Merhaba benim muhabbet kuşum Bulut (dişi) bu sabah ben yüzmeden döndüğümde (9-10 gibi sabah) kafesinden kaçtığını fark ettim. Hemen evin her yerini aradım. Kuş seslerini açtım internetten ama saat 20:31 hala ortalarda yok! 11 Aylıktı. Birbirimize çok bağlıydık. Diğer kuşlardan farklıydı benim kuşum. Ne zaman korksa annesi benmişim gibi boynuma saklanırdı. Sakinleşince çıkardı. Çokta zekiydi! Odalar arası geçiş yapmayı, yangın gibi durumlarda kafesini açıp kaçmayı öğrettim ona. 1 hafta da alıştı bana diğer kuşlardan farklı olarak. Hayatıma bir cumartesi günü geldiği gibi bir cumartesi günü de çıktı. Açıkçası kaçması çok tuhaf oldu. Çünkü Bulut kaçma konusunda pek istekli değildi Güneş'in aksine. (Güneş erkek) Şu an Bulutum kayıp ve ortalarda yok! Güneş çok rahat maşallah! Bulut 7 Kasım 2015 Cumartesi, Güneş 31 Ocak 2016 tarihlerinde yanımda bulundu. Güneş şimdi yemek yiyor. Ama o gelmeden önce ben Bulut için çok araştırma yapıp onu ona göre yetiştirmiştim. Bulut'u çok şımarttığımı düşünüyorum. Güneş'ten önce bir kere bile kafesinin kapısı kapanmazdı! Yediği önünde yemediği arkasında! Her şeyi vardı. Her imkanı sağlamıştım. Evin hiçbir yerine sıkışıp düşme gibi ihtimalleri yok. Ben Bulut'u eğitirken şıkıştığında hangi sesle ortaya çıkacağını, ne yapacağını biliyordu. Cam açıktı. Ama perde sonuna kadar kapalıydı! Ne yapmam gerekiyor? Onu nasıl geri getirebilirim? Geçmiş olsun, geri gelmez gibi yorumları kabul etmiyorum. Acil yardıma ihtiyacım var. Çünkü bildiğiniz üzere muhabbet kuşları dışarda en az 1 gün hayatta kalabilir. Ben Ankara'da yaşıyorum. Bu bölgede karga, martı yok. Kuşlar pek saldırgan değil. Hatta hiç değil ama kediler var. LÜTFEN YARDIM EDİN! ONU BULMAM LAZIM! ÇOĞU KİŞİNİN MUHABBET KUŞU 1 AYDA FALAN GERİ GELMİŞ. ÖYLE BİR İHTİMAL VAR MI? YARDIM!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen Yardım Edin! Bu Benim İçin Çok Önemli! Bugün İçinde Halletmem Gerek!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi arkadaşlar bir yardım edin :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar