
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Whatsapp engelini kaldıran eski sevgilinin olayı nedir yaa :///
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Whatsapp'de engeli kaldıran eski sevgilinin amacı nedir? 27 cevap verildi
Sadece WhatsApp’tan engel kaldıran eski sevgili? 2 cevap verildi
Eski sevgili neden whatsapp engelini kaldırır? 24 cevap verildi
Eski sevgilim whatsapp engelimi kaldırmış. Bunu neden yapmış olabilir? 16 cevap verildi
Eski sevgilim whatsapp engelini tekrar kaldırır mı? 3 cevap verildi
Eski Sevgilim WhatsApp dan engelimi kaldırmış? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Anatomik bilginiz var mı?
  • Dünya kupasını takip edecek misiniz?
  • Tığ işi sever misiniz?
  • Kadından şoför olur mu?
  • Örgü battaneyileri beğeniyor musunuz?
  • Çöpe attığınız makyaj malzemeleri var mı?
  • Bu estetiğe 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sizce sürgülü kapı kullanışlı mı?
  • Sizce bu fondöten binlerce liralık fondötenlere taş mı çıkarır?
  • Fiat Egea Nasıl araba sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨