Yani nasıl desem.. Yeni sevgililer çekimser öper ya onlar gibi öpüyo. Kuru kuru yani. Aşkım niye eskisi gibi öpüşmüyoruz ağzım mı kokuyo bir problem mi var diyorum, hayır diyo ona tuhaf geliyomuş. Ya öpüşmek nasıl tuhaf gelir o zaman evlenmeden önce niye tuhaf gelmiyodu? Beni ilk öpen de oydu ayrıca çok kötü öpüşüyodu zamanla düzeltmiştik. İnsan zamanla kişinin tenine alışır, bizimkisi tam tersi. Kafayı sıyırcam Allahım ya :( Ben bu adamı çözemedim birisi bu psikolojiyi açıklasın lütfen.
Cevabın nedir?
belkide özgüvenini kırmış olabilirsiniz bir bağlama kötü yakıştırma olarak değildi benzer bir yakıştırma olarak bir kadının evlendiğinde ilk defa ilişki yaşayacak olması gibi birşey olmuş anlatılana göre halbuki aynıda değil önceden tecrübeyle sabit bir konu bu psikolojik ya da fiziksel...Kişilik kayması bile olabilir evlenmeden önce dediniz kaç yaşında evlendiniz, ne malum maço olup sizin istediğiniz zaman değil onun istediğiniz olmasını istiyor olabilir..
bu bağlamda siz bahsettiğiniz ten uyumu alışmaz , ten uyumu tek seçimliktir ilk 2 ilişkide bütünlük sağlandıysa , uyumlu birliktelik yaşanır aksi halde konsantrasyonu bozar , isteksizlik artar ve en önemlisi kişiler arası bir soğukluk meydana gelir..
bence endişe etmeyin , eşinizle cinsel yaşamınızı oturun konuşun , onun isteklerine yer verin kendi isteklerinize yer verin , bizler bu durumu yorumlayabiliriz , siz oturup konuşup çözebilirsiniz..11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumlar için
Tanıma bakar mısınız, kötü öpüşüyordu zamanla düzeltmiştik. İlkokulda yazısı kötü olan öğrenci gibi tanımlamışsınız eşinizi. Hoş değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten kötüydü ama. şimdi tanımlamak istemiyorum çirkinleşmek istemiyorum. yine de sağolun.
Bir kere aldatan bir erkeğin filmini izlemiştim. Erkek başka kadınla olduğu için artık eşiyle olmuyordu çünkü sevgilisine ihanet ediyormuş gibi geliyordu o'na.
Tabii ki bu senin içinde illaki geçerli olacaktır diye bir şey yok. Ama yaşadıklarını sen daha iyi bilirsin. İyi gözlemle, neden bir anda böyle bir değişme yaşadı diye..00 Yorumla
+1 yılÖpmüyorsa bırak kendi haline,üzerine gittikce kendini bişey sanıcak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılkafasında başkası da olabilir agzın kokuyor ama sana söylemiyor da olabilir kaç yıllık evlisin devamlı sen mi onu öpüyorsun ?
09 Yorumla
Soran+1 yılben bu tavrını fark ettiğimden beri çok az öpüyorum sıkılmasın diye o da yani. nefesim için gargara falan kullanıyorum sarımsaklı yediysek çok yaklaşmıyorum böyle şeylere dikkat ediyorum. yüzüne yaklaşınca nefesimi vermiyorum rahatsız olmasın diye. 2 yıllık evliyiz.
Soran+1 yıl2 yıllık evliyiz ve nerdeyse evlendiğimizden beri böyle
- +1 yıl
bir erkek neden istemesin öpüşmeyi onda başka bir iş var onun bahanesi kesinlikle tuaflık degil onu takib et bence öpüşmek kadar güzel bir duyguyu geri tepmek hayra alamet degil cinsel ilşkisi nasıl duraklama var mı onu da mı sen başlatıyorsun ?
Soran+1 yılo konuda da sıkıntımız var çok nadir oluyo
- +1 yıl
umarım şüpelerim dogru çıkmaz diyecegim ama senin de kafanı bulandırmak istemem ama başka biri nin oldugunu işaret ediyor işi yorucu mu?
Soran+1 yılçok yorucu bir iş değil yorulmakla ilgisi nedir? yani tatil günlerinde de bir fark yok da...
- +1 yıl
peki kendisi ile konuştun mu? hiç ne diyor mesela öpüşmeyi anladık sekss konusunda konuştun mu?
Soran+1 yılkonuştum bilmiyorum diyor
- +1 yıl
yani kendisi de kabulleniyor bu durumu haftada kaç defa oluyor birleşme kaç yaşında eşin
+1 yılLa siz evliliği ne sanıyodunuz anlamıyorum ki :D Evlilik bildiğin böyle bişi işte başkalarının anlattığına kanarsan sonuç ortada...
00 Yorumlasıkılmıstır senden. bıraz uzerıne gıtmeden ılgılı ol. zaman ver. ısle ılıglı sıkıntılarada kafası takılmıs olabılır
00 YorumlaBelki de bu aralar canı çok sıkkın.
İnsan gergin olduğun da en çok sevenini üzer .
Ya da sıkılmış olabilir, çoluk çocuk var mı?02 Yorumla
Soran+1 yılçocuk yok bu aralar dediğin bir senedir falan böyleyiz
+1 yılAklında başka bir kadın var. Aynı sendromu bende yaşamıştım. Sevgilimle öpüşmek ağır bir iş gibi gelmeye başlamıştı
12 Yorumla
Soran+1 yılsahi ondan mıdır ya başka bir açıklaması olamaz mı bir erkek mantığıyla yardımcı olun lütfen.
- +1 yıl
Devamlı aynı dudağı öpmek benim açımdan sıkıcı olabiliyor.
Erkekler genelde evlendikten sonra böyle oluyorlarmış arkadaşım .evlilik hayatına hoş geldin...
10 Yorumla
+1 yılşapur şupur sevmiyor olabilir sende ıslak ıslak öpüyosan tabiki istemez
01 Yorumla
Soran+1 yılıslak ıslak öpen oydu tam tersi oldu şimdi.
Büyük ihtimal senden daha güzel bir kadını seviyordur üzgünüm ama büyük ihtimal aldatıyordur :(
00 Yorumla
+1 yılcinsel fantezilerin sonucu bunlar.. bişeylerden ğreniyor ;)
00 Yorumlaİş Güç Sıkıntılıdır Belki Kötü Düşünmeyin Sizde Öpüşmeyin Bi Süre Sıkıntıları Vardır
00 Yorumlabi bok yemiş olmasın suçluluk duygusu yla öpemeye bilir
00 Yorumlavalla bence bu işi en iyi japonlar yapıyo :D bişi takılmıştır adamın aklına kim bilir...
00 YorumlaHımmm evlilik aşkı ve cinselliği bitiriyor galiba sizin ilişkide
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılbenle de öpüşmüyor hergele kaç zamandır:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla çok ilginç töbe est. :)))))
03 Yorumla
Soran+1 yılof gülüm anlayamıyorum ya :(
Cevap sahibi+1 yılİnşallah altında kötü birşey yokktur :(
+1 yıltek derdiniz bu olsun :)
00 Yorumla
+1 yılFransız öpücüğünü öğret
tahrik etsin00 Yorumla
+1 yılsoğuma belirtisi gibi senden
00 Yorumlabu adamın derdii neeeeee ^^
00 Yorumla
+1 yılöpüşme sendromu olmuşsunuz.
00 Yorumlaseni artik sevmiyor anlamina geliyor malesef