Sizce fikriniz nedir?
Ayrıldıktan sonra neden telefon hatları degiştirilir?
Ayrıldıktan sonra neden telefon hatları degiştirilir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha kolay kabullenmek için. Unutmak demiyorum unutulmuyo çünkü ama yokluğuna alışmak için değiltirilebiliyo bazen. Onun numarasını silersin kendini tutamayıp aramayasın diye hattını değiştirirsin belki arar da etkilenmeyeyim diye bu kadar basit :/ ha bu terkedilen sensen böyle bide terketmişsindir karşıdaki manyaktır gece gündüz arar onu engellemek için ;)
Ben bana ulaşamasın tekrar dönmiyim diye değiştirmiştim. Ya da kendim ararsam tutamazsam kendimi diye.
şahsen söylüyorum :) ben değiştirmem ama bayanlarda üst düzeyde bir konu :) bayanlar unutmak adına yapmak die biliyorum yani sevgiliden ayrıldıktan sonra arkadaş olma ihtimali %50 :) yani 49 olsa bile tamam hattı değiştirioz derler .d yani bayanlar adına unutma girişimleri için.
erkek yapmaz ama kız yapar yaşadım hatta erkeğin yapması için yeni biri olması lazım vede o numarayı araman lazım kızda o şekil kır der oda kırar başkada erkek hattını kırmaz komik bir durum çıkar erkek adına bence ..
boşwer ozaman ablam değerini kıymetını bilmyene gönül verilmezmiş bahanelere sığınan birinden aşk beklemek ne kadar doğrudur bilmem bende yaşadım benimkide bahaneleri bitmiyodu üstelik onun için çok şey yapmama rağmen bahaneleri bitmiyodu ben elimden geleni yaptım taktir ALLAHIN dır
Cevap
10Cevap
ben de değiştirdim,bazı davranışlarından dolayı soğumuştum ve aramızda bişey olmayacağını biliyordum ama kalben tam bitirmemiştim ama artık arama diyordum her ayrılıştan 1 kaç ay sonra arıyordu böyle olmıcak dedim ve hattı değiştirdim kafam rahat...
numarayı başkalarına dağıtmasın die :D sorun yok kızlar benim numaramı kızlara dağıta bilir serbes yani :D
bu durum sanirim bayanlar icin genellene bilir.. erkeklerde duymadim bu zamana kadar...
bu gercekten ilk oldu boyle insanlarin oldugunu tahmin etmezdim... neyse hic bir dusuncem yok ve mantigim almiyor bir erkek olarak...
haaa simdi sorun anlasildi... ozaman normal birazda kilibik olunca formul yerine oturuyor...
kacan kovalanır..insan ulasamadıkca ulasma hırsı artar bu yüzden bence
rahatsız etmesin seni unuttum umursamıyorum havası vermek için
Yeni sevgilisi oldugunda eskiler ortaya cikip ortamini bozmasin diye degistirilir.
Aramasın ulaşamasın kahrolsun diye
Hayır değiştimedim ...
Hasımlar bir daha birbirlerine ulaşamasın diye :)
herkez için geçerli değil
Ergenlikten.
Fikrim Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar