Zamanda yolculuk mümkün olsaydı, geleceğe mi gitmek isterdiniz yoksa geçmişe mi?
Hangisine gitmek isterdiniz ve neden?
Hangisine gitmek isterdiniz ve neden?
Önce geçmişe gider hayatımda bana dönüm noktası yaşatmış hatalarımı yapmazdım.
Sonra da 10 yıl sonrasına giderdim. Kim kalmış, kim göçmüş, ben hala sağ mıyım, neler olmuş hayatta ve yakınlarımızda, bunu görürdüm.
Yok eğer sadece seyahat anlamındaysa geleceğe, mesela 100 yıl sonrasına arabaların havada uçuşacağı, Mars'a ya da Ay'a dolmuşun kalktığı bir geleceğe gitmek isterdim. :)
GEcmişimde degiştireceklerim var ama geeleektede böyle olsa ne yapacagımı var. Geleceekve gecmişe aynı anda gitmek gerek
"I am dreaming timeless places
at a timeless time, passes with no tick tocks just hearthbeats "
hell_in_hell
nevrotizma adlı kutsal kitabından
abdestsiz okumayacaksınız yoksa ben gelip bizzat çarparım
Ayeti-kerimenin meali:
keşke zaman olmasada geçmiş gelecek düşünmesek hacı
Vay..! Sen Tanrılığa ulaşmışsen şekerim.. O durum ancak Tanrı için geçerlidir.. :)
bu arada einstein in kuantum teoremine göre zaten zaman diye birşey yokmuş bizim için sürekli olarak maddeden enerjiye dönüşmek varmış yani zamanı sabit alıyo herif maddeyi relatif
geçmişi biliyoruz zaten geleceğe gidip kızımın mutlu olup olmadığına bakmak isterdim okuycakmı evlenecekmi yanlışlar yapıp pişmanlık duyacakmı hatalarından ders alarak mı almadan mı yolunu çizecek ben yanın da olacakmıyım bunları görürsem ona bırakacağım mirasın ne olduğunu da görürüm
Cevap
18Cevap
kendi adıma geçmişe gitmek isterdim gelecek herzaman için daha sorunlu bir hale doğru gidiyor oysaki geçmişte harika bir hayat yaşadım o günleri tekrar tekrar yaşamak isterim
bir yıl sonra ya gitmek istedim 9 gün sonra önemli bi karar vermem gerek bu kararımın bir yıl sonraki etkisini görmek ve doğru kararı seçmek isterdim
Once yuva donemine giderdim ekmek elden su golden donemi sonra da simdiki zamanin gelecegine giderdim.
Yok ya kalsın.. Ben yerimden çok memnunum.. Zamanı gelince, geçmişle gelecek birleşecek zaten.. Ben o günü bekliyorum.. :)
geçmişe tabi ki... geçmişe kim gidebiliyor? ama gelecek zaten yaşanacak.
geçmişe giderdim ama mesela m.ö 2000 küsürlü yıllar olabilirdi, pramitlerin nasıl yapıldıgını görmek isterdiiim
geleceğe gitmek istrdim ozamanki Türkiyenin halini çok merak ediyorum iyiimi olucak yoksa kötümü..
oratada bir yerde kalmak isterdimm..ilerisi için fazla merak iyi degıldır geçmiş için geçmiş geçmişte kaldı ..:))
Her zaman geleceğe gitmek isterim. 20 Yıl sonra 2031de Türkiye ne durumda olacak gerçekten çok merak ediyorum.
İnsan geçmişin hasretçisi , geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir. Geleceğe gitmek isterdim
geçmişe gidip millipiyango ve loto ikramiyelerini kazanmak isterdim:)
gelmişine de geçmişine de ...hiç kimsenin çıktığı yere tekrar girme şansı yok olmadığı gibi geriye kara topraklar kalıyo ben karaca ahmet diyorum.nasıl olsa gelecek birgün...
Sadece gidiş bileti varsa ne olur ne olmaz geçmişe giderdim. Nasıl olsa günümüze kendi kendine dönmüş olurdum :))))
Geçmişe gitmek isterdim .Orda yaşanılanı biliyoruz.Gelecekte neye gideceğimi bilmediğim bir şeyi yaşamak istemem.Mümkünse geçmiş olsun ama geçmişte hangi dönem diye birde detay istensin.Kafasına göre geçmişe gönderilmek istemem:)
bu soruyu ben de sormuştum iki ay önce geleceği tercih ederim geçmişi zaten yaşamışım
sanayi devrimi öncesine gitmek isterdim, insanların bu kadar köle olmadan yaşadığı zamanlara.
geleceğe giderdim tabi napiim geçmişi geçmiş geçmiştir
geçmişe gitmek isterdim. gelecek bana geçmişimdekileri sunmayacagını bildiğim için.. doya doya tekrar yaşamak isterdim birkaç ay öncesini..
şuanki aklımla geçmişe gitmek isterdim. çok farklı olurdu her şey.
geçmişe gitmek isterdim...orada tanıdıklarım var benim...
geçmişe gıdelımde hataları duzeltelım daha sonra gelecege gıdıp orda saglam yerler edınelım ;9
gelecege gıtmek ısterdım ama sadece gorup gerı donmek ıcın...
yaşamadan zaman atlamak bana gore degıl dolu dolu yasamalıyım
ne geçmiş nede gelecek en iyiisi hiç olmamak..
geçmişe tabiki yaa onunla tanışmazdım
gecmise bir gun gitsem ailemi gorsem yeterdi
zamanı komple durdursak ...olmaz mı?
Zaman makinesinde öylece durup kalmak isterdim.
geleceğe , nedeni yok
geçmişe...
geçmişe
geçmişe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar