Sevgiliniz size hic tokat atti mi?ve ne yaptiniz?ayrildiniz mi devam mi ettiniz?ya da siz hic tokat attiniz mi ona?
Cevabın nedir?
+1 yılyaş aralığına bakınca çok genş yaşta bu olursa ileride daha da bir sorun olacaktır nedir bir tartışma ki tokat yedin bayana el kalktığı nerede görülmüştür öyle bir erkekten hayır gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılbana abuk subuk seyler soyledi.kiskancliklar yapti artik canima tak etti.ee yeter dedim senin bu yaptigini kimse yapmazdi bana.bawkasi olsaydi beni mutlu ederedi senin gibi etmezdi dedim.o da bawkasini mi istiyorsun dedi ben de hayir lafin gelisi dedim o da hic ummadigim bir anda 2 tokat atti bayildim
- +1 yıl
salla o çocuğu
gitsin ve düşünme o pişman olacak emin ol ve affetme
+1 yılben attım ama haketti
00 Yorumla
+1 yılBen hiç birşey yapmadıgım halde sevgilim bana her gün vuruyordu ve sırf beni bırakmasın diye sesimi çıkartmadım. :) ben salaklık yaptım sen yapma. haddini bildir.
00 Yorumla
+1 yılEvet attı ve çok zoruma gitti gerçi haklıydı ama yinede o özür diledi sonra ayrıldık zaten güzel yürümüyordu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
1 yılSevgilime şakasına bana tokat at dedim ısrar attım ama küçük atar sandım attı ama sonra daha sert at dedim şakasına beni öper falan sandım öyle bir tokat attıki bana küçük çaplı bir sağırlık yaşatacak kadar sert tokat attı hiç kıyamaması yokmuş yani sizce bu adamdan olur mu ayrılsammı?
00 Yorumlasözümona eski e$ime ilk ve tek attim,haketmi$ti ve 5 dakikada ailesi evi basti evden attilar^^
ogün ayrildik ve yarim senede bo$andik!^^ film gibi!^^00 Yorumla1 defa atmıştım ama çok pişman olmuştum, zaten haksız olduğu için kendi vur demişti ve vuracağım zaman pişman olacağımı biliyordu. Bu şekilde hatunun hatası silinip hata benim haneme yazılacaktı. İşte bu kadar akıllısınız siz hatunlar.
02 Yorumlaatmam kesinlikle sebebi ne olursa olsun... acizliğin bir göstergesidir bu bence...
00 Yorumlahakettin mi bilmiyorum ama hak edene atılır. :) hem ciddiyetinizi de gösteriyor olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
aynı fikirdeyim. bende bikac tokat atmıstım ama adam karıyı bayıltmıs ben boyle sinirden hızlı geliyodum sonra yavaslıyodu dokunuyorum gibi oluyodu sadece. yanlız bigun oyle bir daldı ki bana. bildigin daldı ama tekme tokat yumruk... o zaman vurmadım mesela. ciddi o*luklarda vurucaksın abi
Hayatımda hiçbir kadına el kaldırmadım kaldırmamda insan sevdiğine el kaldırır mı hiç...!
30 Yorumla
+1 yılDirek ayril hic lama cimi yok direk. Bana tokat atacak bende askim cicim diyecem yok bana cok ters direk silerim kitaptan.
00 YorumlaBu ilerde alışkanlık yapar ben sana söyliyim hayır gelmez o adamdan bir daha . Bildiğin şiddet eğilimi varr
00 Yorumla
+1 yıltokat atmam. tokat yedikten sonra devam ediyimmi diyorsan sorman bile hata derim
02 Yorumla
Soran+1 yılben ayrildim.sadece insanlarin fikirlerini soruyorum
- +1 yıl
fikir ortak iyi yapmışsın. kendini kimseye ezdirme
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink böyle mi?
112 Yorumla
Soran+1 yılhayir boyle olmadi.biraz hafif vurdu.hem kufur etmedi
Cevap sahibi+1 yıldevam edersen. level atladığında bunuda yapar ;)
Soran+1 yılyavas vurdu ama bayildim.kriz gecirdim cunki babam bana asla vurmadi
Cevap sahibi+1 yılbu soruyu sorman bile hata zaten. ver yolu gitsin.
Soran+1 yılayrildim zatan
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman
Soran+1 yılinwAllah defolup gider ve hic aramaz
Cevap sahibi+1 yılsen ona o ortamı yaratmazsan. gider ve aramaz
Soran+1 yılnasil davranmami onerirsin?
Cevap sahibi+1 yılkararlı ve net ol. ararsa herşeyin bittiğini keskin bir dille anlatman yeterli.
Soran+1 yılonu cok ama cok sevdim...tewekkurler
Cevap sahibi+1 yılfazla sevgi insanı bu duruma düşürür işte
+1 yılatmadım atmamda herhalde ama bana atarsada ağzına s.çarım
00 Yorumla
+1 yılLan benim sevgilim kolumu falan kırar parmağımı büker sen ne diyorsun ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatımdan çıkarırdm. çnkü bilirimki sevgliyken böle şeyler yapan evlendgmde benim ağzıma sıcar
00 YorumlaSende ona atsaydın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyuzumu tutup agladim ve bayildim.kendimden gecmisim cok korktu ve agladi
Karıya kıza tokat atmam.
02 Yorumla
Soran+1 yılo da hep boyle soylerdi ama
+1 yılAyrıl tabi ne demek tokat atmak
00 Yorumla
+1 yılkaldıracak bişey bulamamışmıda el kaldırıyo o it?
00 Yorumlane olursa olsun hayatta elimi kaldırmam ..
00 Yorumlasol krosemi sag krosemi
00 Yorumlaoyarım ben onu
02 Yorumla- +1 yıl
elleri kırılsın
+1 yılnekadar ayıpppppp
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri