Ben ölüyorum sevgili, sen bir el dağa oyna, bittik artık, neden böyle olmak zorunda?

lanet olsun dün bir tartışma yaşadık eşiitik feçesinde bir şey paylaşamadım kısıtladınmı beni dedim yok dedi ,sonra aradı bastı küfrü ardından şifresini verdi al bak dedi, şimdi kapa tlfonu devam et ağlamaya dedi dün ,meğerse çalışma varmış feçede ,neyse baktım uygunsuz bir yoşmaya istek yollamış onu uyardım yine özür diledim bir afra bir tafra 2buçuk yıllık ilşkide 1 ay ayrı kaldık ,14 şubatta barıştık,güya ,bugün dedimki bu soğukluk ne zamn son bulçak ,oda bana sen bana inana kadar dedi , bu arada kontürü yok insanlık hali olabilir,fecden yazıyoduk , bugünde trip attı bende mesaj çektim büyüttük 10 günlük rüyanın içine ettik dedim ben feçeyi dondurup çıkıyorum dedim cvb yok halen döndürdüm kodum şifresine feçesine bu kadarmı basit ama o şifreleride değişti her halttı yiyo ekmeğine ya sürdüm şimdi açmıyorum lafımı geri yemem , bende ondan feçesini kapatıp bizi yaşamak istiyorumki zaten hep büyüzden ayrıldık sizce tepkisi ne olcak
Ben ölüyorum sevgili, sen bir el dağa oyna, bittik artık, neden böyle olmak zorunda?