Sevgilim tutturdu sutyensiz tisortlu resim at atmadim çünkü cok utangac insanim sinirlendi tepki gösterdi diyor utangacligin gecsin o zaman mesaj at aramiz cok iyiydi su resimi isteyene kadar istedi kiyamet koptu 😄 bunun güven sorunu var hemen kestirip atıyor önceki sevgilisinden sonra kimseye güvenemiyor ben ona ne yaptiysam hep resim attim bana güveni olsun diye oda olmadi diyor sen benim istedigim resmi atmadigin müddetçe guvenim olmaz dedi bu yuzden ilişki bitti ne yapayim şimdi bilgi verin lütfen...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin atma canim ben bnu defalarca yasadm ve attim da 2 kisiye falan bos isler bunlar demek sevmiyo seni hemen dedikleri bana guvenin yok falandir konusmazlar trip atarlar hepsini cok iyi biliyorm sen sakn atma sktr cek cok sevsen blee mesela 4 yillik sevgilime attim gitti yakin arkadasina akrabasina atti dusun !!
35 Yorumla
Soran+1 yılAynen canim haklısın atmadim hic resim atmamda
Cevap sahibi+1 yılSakin ha sakin ben onu seviyorum kotu bisey yapmaz hcbzaman deme yaparlar aklin hayalin durur
Soran+1 yılAynen haklisim atmadim atmamda tesekkur ederim destek için
Cevap sahibi+1 yılOnemli degil canimm bn kimseye guvenmezdm artk zerre guvenmyrm 4 yil olan bana kazik atti ya
Soran+1 yılKendinden baskasina guvenmeyeceksin en vok darbe güvendiğin insandan geliyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosver Gitsin. Resimle Güven olacaksa Hic olmasın aqq. Yalan dolancı bak o güvenipte öyle resimler atayım deme sakın. kandırıyor belliki seni sende saf olup aldanma böyle karaktersizlere.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok atmadim resim atmamda
az önce buna benzer bir soru vardı. ilişkiler karşılıklı isteklerin karşılanması genel esastır. aşk sevgi tamam ama diğer yan faktörlerde vardır. sen göndermek istemiyorsun. o göndermeni istiyor. o zaman yapacak bir şey uyuşamıyorsanız arkadaşın yaptığı doğru. yolun başındayken dönmek en iyisi
03 Yorumla
Soran+1 yılDöndüm zaten bitti istediği resimi atmadim başkası da olsa atmam
Soran+1 yılAynen
Bas tekmeyi kıçına gitsin. İki gün sonra da birlikte olmak isteyecek. Böyle cinsel fotoğraflar istemeyle güven kazanılmaz. Sende biraz aklını kullan be kızım benimle birlikte olmazsan sana güvenmem dese demek ki hemen kızlığını da vereceksin sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabikide asla atmam öyle resim salak degilim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
71Cevap
+1 yılSen bu adama sevgili mi diyorsun hala? Adamın derdi sadece seni kullanmakmış açık ve net. Seven insan sevdiğine böyle bir baskı yapmaz ve kimseye böyle bir fotoğraf da atma sonra gelip açacağın diğer soru eski sevgilim fotoğrafımla tehdit ediyor olur. Bahanelere bak bir de güvenecekmiş vay arkadaş.:D
00 Yorumla
+1 yılkaraktersizin tekiymiş seni sevse zaten öyle resim istemez başka yerlerini seviyor senin bence atmayıncada tepki gösteriyor. atmayınca ne güvensizlıği oluyormuş onu anlamadım. asıl atarsan güveni sarsılması gerekir.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle haklısınız
kızım abazanı biri işte seven insan öyle iğrenç şeyler istemz insanın önce kendisine saygısı olmalı ya o ne öyle iğrenç bir durum bence yol yakınken ver yolu derim sırf resim atasın diye trip atıyo bide tam ergen heralde
03 Yorumla
Soran+1 yılYol verdim artik umrumda degil ne hali varsa görsün resimde atmadim atmamda
Soran+1 yılEvet evet ama atmam
+1 yılBu tarz resimler atmak asla iyi bir şey değil sonrası dahada kötü daha fazla isteyecek iş çıplaklığa kadar gelecek o yuzden siz kızlar biraz akıllı olun artık, bunun sonunda başınız çok ağrıyacak benden söylemesi...
14 Yorumla
Soran+1 yılHic bir şekilde atmadim atmamda
- +1 yıl
Ayrıca bunda iki üç ay kadar önce bir bence yazmıştım bunu okuyun lütfen...
www.kizlarsoruyor.com/.../a61775-bir-iliskide-kizlarin-dikkat-etmesi-gerekenler-nelerdir
Soran+1 yılTabiki okurum birazdan
- +1 yıl
Teşekkürler...:)
Şimdi afedersin ama eger ırıspı degilsen Namusuna önem veriyorsan bir Malafat için bunu yapmazsın Seni bildigin kullanıyor İnternetten düşürülen kızlar gibi kullanmaya calısıyor sen halen onunla berabersen o da senin aptallıgın
01 Yorumla
Soran+1 yılYok beraber degilim tekmeyi bastim bitti
+1 yılo şekilde bir ilişki zaten hiç olmasın boşver öyle sapıklarla uğraşma defolsun gitsin. mesajına cevap vermeye bile değmez. benim de başıma geldi çok güzel benzettim. :) :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBide bu cemaatten sozde dini bütün nasil oluyorsa artik
+1 yılSen ona foto attin mi erotik fotonu falan? Eger attigin halde boyle yapiyorsa reel istiyordur gogus fotosu kismina gelincede eger harbiden seviyorsa seni namusu olarak gormek istiyordur baska kizlara bakip 31cekmektense sevdigi kizla bosalir daha cok sevk alir duygu var çünkü isin icinde
02 Yorumla
Soran+1 yılHic resim atmadim bu zamana kadar iste gogus2 istedi atmadim
- +1 yıl
Bosver atma ve ayril duzgun birisi degil
+1 yılBırak ya erkek adam bu yüzden terk eder mi? Bahaneler de epey saçma. Bu çocuk ayrılınca seni tehdit de eder resimlerle. Salla gitsin sana erkek mi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen tekmeyi bastim hic resim atmadim deli oldugu o zaten
+1 yılAh şu istek yok mu istek adama neler yaptırıyor.
Biraz ben istedim yapmalı kafası.
2 tutam sevgilim değil misin kafası.
Sonuç kız için hüsran..
Erkek için kaubedince kıymet anlama dönemi ama çok geç..01 Yorumla
Soran+1 yılbeni coktan kaybetti dönünce tekmeyi basicam
Resim atmakla güvenin ne alakası var çok mantıksız. Amacı belli seni alıştıra alışıra en mahrem yerlerini video kaydına alıp atmanı bile ister ileride.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne gevşek ilişkiler var yav
- +1 yıl
@Prensessecee yaşları ufak belli 20 yaş üstü olsa akıl eder
Göğüslerin duygularının tapusumuymuş? O önce adam olduğuna dair noter tasdiği getirsin sonrasını düşünürsün..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen 👏👏
bitmiş işte en iyiside olmuş eskiden bir tutam saç verirmiş seven kız sevdiğine de ne anlamı varmış şimdi göğüs fotosu veriyorda anlamı yok peeehhhhhh
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle haklısınız
+1 yılBöyle insanlara nasil sevgilim diyebiliyorsunuz kafan da mi calismiyor soruyorsun birde git memeni at sana çok asik olur kesin.
10 Yorumlasevmene bağlı ne kadar güvendiğine bağlı ona göre harelket et bide resim yollayacaksanda ilişkiniz düzeleceksede yollama.
00 YorumlaOc sktrsin gitsi onla mi guvencekmis güzel kardeşim asil o sana guven versin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kardesim hiçbir resim atmadim atmamda
Bitmesi devam etmesinden daha iyi. Ne garip bir ilişki
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
ayy ne alaka ya bildiğin kullanıyor seni kendi istekleri için bana sorarsan bitmesi iyi olmuş resmen blöf yapıyor öküzz
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen hic resim atmadim atmamda
Soran+1 yılAsla yuz vermem
+1 yılBence atma senden faydalanmak için yapıyor eger atarsan emin ol daha fazlasını istiycek
01 Yorumla
Soran+1 yılAtmadim atmamda tekmeyi bastim
+1 yılsektir et şerefsizi nereye yolu varsa gitsin. O şerefsizin isteklerine sakın cevap verme.
03 Yorumla
Soran+1 yılResim atmadim atmamda artik. bitti isim olmaz
- +1 yıl
Aynen işin olmasın seven adam böyle gayri meşru istekte bulunmaz. Resim atıpta çok ifşa olan kızlar var dikkat.
Soran+1 yılAynen haklısınız resim atmadim atmamda dikkat ediyorum
- Ayrılık konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yıl30 Yorumla
+1 yılsakin resim atma, seven insan icin cinsellik en son gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
4.5 g bağlantıyla yakın çekim zoom yapmadığın kalmış
Devam et kardeş01 Yorumla
Soran+1 yılAtmadim hic resim
Abazanın önde gideni.. ya tuttrmuş millet diline bir kelime "güven" çoğu saf kızda inanıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Adam tespiti yapmis ✌✌👏👏
+1 yılSeninle vücudun için beraber göğüs resmi atmadın diye kim seninle küser? Ayrıl bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün bitti zaten daha isim olmaz
- +1 yıl
Bir daha böyle tiplerle takılma bile. Beladan kurtulmuşsun şükür et 👾
Soran+1 yılAynen şükür ettim
+1 yıllan ya azmış çock seni kullanıyor boşver et nyin güveninden bahsdiyon malmsn kaşarmısn
00 Yorumla
+1 yılAmacı farklı bence ona bir şans daha verme ve uzaklaşır ne yapacakmış öyle resmi manyakmısınız
00 Yorumlao resimden sonra başka resim istekleride gelecek sonu yok yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle atmadim atmamda
+1 yılileride çocukları ne ile karnını doyuracak onu merak ediyordur :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKoptum yaa 😄😄😄😄 onun agzini kiricam
- +1 yıl
geleceğin sorumluluk sahibi baba adayı napsın yani ya memen yoksa çocuklar aç mı kalsın o mu emzirsin hemen utangacım falan filan kıvır cıkcıkcık
Soran+1 yılHerşeyin zamani var evlilik olsaydi zaten görecekti neden resim istiyor atmadim atmamda
- +1 yıl
Eksilecek mi sanki nolcak
göndermeme lisin cinsel dürtüleri bastırmak için istenilen bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzak dur ondan seni kullanmak istiyor sevdigi felan yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen uzak durdum
bence sen bitir o şerefsiz ona nasıl cesaret edebiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTekmeyi bastim zaten
+1 yılSeven adam sevgilisinden boyle seyler istemez yavsaklik yaptigi
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
+1 yılEn dogrusunu yaptin. Oyle biriyle beraber mi olunur. Iliski bitmesi iyi yaptin
01 Yorumla
Soran+1 yılBitirdim artik
Mastürbasyon yapmak için istemiş kurtulmuşsun bence seni yatağa atma yolunda gidiyormuştu
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gözüküyor atmadim atmamda
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerekeni yapiyorum her zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılElleeerr günahkaaarr :D :D 😂 😂 şaka bir yana fotoğraf göndermedin diye güven olmaz diyorsa bırak olmasın. Güven cinsellikle sağlanmaz. Bunu öğrenmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bıraktım zaten
+1 yılya ne güveni resmen kullanıyo seni insan resim atınca güven mi veriyo sence
02 Yorumla
Soran+1 yılVermiyor saclamadi zaten resim atmadim atmamda tekmeyi bastım
- +1 yıl
iyi abazadan kurtulmussun sevindim
+1 yılhiçbir şey yapma resim falan da atma.. sütyensiz resimle güvenin hiçbir alakası yok olması da çok saçma.. yakında da çıplak resimlerini ister zaten
00 Yorumla
+1 yılUle böyle sevgilinin arkasından ksma bıle Allahın abazası
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılçünkü sapığız sanırım aldırmayın isteyenden. seviyorsa istemez zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor ama anlayis yok
- +1 yıl
bilmiyorum vallahi. maldır o zaman ne diyeyim. :D çünkü saçmalık. hadi görmek istese neyse. ama fotoğraf sakıncalı ya
Soran+1 yılYok atmadim atmam resim gitsin başkasından istesin
- +1 yıl
en iyisini yapmışsın :)
Soran+1 yılAynen
böyle şeyler kesinlikle yapma canım , bundan sonraki sorun erkek arkadaşım beni tehdit ediyor olmasını istemiyorsan lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılYok atmadım resim atmamda
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir abazacan ile karşı karşıyasın :) ölü taklidi yapsan yeter :) :) :)
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha birsey yapmıyorum hersey bitti
Cevap sahibi+1 yılEn güzelini yapıyorsun ☺️
Soran+1 yılIsim olmaz göğüs vs baska resim atmadim atmam asla
Cevap sahibi+1 yılNiye atıyosun ki zaten? Adam olan, hakeden fotoğraf beklemez.. Hakediyorsa zaten görecektir...
Soran+1 yılAynen haklısınız
Cevap sahibi+1 yılHaklı olmak için sarfetmedim bu sözleri daha dikkatli olman gerek
Soran+1 yılDikkat ediyorum hep
Cevap sahibi+1 yılAma bundan sonra daha dikkatli olursun :)
+1 yılsapıtmış belliki şımartmışsın adamı bir zaman sonra çok özür dilerim ama s*çar kafana güvenle fotoğrafın ne alakası var
00 YorumlaGuven sorunu ve goğus? Valla bahanelerde çığır aşıyoruz neler varmış :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Ahhh ahhh öyle biri olsada banada atıp sanalda cinsellik konussak
00 Yorumla:) önce göğüsten başlar sonra başka yerlere iner amaç 31 e malzeme ama :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 😄😄
Soran+1 yılİstedi atmadim iyice sinirlendi ama asla atmam bos yere nefes tuketti
Gizli Üye(36-45)+1 yıl31 çekecek boyle tipler sanaldan baska Bır halt edemez. Bunu 1 hafta arama bak Nasıl gerı vıtese takılıyor. Körmüsün Ada'mın zıhnıyetı bellı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin mis gönderse idin. Sanki sevişir iken elle mi yor mu ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz cemaate bagliyiz sevisme falan olmadi yuz yüze uzaktan gorustuk o kadar
Cevap sahibi+1 yılHangi cemaate
Soran+1 yılSiirt tillo
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir resimle güven olacaksa ohooooo :D Salla bea 31 çekecek faydalanmak istiyor.
00 Yorumlahadi ordan et şu kişiliksizi
03 Yorumla
Soran+1 yılYol verdim
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılseni göğsün için sevmiş :/ salla yol alsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYol veridm zaten
atttın mı hiç oyle resim peki
01 Yorumla
Soran+1 yılHic atmadim atmamda zaten tekmeyi bastim
+1 yılResim istiyorsa ayrıl kurtul.
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
Kurtuldun mu peki?
Soran+1 yılKurtuldum o bugünden raziydi ayrılmaya resim atmadim diy atmamda daha da konusmam
+1 yılSanalda mi tanistiniz?
06 Yorumla
Soran+1 yılbizim cemaatten internetten tanidim
- +1 yıl
bir de cemaattenn...
hadi ordan et sunu. - +1 yıl
Hadi ordan et sunu : s. ktir et sunu
Soran+1 yılEttim zaten
- +1 yıl
Hiç üzülmede boş ver.
Soran+1 yılÜzülmüyorum gauet mutluyum oyke sapiktan kurtuldum diye
JKSADFLAJSDFŞLAKSDFASDKLFJASDKLFJASF
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍..
+1 yılBuldu safı işletiyor.
10 Yorumlabu yüzden ayrılıyorsa sevmekten bahsedemez
00 Yorumla
+1 yılResim ve güven? Nasıl bir bağlantı bu?
03 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum söylediği cok sacma ama resim atmadim atmamda bitti artik
- +1 yıl
Bitmesi isabetli olmuş.
Soran+1 yılKesinlikle
Atma sakın kullanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAtmadim atmamda
Sapık kız o ayrıl :S :S :S
01 Yorumla
Soran+1 yılTekmeyi bastim
+1 yılsende sevgilim diyorsun hala güzel iş
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)