merhaba arkadaşlar biraz araştırdım kadifekale,alsancak(bornova sokağı),basmane,tepecik,limontepe,ballı kuyu,çay mahallesi kötü diyorlar birde karşıyakada asla İstanbul ya da baska sehir takımlarının formalarını giyme laf atar saldırırlar diyorlar ayrıca maç günü sakın gitme diyenleri gördüm
kadifekale : manzarası güzelmiş ama kaçakcılık , hırsızlık,gasp felan çokmuş.
Basmane: genel ev mekanları diyorlar otellerde felan kesin kalınmaz bir hassa aksamları geceleri asla gidilmez diyorlar.
Tepecik için: burada da gta sandreasdaki gibi sokak çeteleri var heralde :D sokak sokak tutmuşlar birbirlerini tanıyorlar dışarıdan gelenleri hemen anlayıp avlıyorlar ankaranın çin çin yenidoğanıymış galiba. :D
Limontepe çingenlerin,romenlerin mekanıymıs kalabalıklarmış baya pis diyorlar
alsancak(bornova sokağına ) travestilerin yurdu,merkezi diyorlar
Çay mahallesini ve ballı kuyuyu bilmiyorum ballı kuyu kadifekalede galiba çay mahallesi de bayraktar da
ŞİMDİ BENİM yazdıklarımda yanlışlık var mı ya da eksik olan yerler bayraktar çay mahallesi nasıl? Ayrıca başka pis olan yerler nereler?
kadifekale : manzarası güzelmiş ama kaçakcılık , hırsızlık,gasp felan çokmuş.
Basmane: genel ev mekanları diyorlar otellerde felan kesin kalınmaz bir hassa aksamları geceleri asla gidilmez diyorlar.
Tepecik için: burada da gta sandreasdaki gibi sokak çeteleri var heralde :D sokak sokak tutmuşlar birbirlerini tanıyorlar dışarıdan gelenleri hemen anlayıp avlıyorlar ankaranın çin çin yenidoğanıymış galiba. :D
Limontepe çingenlerin,romenlerin mekanıymıs kalabalıklarmış baya pis diyorlar
alsancak(bornova sokağına ) travestilerin yurdu,merkezi diyorlar
Çay mahallesini ve ballı kuyuyu bilmiyorum ballı kuyu kadifekalede galiba çay mahallesi de bayraktar da
ŞİMDİ BENİM yazdıklarımda yanlışlık var mı ya da eksik olan yerler bayraktar çay mahallesi nasıl? Ayrıca başka pis olan yerler nereler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer