Whatsapp engelini kaldıran eski sevgilinin olayı nedir yaa :///
Cevabın nedir?
bunu ne zaman yazdın bilmiyorum ama konu hala devam ediyorsa başka bir cihazdan gir whatsapp ına bak senin whatsapp ında yazılanlardan farkı ne ona bak
benim eski sevgilimde beni engellemişti babamın tel den baktım son görülme rehber dışındakilere kapalı
geçen bana engeli kaldırdı bakıyorum son görülme zamanı yazıyor dedimki hala rehberinde kayıtlıyım telefon değişmemiş50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYeni telefon almıştır muhtemelen ya da engelleyecek kadar umursamıyordur artık.
49 Yorumla- +1 yıl
Ben de size sormak isterim.Bende engellenmiştir kavga etmiştik ayrıldıktan aylar sonra hem de.sonra kavgadan bir hafta sonra engelimin kalktığını gördüm ve bir süre öyle kaldı ama bir saat içinde yine engellemiş beni.yeni telefon mu almıştır yoksa bilerek mi açmıştır sizce?yani diyelim yeni telefon aldi engelin kalktı iyi de aklina benim engelin kalktiği nerden gelsinde bide tekrar engellerin niye sizce?
- +1 yıl
@EyyleM Yeni telefon almış olabilir, format atmış olabilir, sana bir şey yazmak istemiş ya da onun bilgilerine erişebilmeni istemiş olabilir. Bilinçli olarak yapılmış olması muhtemel.
- +1 yıl
Olabilir, belki durumuna bir şey yazmıştır ya da fotoğrafını görmeni istemiştir. Kısa süreli bir durumsa bu olabilir. Düşük ama diğer bir ihtimal telefon değişikliği nedeniyle engelin kalkmıştır. Sonrasında girerek engelli listesini rehberine göre tekrardan oluşturmuştur
- +1 yıl
durumunda önemli bir şey yazmıyordu.Resmini görmüştüm aynı resmi.Bneim resmime ve durumuma bakmak için olabilir mi?Ve başkasını engellememiştir yani engelli listesi dediniz ya bana kızdığı için beni engellemiştir sadece benimdir yani o listede tek..Ve 3 haftadır da hiç açmadı unutmuştur di mi daha da açmaz bu saatten sonra sizce de?
- +1 yıl
Engelleyen kişi engellediğinin fotoğrafını ya da durumunu görebiliyor. Bunun için olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen açmaz ama ne olduğu da pek belli olmaz sanırım
Senin biraz daha ona yalvarmani istiyordu ya da sitem etmeni cünkü hoslarina gidiyor sevildigini bilmek onlara inanilmaz zevk veriyor..ama sakin ha sakin yazma onun bekledigide bu ona o zevki yasatma o yazarsa gec cevap ver umursama fazla biraz haddini bilsinler
158 Yorumla
Soran+1 yılben yazmam..Ama oda tınlamıyor madem tınlamayacaksın neden açtın o engeli değilmi ama :/
Soran+1 yılsevgilim var sanıyor sanırım o yüzden yazmıyor olabilir :)
Soran+1 yılpek tükürdüğümü yalayan bir tip değilim bunu bile bile engeli açtı yazacaksada bunu bile bile yazacak o yazsın diye hamle yapamam kusura bakmasın artık :)
Soran+1 yılyaşayıp görcez sağolasın yorumların için :) bu arada sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim :)
Benim hoşlandığı kişiyle hem whatsaap tan hem de face te konuşuyorduk sonra beni engelledi. Hala niye engelledi diye düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı dertten şikayetçiyim bugün kaç kere söyledim açmıyor ama bazen cevap veriyor çokta özledim uzaktan ilişki zaten tartışmıştık az sert konuşmusum biraz ama haksız değilim bağırmadımda açması için nasıl ikna ederim napim 2 hafta oldu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Umutlanmayın umitlenmeyin, baska birini bulmuş ve olmamış engel kalktığında yazistigimizda ve konustugumuzda bunu söylemişti, umdugunu bulamazssa engel kalkar ama bu sizin için ya da sizi sevdiği için değildir,,, merakını ve egosunu rahatlatmak içindir. Bundan emin olabilirsiniz, sonrası ne oldu, derseniz, ben istemedim, yol vedim numaramı gözünün önümde telinden sildirdim, başkasına yar olup deneme tahtasına çeviren bir kadindan, bana değil kimseye yar olmaz, sevgi seçenek olmak değildir, sevgi her türlü sıkıntıda bile olsa asla birakmamaktir. Son sözüm şudurki kimsenin seçeneği olmayın, olursanız sizi seviyormuş santajiyla kala kalır ruhen ağır hasar alırsınız,, ama şifa bir gerçekki, aslında ben değil o kaybetti ve eminimki çok pişman olmuştur, bir yazıda denk gelmiştim, pişman olan bir insan, o kişiye gerçekten aşık olurmuş ve unutamazmış,,, nedeni ise o kişi gibi kimse tarafından sevilmiyecegini bildiği için,,, sevenin ahı,,, bu yüzden iyi tutar,,,, sevgilerimle... garip bir derviş!!!
250 YorumlaBana kalırsa yeni telefon almamıştır. Sen onu engellediğin süre boyunca ona hiç yazdın mı diye düşünüp "Acaba bana yazdıysa engeli kaldırdığım zaman engelliyken attığı mesajlar gelir mi?" diye düşünmüştür. Ama gelmediğini görünce de engellemiştir tekrar. Belki de yazmak isteyip son anda fikir değiştirmiştir. Belki de senin onun engeli kaldırdığını görüp yazmanı beklemiştir.
Yeni telefon almış olma ihtimaline karşı şunu da söyleyeyim; yeni telefon alıp seni yine engellediyse bu onun hala seni umursadığını gösterir başka bir şeyi değil. Demek ki onda hala öfke, sinir, kıskançlık, sevgi, aşk vs. herhangi bir duygu var sana karşı.
Eğer ki ayrılıkta haksız olan taraf, en azından kefeye koyduğunda haksızlığı daha ağır basan taraf, sensen ben ona bir şekilde ulaşmanı tavsiye ederim. Ancak ayrılık boyunca başka bir kıza bakmadığından emin ol bir şekilde. Zaten uzun ayrılık sürecinden sonra tekrar başlayan ilişkilerin süreklilik oranı çok az. Aynı hüsranı tekrar yaşama derim.31 Yorumla
+1 yılPişman olmuştur ya da özlem duyuyor dur. Benimde başıma geldi bu olay. Ayrıldıktan sonra Aradan 6 ay geçtikten sonra engeli kaldırmış her durumuma bakıyor.. (ömür boyu sadece durumlarimdan bakicak o bana) 😏😃 Ama son pişmanlık fayda etmez.
90 YorumlaBenden ayrıldıktan sonra hemen biriyle çıkmaya başlayan eski sevgilim instagram engelini kaldırmıştı. Ama bişi ifade etmiyor bence. Canımı acıtmak istedi başardıda. Boşa ümitlenmemek lazım.
00 YorumlaNe kadar engelli kaldın ki? Ve açalı ne kadar oldu?
028 Yorumla
Soran+1 yılbir buçuk ay falan.Engeli açalıda bir hafta kadar ama yazmadı.
- +1 yıl
Anladım ama bir hafta kısa bir süre yazadabilir yine.Siz bekleyin biraz daha baktınız yazmıyor içinizdenggeliyorsa yazın.Eğer seviyorsanız fazla gurur yapmayın.Ben ayrıldıktan sonra elimden geleni yaptım bir ara düzelir gibi olduk ama yine dağıldık olmadı..İçim acıyor ama arkama dönüp baktığımda keşke bunu da yapsaydım demiyorum elimden geleni yaptım yani içinde kalmasın belki olumlu olur sizin ki..Tabi onu hala seviyorsa..Ben seviyorum ama olmadı ben de zamana bıraktım...
- +1 yıl
Büyük ihtimalle bilinçli ya da telefon değişkliği yüzündendir, rica ederim
Soran+1 yılSen takma o yok telefon değişikliği yok umursamıyor diyen aşağıdaki vatandaşlar gibi yorum yapanları çünkü o saçmalık..Maksatları negatif yorum uyuzluk o kadar.Kendim için umut yok bende elimden geleni yapmıştım ayrıldığımızda istemiyorum sevmiyorum dedi engelledi hemde sadece whatsapptan değil telefonundan..herneyse söylediğim sürede pişman olduğundan açtı ama yüzü olmadığından yazamadı yazamıyor onu bile benden bekliyor çok bekler..
Soran+1 yılo beni engellediğinde aşkımda bitti sevgimde seven sevdiğine bunu yapmaz ondan mütevellit ne bana ne sana öyle dengesiz kişiliklerden hayır gelmez ben içimde bitirdim o kalktı geri geldi zaten hep öyle olmazmı ne zaman vazgeçersen o zaman gelir sevsende vazgeç boşver emin ol bunlardan daha iyilerine layık insanlarız değmez..
- +1 yıl
Evet öyle ama bir de içime anlatabilsem.Kavgadan bir hafta sonra engelimin kaltığını gördüm ama sabah oldu bu olay içimden bakmka geldi birden öyle tesadüf gördüm bende diyorum acaba bilerek mi açtı yoksa yeni telefonmu aldı ama yarım saat öyle girdi çıktı kontrol ettim sonra yine engelledi ama sonradan aklına engelimin kalktığı geldi de tekrar mı engelledi ne bilim.Ve beni çevrimiçi görmüştür kontrol ettim onu zaten.Evet herkes öyle diyor tam ondan vazgeçersin o zaman gelir ve şaşırırsın diyrlr
- +1 yıl
Ve bu kavga biz ayrılmışız 4 ay olmuş 4 ay sonunda böyle kavga ediyoruz hala..Sevgilisi olduğunu geldiğinde öğrendim onu duyunca delirdim zaten iyide onun gelmeside saçma ben istedim diye neden geliyor o zaman.Ve hemen ikna oldu yani bir defa dedim tama dedi o da hiç zora sokmadı yani..Kabul etti.ama ona bağırmam çok ağrına gitmiş.kaç aydır doldum ama emek verdim başkasını buldu ondanda ayrıldı ama o acı yetti bana...
Soran+1 yıltelefon falan değiştirmemiştir öyle bile olsa engelleyen değiştirdikten sonrada engeller ki senin durumunda böyle bişey yok kendisi bilerek ve isteyerek kaldırmış sonra yine engellemiş engelleyince nasıl bir ego tatmini oluyorsa artık bu insanları anlamak zor bu yüzden üzülme.Benim durumum senden daha vahim ya düşün seni seviyorum bitmesin lütfen dediğim için istemiyorum seni artık sevmiyorum unut artık buradan engelliyorum deyip engelledi..Dahası varmı?pişman oldu daha kötüsü olsun acımam.
- +1 yıl
Evet işte yani aklına benim engelim kalktığı nasıl gelsin ki bir daha da ne bilim unuturdu yani ve hemen engellemedi çevrimiçi olup çıktı bir ara hiç girmedi ben de bakmadım o sıra engellemiş işte yine.Ama ben de engellerdim onu ama ben 4 güne açardım bir kez daha o bana kızmıştı ayrıldıktan sonra kavga etmiştik yine kızıp engelledi beni sanırım bana ders vermek için dedim artık açmaz ama 4 güne o da açtı ve yazdı 2 hafta sonra.Evet ah o ego.Bana seviyorum ama olamayız dedi sevmiyorum demezdi
- +1 yıl
Ama ben dedim sevmiyorsun dedim oda ona inanmak istiyorsan inan o zaman derdi.Ban bir kez seviyordun istiyordun seviyordum istemiyordum dedi ya ..Bu nasıl bir laf.kaç ay biz bıkmadan bu konuları konuştuk yani düşünün..3 ay boyunca..bir ara düzelir gibi olduk o görüşmek istedi gece yazdı falan.Ama kısmet olmadı ben gitmedim bu sefer ..Öyle şu an da böyleyiz ama çok üzülüyourm şu an kavgalıyız yani ayrılırken kavga etmedik ayrıldıktan 4 ay sonra bu kavgamız niye anlamıyorum ben de..
Soran+1 yılherşeyden önce engeli falan geç sen bu çocuk senden ayrıldıktan sonra başka bir kızla çıktımı?evet işte senin bitirmne gerekli olan yer burası gerisi hikaye inan nasıl affedersin senden sonra başka biriyle olmasını..Aşkımdan ölsem o dakika söküp atarım kalbimden bu üstü kapatılacak bir durum değil iyi düşün ve bu yılıda onun gibi saçma birinin aşkı için heba etme yoluna bak daha kimler çıkar karşına..hayatta en kötü şey saplantı sal ipini gitsin.Ne demişler sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
- +1 yıl
Off off evet o aklıma geldikçe delircek gibi oluyorum ya nasıl yapar ya bide bana kızıp beni engelliyor hepten deliresim geliyor.Zaten kavga etmişiz ya ne engeli bu hazmedemiyorum ki..Zaten o kavgada bağırmam o nedenle o kızı duyunca gözüm döndü o da bağırınca çekti gitti arayıp bir de ordan kavga ettik şehir dışında okuyor o kızı toplasan en fazla 1 hafta görmüştür ama nelr olmuştur orası da meçhul...Ya çok kızgınım ona acayip kız aklıma gelince hele ama nedense aklımdan çıkmıyor bu çocuk.
- +1 yıl
Ben de istiyorum ki ya ben onun için o kadar çabaladım onun için düşünün o maddi olaylardan gelemiceğini söyledi diye onun okuduğu şehre gitmeyi göze aldım sırf onu görmek ve onunla konuşmka için o bile şaşırdı nasıl gelceksin dedi ama sonradan o da gelmemi istedi..Ya sonra başkasını buldu kısa süre çıktık ama dolu doluydu yakınlarıyla tanıştırdı ilk defa bu dereceye layık birini bulmuş çok düzgün olduğumu biliyor o da..Ama sonra bırakıp gitti..
Soran+1 yılengeli hazmedememe konusunda anlıyorum seni bende o engeli yediğim gün yer yarılsada şimdi içine girsem diye düşünmüştüm dünyam başıma yıkılmıştı sonra ne oldu açtı açtığı gün dönüp baktım kendime boş yere üzülmüş harap olmuştum anladım değmezmiş şimdi darısı başına diyorum.Özür konusundada belki gün gelir değerini anlar özür diler ama erkekler hep geç kalır o gün geldiğinde sen onu istemeyeceksin emin ol.Tek yapman gereken uzak durmak gör bak zamanla unutacaksın geçecek..
- +1 yıl
Ben de yapardım ona evet baya kötü oluyormuş insan.Onu anlıyorum ama ben bu kadar uzun hiç tutmamıştım.Aynen öyle yer yarılsada içine girsem diyorum utanıyorum bir de neler yapmışım diyorum bu kadar saçmalığı ben mi yapmışım diyorum kendime inanamıyorum.İnşallah açar şu an sıkıntım o sinirlerim bozuldu zaten kaç aydır.Evet geç kalacak belkide..Onlara geç dank ediyormuş benim ilk arkadaşım o bunu da biliyor ama hiçbirşeyin değerini anlamıyor işte..İnşallah unutacağım.sizde mutlu olursnuz İNŞALLAH
Soran+1 yılmutluluk benden geçti keşke hiç sevmeseymişim dedirtti bir sürü hata yapmama sebep oldu bir daha ki ilişkimi aşk üzerine değil mantık üzerine kurup mutlu bir yuva kurmak istiyorum inşallah hepimiz hakkettiğimiz mutlluğuğa erişiriz :) Engeli açınca rahatlamıyorsun ya yazarsa benmi yazsam engellesemmi ne yapsamla geçiyor ömrünün bir kısmı ben bunlarıda yaşadım ama akıllandım bida prim vermeyeceğime dair kendime söz verip bu durumdan kurtuldum bırak dağınık kalsın engelli ol kaybeden o oldu
- +1 yıl
Aslında hayatıma girmeseydi ben hep mantıkla hareket eden biriyimdir ama aşk ta başkaymış..Saçmalakmış da..İlk defa bu yaşımda tattım bu duyguyu ilkti sonda olmasını istedim ona da derdim ama olmadı.Artık korkuyorum kimseyi sevmek istemiyorum bu kadar.Evet ama açsın yine de:)Evet kaybeden o ama anlamıyor..Ben de çok taviz verdim ben de vermicem artık ona taviz.Çünkü biz ezildikçe onlar tepemize çıkıyorlar.Odunlar:)
Soran+1 yılne diyim açsında rahat et :) ama sakın aldanma engeli açıp bide yazma olayını senden bekliyorlar böylede aptallar net..Aşk mantığı kaldırmıyor keşke demek istemesemde keşke bunları yaşayıp göreceğime aşksız ölseymişim :)
- +1 yıl
Amin:)Evet rahatlicam vallahi:)Yok yazmicam bu sefer kendimi tutucam ve gurur yapıcam artık..Çünkü yeri geldi gururumu çiğnedim neler yaptım..Aynen öyle mantığın bittiği yerde duygular başlar..Aşkın olduğu yerde mantık arayamazsın..Bunu da anlamış oldum:)yıpranarak,acı çekerek,üzülerek,severken ayrılmak zorunda kalarak..Keşke diyorum ben de o konuda keşke aşık olmamıştım bu yaşıma kadar keşke hiç olmasaymışım da:)Ama oldu işte.Aşk insanı çok değiştiriyormuş sanki büyüdüğümü hissediyorum ..
Soran+1 yılbu keşkelerin sonu gelmez saplantılı olmak hoş değil onu onsuzda sevmeyi öğren uzak dur seveceksen yine sev bu duygu geçen zamanla seni hissizleştirecek zaten bide bir bakmışsın bu aşk hastalığından kurtulmuşsun takma ki kafan rahat etsin :)
- +1 yıl
Evet onu onsuz sevmeye çalışıyorum artık..Çünkü artık yapacak birşey yok..iNŞALLAH bol bol da dua ediyorum ki içimdeki sevgisi bitsin artık çünkü bu acıyı yaşamak istemiyorum artık..Hayat devam ediyor çünkü .Aslında herşeyin farkındayım mantıklı da düşünüyorum ama onu uygulayamıyorum..O da zamanla olacak evet haklısın.Takmayacağım peki:)Teşekkür ederim iyi geldi sizin yorumlarınız bana:)
Soran+1 yılrica ederim canım birazcık destek olabildiysem ne mutlu bana :) tecrübeler paylaşılınca güzelmiş :) kendine dikkat et ve değmeyecek hiçbir insan için sakın üzülme..
Eski sevgilim ben watsap. tan engellemiş amacı ne acaba cevap yazarmısız
00 Yorumla
+1 yılYazma yazarsada cevaplama engellemek nedir ya
40 Yorumla
+1 yıldengesiz insan profili :D
60 Yorumla
+1 yılyeni telefon almış..! engeller kalkmış
00 YorumlaKesin aşık.
40 YorumlaOnu mu takip ediyosun :o
00 YorumlaYaz bana diyor :D
21 Yorumla
Soran+1 yılonun yazması gerekmezmi sence?
+1 yılcevap beklıyor demek
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
yani engeli acmış senden cevap beklıyor eğer cevap vermezsen kısa süre sonra o sana yazacak
Soran+1 yılengeli açalı çok oldu yazmıyor
- +1 yıl
bilgim yok
+1 yılseni özlemiş :))
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Whatsapp engelini kaldıran eski sevgilinin olayı nedir yaa :///
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler