Yaklaşık 6 aylık bİr birliktelikti sevemiyorum diyerek terketti beni ,ilk sevgilimdi ve ilk defa birisi onu bu kadar sevmiş ,kendine güvenide pek yok ve arkadaş olarak kalmışım onda ayrılalı bir ay oldu ,ona olan aşkımı sevgimi beni hiç unutmasın hem de her yer de beni hatırlamasını nasıl sağlarım ama öyle bir denklem olsun ki ne benden bıksın ne beni unutsun bu nasıl olucak
Cevabın nedir?
Bu saatten sonra senin yapabileceğin birşey yok :/
Kendi yoluna bakacaksın, eğer bir gün dönerse duyguların hala taze olursa o zaman düşünürsün, ama şu an için böyle düşünmen yanlış, seni unutmaması sana dönmesi anlamınada gelmez, Belli ki aklında başka planlar var ama o planda sen yoksun, bu plan nedir diye sorma, herşey olabilir, içini bilemeyiz, sadece kendi yoluna devam etmelisin, zamana bırak ve normal şekilde yaşantını sürdür, eğlenceli şeyler yap, zamanla alışacaksın...21 Yorumla
+1 yılSen böyle bir şeyi yapamazsın. Seni unutup unutmaması senden çok daha sonra yaşayacağı ilişkilerle ilgilidir. Bundan sonrakı ilişkileri daha iyi olursa ne yaparsan yap unutur seni.
33 Yorumla
Sevemiyorum neymis ya..bosver eziklerlemi ugrasicaksin isin gücün yokda? Git sevebilicek birini bul mutlu ol derim ;)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Öyle birşey yok sevemiyorum demesi korkusundan olabilir Sen Yanlış yapma hareketlerine dikkat et kıskandırmaya çalışma iyi davran senin iyi biri olduğunu düşünsün aklından çıkmazsın Dilerim ziyan etmezsiniz
112 Yorumla- +1 yıl
birde arkadaşıma demişki ben onun gibi duramadım o yere sağlam basan birisi ,onu taşıyamadım onun yanında basit kaldım ,kalbime koyamadım sevgili olarak göremedim ,madem öylede sevgili olarak görmediğin birini neden herkesle tanıştırır umut verirki
beni bırakma gitme sakın diyende kendisiydi ne garip değilmi - +1 yıl
evet bağlanma korkusu var bunu biliyorum çünkü geçmişte çok acı çekmiş bir kız yüzünden,gerçekten hiçmi sevmedi beni merak ediyorum hep kendime dedimki yaptığı hareketlerden sevmeyen insan neden bunu yapsın ,ve ona söylediğimdede onlarda işte belki severim diye arayıştı dedi bana ya
- +1 yıl
bilmiyorum inşallah dediğin gibidir yoksa bu acıya dayanamıyorum hep diyorum ben bunu hakedecek ne yaptım diye,daha öncede ayrılma kararı almıştı o zaman konuşmuştuk ayrılmaya geldiğiini ama bırakamadığını söylemişti nedeninide bilmiyordu bu sefer görüşmek istemedi iyi gelmez dedi ikimizede öyle işte çocuğun her söylediği garip en son konuşmamızdada bu kararı vermede çok geç kaldım başlarda ayrılmalıydım sevgine karşılık verememek çok kötü dedi sanki ben sevgilim ol demişim başta
ilkler hep saplantı haline gelir bence bukadar kafanda kurgu yaşamamalısın hayat senin ama iyi düşün değermi hayatta daha onune ne kısmetler cikar boşver nasip değilmiş de zorlama bence .
10 Yorumla
+1 yılBunun için bir çaba göstermeye çalışmayı düşünmen bile hata... Hayatına giren her erkek nasıl iz bıracaksa sende, sen de hayatına girdiğin her erkekte bir iz bırakacaksın merak etme...
10 Yorumlabırak unutsun yaa sevemiyosa zorlama sende unut
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFacebookta bunu paylaş:
https://www.youtube.com/watch?v=ISBlSyo1fhE00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoşaklarına vurup kaç unutamaz.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler