Arkadaşlar lütfen yardım edin bana ben ne yapacağım?

Sevgilimle 10 gün önce ayrıldık. Aynı sıniftayız bu sene 2ye geçtik ünideyiz. Ben 23 o 21 yaşında. Uygur turkü. Biz çıkmadan önce çok yakın arkadaştık sonra hoşlanmaya başladık birbirimizden ve çıkmaya başladık. Sonra ben aşırı kıskanmaya başladım. Sıktım bunalttım sürekli kavga ettik sen böyle değildin ben eski insani istiyorum falan diyordu sürekli. Bende değişecegimi söyledim her defasında yeniden yaptım. 4 ay çıktık sonra aramıza tatil girdi. Onun ailesi geldi yurtdısından onlarla gezmeye gittiler türkiyeyi o sıradada kavga ediyodk cünkü beni ihmal etmeye başlmıstı.
bir iyi bir kötüydü bir gün msjlasirken cevap yazmadı 2 saat falan bende whatsapptan bir masaj atma zahmetinde bulunsaydin bari yazdım. Kıyamet koptu bir sürü laf soyledi "seni kimse cekemez cekecek birini bul artik bittim ben bıktım öl de oliyim senle anlaşamiyoruz ben arkadasima ihanet ettim pismanim hic baslamamalıydık ben sizin gibileri cekemem arkadasligimizi bozmustuk arkadas kalıcanmı kalmican mi" falan dedi bende bir suru laf soyledim. Simdi "kabadayilik taslayıp iki gün sonra kedi gibi gelme kapıma bende ayrilik bir kere olur aslada dönüsü olmaz iyi dusun karar ver "falan dedim daha dogrusu onu en yakin arkadasim yazdi telefonu elimden alip. Oda pisman olmam yetti artik dusun neden bittigini falan dedi. Benim sorum su ben onu cok seviyorum o kadar seviyorum ki 10 gundur ne bisey yiyebiliyorum ne de gulebiliyorum. Bende hatalar yaptim degisicektim. Ama bunlarin yaninda ona o kadar emegim oldu her konuda maddi manevi yaninda oldum. Derslerinde ve her konuda yardim ettim kendimi hice sayarak 4 ay boyunca dolu dolu gecirdik sabah aksam birlikteydik. Oda bunlari biliyor. Ayni siniftayiz ve ayni sirada otururduk. Bazı insanlar gıpta ile bazilari ise kıskanclikla bakardi bize. Cok seviyorum nefes alamiyorum resmen onu unutamamda okullar acildiginda gorucem onu.
Güncellemeler
+1 yıl
Ölürumde bırakmam diyodu ona buna şimdi gitti kafayi yemek üzereyim dipdibeydik hep o küçücük sehirde o kadar anımız var ki bunları nasıl unutucam ben? O kadar cok donsün istiyorum ki nabicam bilmiyorum cok seviyorum sıktın bunalttin diye ayrıldı cok koyuyo bana ki onun icin yaptiklarimi bir kiz kolay kolay bir erkege yapmaz lütfen yardim edin bana
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadasıma arattim onu erkek cok yakin arkadasıma oda benden dolayi taniyodu onu biraz serttir arkadasim aradi bugun konustu yanimda degilde uzakta konustu sonra geldi yanima demis ki arkadasim ben sizin iliskinize karismam ama kiz uzuluyo ne yapmayi dusunuyorsun falan demis oda Şu an kafami dinliyorum anlasin hatalarini benimde hatalarim oldu bende istiyorum falan demis sonra sen karisabilirsin falan demis arkadasimda yok ben karismam niye karisiyim falan demis 1 hafta sonra tekrar ararim demis
Arkadaşlar lütfen yardım edin bana ben ne yapacağım?