Neden beni annem bile dahil kimse sevmiyor? :'( :'(

yemin ediyorum size saçma gelebilir. ve ergenlikle bir ilgisi yok. nerden başlayacağımı bilmiyorum. benim annemle babam ben 3 yaşındayken ayrılmışlar. babam yurtdışında ve 2.ye evlendi 2 çocuğu var. beni arayıp sormuyor 2 3 yıldır. zaten birşeyde hissetmiyorum babama karşı. annemle ananemin evinde kalıyoruz. ve teyzemde ayrı. teyzem, ben,annem,kız kuzenim,erkek kuzenim yaşıyoruz. ananemde vardı. 1 yıl olmadı vefat etti. bizim ailede hep kavga oldu. ayrımcılık oldu. 18 yaşıma kadar hep böyle yaşadım. psikolojim bozuldu. şimdi ananem ölünce ev ortamı çok değişti aynı evde kim kimin ne yaptığından habersiz aynı evde. evden birisinin başına birşey gelse haberi olmucak kimsenin o derece herkes kendini düşünmeye başladı evde. herneyse hiç sevgilim olmadı hep cinsellik amaçlı yaklaştılar hiç sevgiyi haketmedimmi ben acaba ne yaptımda insanlar bana böyleler :( ayrıca okulda okumuyorum bu yüzden aile psikolojisi yüzünden perişan oldum intihar edicem o derece. çok çirkinim artık kendime bakamıyorum vücudumda her defasında bir kusurlar çıkıyor iyice çirkin hissetmemi sağlıyor. güvenimi yitirdim artık. dışarı çıkıp sosyalleşmek, arkadaşlarımla vakit geçirip aynı evde kalmak, sevgili edinmek istiyorum ama ben çirkin bir kızım vücudum hiç güzel değil o yüzden kimseyle sıkı olamıyorum ne yapcam ben . sevgiye ihtiyacım var hiç sevilmedim şu dünyada. akrabalarım bile beni sevmiyor. herkes küçümsüyor beni çirkin olduğum için o kadar mağdurumki napıcam ben ya liseyi bile bitiremeden bıraktım okulu yardım edin bilgilendirin beni :( bunları düşünmekten kafayı yicem yakında beynim çok acıyor düşünmekten:s
Neden beni annem bile dahil kimse sevmiyor? :'( :'(