+1 yılfındık faresi zararsızdır seneler önce arkadaşların terasta kaldığımız zmnlar koyun koyuna yatartık =/ tabi bazı fındık fareleri çok çılgın oluyor bunun sebebide açlıkkkk bkz : link lakin bir lağım faresi ise aman Allahım odayı terk et ya da kemirilmek istemiyorsan fareyi aç bırakma düzenli olarak yemek ver.. :D sırf fareler tarafından kemirilmemek için onlara özel olarak koli koli top kek alanları bilirim ya da 2 ekmek istihkakının birini fareye verenleri :D snde bir güzellik yap doyur şu garibanın karnını dost olursunuz belki oda arkadaşının yokluğunda yalnızlığını hissettirmez.. sdfsdfdsfdfds
17 Yorumla- +1 yıl
Geç dalganı geç :D Bence fare değildi o :(( Çünkü minicik fare nası o kadar ses çıkarabilir ki :// Hamamböcekleriyle kanka oldum da fare olayı biraz kasıyo :// Kendi karnımı doyurucam şimdi fare avcunu yalasın :D
- +1 yıl
ne münasebet..
- +1 yıl
bu ne ciddiyet..
- +1 yıl
hastayım dedim ya =/ pazar sabahından beri savaştım savaştım bugün koç başı ile kale kapısını kırıp içeri girdi virüsler ve bir sıcak şarap yapanım bile yok =/
- +1 yıl
hastayken yazdığım mesajı okuyamıyo musun yani :D
- +1 yıl
bir kaç mesaj gelmiş sonra bakarım demiştim neyse seninkine bakim bari..
- +1 yıl
önemli bir şey değil sonra bakarsın o zaman
En İyi Cevaplar
Fare genelde meme uçlarına sarıyormuş ben öyle duydum. Yerkende bir sıvı salgılarmış uyuştururmuş insanı önce yalıyomuş uykuda ne olup bittiğini anlamıyomuşun sonra mmm şapur şupur götrüyomuş. Uyanınca bakıysunki meme ucu gitmiş. Tabi artık tıp gelişti estetikler vs bir şekilde düzeltilir.
00 Yorumla
Cıkar tabi ranzaya adı ustunde fare vizt diye gelir gecer goremezsin bile:) fareler ısırırken bir sıvı salgılarlarmıs uyustururmus ısırdıgı kemirdigi yerimiz hissetmezmis hicbisey:) bisey yapmaz ya uyumaya calıs ya da baska odaya gec kapan kur ya da zehir al peynir sucuk koy zehirle beraber serpistir gelir o
02 Yorumla- +1 yıl
Korkut korkut sonra bişi olmaz de :D Oh valla :D O değil de peynir mi koysam dicem de of ya korkuyom ben..Başka oda olsa canıma minnet ama yurtta kalan bebenin tekiyim :D
+1 yılGece uyurken kulağında tatlı bir dokunuş hissedersen faredir ve kulağını kemiriyordur bas tokatı o zaman:)
116 Yorumla- +1 yıl
Aycan haklı.
- +1 yıl
Ciddiyim ben yaa sitedeki nadir ciddi sorularımdan :(((
- +1 yıl
çok gaddarsınız :D
- +1 yıl
kızı korkutmayın ya ztn fena tırsmış abartmayın değil bu gece bir daha hiç yatamaz orada :)
- +1 yıl
Aycannn intikamım acı olacak :D:D:D:D
- +1 yıl
Yurttaysan tamam yanına tombiş bir kız bul onunla yat ınu yesin:) Hem ne kızıyorsun ben gerşekleri söylüyorum:)
- +1 yıl
Şimdiiiiiiii bir mukavva bul hani kutular oluyor ya kalın! Onun üzerine derby gibi bir yapıştırıcı dök iyice yay ortasında ufak parçalar halinde ekmek peynir gibi bişeyler koy canım:) Mukavvayıda odanın kenar bir yerine yerleştir ve uyu sabaha bağıran fakat kımıldıyamayan yapışık bir fare bulursun, bak doğruyu söyledim intikamı unut tamammı:)
- +1 yıl
Kızmadım ya sevdiğimden :D Gerçekler acıysa söyleme sen de cık cık cık :D
- +1 yıl
Valla çok sağol ama o malzemeleri bu saatte nerden bulucam hiç düşündün mü acaba :D İntikam konusunu unuttum hadi tamam tamam :D
- +1 yıl
dediğimi yap ama. Ha birde odanı topla biraz biri resmini filan çekse yanarsın,kısmetin kapanır:)
- +1 yıl
Ahahaha oda dağınık değil ki topladım ben odayı :D Kısmetim kapansa nolcak ki en kötü turşumu kurarız :D
- +1 yıl
o kadar büyük küp nerede olur sorun orda işte,sirke neysede:) Hadi iyi geceler ben kaçtım artık.)
- +1 yıl
Mışıl mışıl uyu sen hıh :((( İyi uykular :)) Teşekkürler..
- +1 yıl
fare yakalama yapışkanları var ondan al ama ip gibi uzar neredese hiç kopmaz bütün odayı mahvedersin bak benden söylemes :)
- +1 yıl
Çatla da patla :D
- +1 yıl
Ne çatlıycam kız:) Fareli yurdun kavalcısı seni:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılFaredir o kesin. Senin yapacağın ilk şey bir veteriner kliniğine gidip sahiplendirilmek istenen kedi var mı diye sorman ;) Sonra o arkadaşı getiriyosun eve. O her yeri bir güzel kokluyor, tanıyor evin haritasını çıkarıyor. Sonra bir ses duyarsa gece gözü kapalı gidiyor o noktaya :)
2 tane kedi alırsan daha iyi olur :)10 YorumlaFare sendromu bitmiş anlaşılan geç kaldık ama senin tata kurusu ve hamam böceklerinden haberin var mı ? . Not : Ben kızı korkutuyorum ki gelip bende kalsın size noluyo kızlar siz niye korkutuyosunuz ? :D
02 Yorumla- +1 yıl
Bitti tabi artık varsa da farecik kanka olucam onla :D Beni yemedi ya bu gece ben de limiti sınırsız :D Harbiden yaa hatun milleti işte sırf zevk için korkuma korku katıyo :)) Tahta kurusu nası bişi ?
Yanlış anlama ama fare hemen kendimi belli etmez ki kardeş.1 ay boyunca saklandığı zamanları bilirim ben.Bence dediğimiz gibi imha yoluna git.Geçmiş olsun...
05 Yorumla- +1 yıl
Yaa onun fare olması sadece bir olasılıktı :// Ama minicik şey o kadar bariz ses çıkaramaz bu mantıksız geldi..
- +1 yıl
Benim duydugum sesler bunlar değil işte yine de teşekkür ederim :))
Öncelikle canlılara zarar vermeyi sevmesem de benim bulduğum bir yöntem var.Bir parça peynirin için bulaşık deterjanını şırınga ile enjekte et.Gelip mımm mımm diye yerken ölür :( Senin kulak memeni yemesinden iyidir ölmesi.Sevgilerle...
00 Yorumlakulak ve buruna dikkat çünkü yerken bir salgı bırakıyor ve hissitmiyorsun kalkınca bir bakıyorsun kulak memsi yok ama olsun dert etme tıp kendini astı estetikler vs..
15 Yorumla- +1 yıl
:D:D +
- +1 yıl
Acep estetikle eski haline döner mi :// Şaka şaka turp gibiyim :D
- +1 yıl
Ahahaha :D
+1 yılbişey yapmaz saçmalama rahat rahat uyu sorun çıkıcağını sanmam :)
15 Yorumla- +1 yıl
Nerden geliyo bu güvence :D
- +1 yıl
çocukken oturduğumuz evde fare vardı delik mi ne bişey varmış ilaçlıyoruz ilaçlıyoruz kurtulamadık sonradan fark edildi tbi o yüzden çocukluğumda alıştım ya şimdi görsem tırsarımda uykumuda kaçıramam bir fare yüzünden :)
- +1 yıl
Tabi yatağının kenarına bir girilmez işareti ya da yazısı koyar farede buna uyar:)
- +1 yıl
Harbiden yaaa korkutmayın beni :D
- +1 yıl
:D
+1 yıllambayı yak olduğu yere bikaç defa terlik felan at kaçmasa bile birazdan terkeder orayı
08 Yorumla- +1 yıl
Nerede oldugunu bir bilsem :// Hem belki fare değildir ama ne işte sorun orda..Hamamböceği olma olasılıgı da var ama o kadar ses çıkarabilir mi ki :(( Hamamböcekleri bir de ucuyo offf
- +1 yıl
sanmam hamamböceklerinin zamanı değil havalar soğuk daha fare olabilir lambayı kapat sesizce yatağına yat bir süre bekle eğer ordaysa mutlaka kıpırdar yerini de bulursun gündüz de ilaç yapışkan v.b. almanı öneririm ama yapışkanı beceremiyebilirsin o zor
- +1 yıl
Yok yaşadığım yerde zamanı :// Yaz kış var burada o lanet böcekler :// Işığı hayatta kapatamam artık yemez yani :( Kıpırdıyo zaten ama kestiremiyorum nerde oldugunu oda küçük oldugundan eşya çok ://
- +1 yıl
biraz korkutursan kaçar kalamaz orda şimdi olmasa 5 dk sonra kaçar tecrübem var biraz :)
- +1 yıl
Napiyim bu saatte bööö mü diyim :D
- +1 yıl
terlik at eşyaları çek ya da it kıpırdat yap bişeler onu da mı ben söyleyim
- +1 yıl
Tamam ya kızma teşekkür ederim :)
- +1 yıl
önemli değil
+1 yılkesın fare o hemde lağım faresı kocaman gece yatarken gelıp senın ağzıznı burnumu kermırıcek yıcek seni :((
03 Yorumla- +1 yıl
Hiçbişi olmadı temam mı ? Hala mükemmelim askjdnaskj
- +1 yıl
fareler kemırsın seni asfdgfşlhşkjlk
- +1 yıl
Tövbeee :D
bi ara benimde başıma gelmişti... ama fareye yazık oldu... Fırça sapıyla çıkarmıştım girdiği yerdn :D
02 Yorumla- +1 yıl
Fırça bizde de var dur ben şu işe bir koyulayım :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bir iyi, birde kötü haberim yok. İki kötü haberim var. Fare ranzaya çıkabilir, sen uyurken burun veya kulaklarını kemirebilir ve sen bunun acısını hissetmezsin. çünkü salgıladığı bir sıvıda uyuşturucu özelliği var :D
012 Yorumla- +1 yıl
Bunu söyleyen ilk kişi değilsin aşağıda yeterince ödümü bir yerlerime karıştırdılar yine de sağol :D
Cevap sahibi+1 yılTüh be. Bende ilk söyledim havam olur diye seviniyordum iyi mi :)
- +1 yıl
Hala havalısın :D
Cevap sahibi+1 yılEssahmı diyon :D bunu dedin ya, gelir vururum o fareyi ben :D
- +1 yıl
Görürsen vur da görememek daha bir korkunç :// Essah dedim :D
Cevap sahibi+1 yılBana bak bişiy dicem. Ya fare değilde, Cin'se yaa laaa :D
- +1 yıl
Valla neyse ne yatmam gerek benim yaaa :D
Cevap sahibi+1 yılCin'se sarımsak göster korkar kaçar o :D
- +1 yıl
Sarımsak var valla :D Bir sürü malzeme var su an odada..Yurt olunca buzdolabı odada oluyo tabi ://
Cevap sahibi+1 yılBir tanede levye bulundur yanında :D
- +1 yıl
Yatıcam ben yaaa :((
Cevap sahibi+1 yılNinni sölem mi :(
+1 yılKaşar peyniri koy yere gelir severler peynirleri korkma yukari cikamaz kapa gözlerini ve uyu :)
011 Yorumla- +1 yıl
Bütün kaşarı koyayım onu yesin beni bıraksın :D O değil de peyniri koyup yataga çıkıp gelmesini mi beklesem :D Ama ya fare değilse offff..Yoksa bana görünmeye mi geldiler ://
- +1 yıl
Çok paranoyaksin yat uyu hadi aşagidaki düşünsün fareyi :)
- +1 yıl
Aşağıda kimse yok yalnızım odada ama düz duvara tırmanıyomuş fare :(( Ben mi paranoyağım erkeksiniz ya ben korkmam diceniz şimdi de yemezler hani :D
- +1 yıl
Korkmam tabi ne korkucam fareden :)
- +1 yıl
Hıhı hihi hoho ;D
- +1 yıl
Ben senmiyim ki korkucam :D
- +1 yıl
Yok ben olmadığına eminim ://
- +1 yıl
Ben yatiyorum yeter bukadar geyik iyi geceler :) sende geçir yorgani kafana uyu :)
- +1 yıl
Nefes alamıyom o zaman :// İyi geceler :(
- +1 yıl
Kulagını kemirmedi fareler dimi :D
uyuma kulak yer onlar... fare düz duvara tırmanabilir...
019 Yorumla- +1 yıl
Valla mı ? Tırmanabiliyo mu ?
- +1 yıl
Ben napcam yaa gidecek yerim mi var dırım dırım şarkıya başlıcam şimdi korkudan :D
- +1 yıl
Ben hep dinliyom bunu işlemez fareye artık laskklsd
- +1 yıl
Çok zekisin ama burası yurt odası ve herkes uyuyo :D
- +1 yıl
Yaalnızım :((( Oda arkadaşım bir on gün gelmicek :D İhtimallere bak ya :D
- +1 yıl
Tam aklımdan fareli köyün kavalcısı geçiyodu yaa :D Yenecek bişi var zati marul var :D
- +1 yıl
Bence fare değil o yaaa olmamalı ama ne :(( Başka bir yaratıksa iyice paranoyak oldum ben bu gidişat hiç iyi değil ://
- +1 yıl
İyi uykular :D
- +1 yıl
Bilmem ki her yerim sağlam :D
+1 yıl:D abın çok uzun ya da çok kısa!
00 Yorumlaya sende kuçucuk bir fareden korkuyon olmadı ki bu :)
03 Yorumla- +1 yıl
Fare bir yerini kemirse korkmucan yani :D
Fare değildir. Ruhun duymaz. Etrafa bak pisliğini bulursan emin ol vardır.
02 Yorumla- +1 yıl
Fare dışında ne olabilir ?
+1 yılfare tutkalı var ondan ala bir parça kartona sür eğer fare varsa tutkalı yemek için gelir ve kartona yapışıp kalır sonra tuttuğun gibi çöpe ;)
00 Yorumla
+1 yılKulaklarını yesin senin :)
011 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçme ağladım ağlıyom zati :D
- +1 yıl
Kesin faredir hemde lağım faresii :)
- +1 yıl
Kertenkeleler yesin seni
- +1 yıl
Sağa sola terlik at, elbet bir yerden çıkar.
- +1 yıl
Ya görürsem de çığlık atarım ama o işi napcaz :D
- +1 yıl
E napcaz o zaman senle?
- +1 yıl
Öleyim ben en iyisi :( Kulaklarımı kemirse nolur acaba :(( Yenisi çıkmıyo mu ki :D
- +1 yıl
:) çıkıyor çıkıyor. Ayrıca hadi seni anladık ta ben napıyorum gecenin 5 inde burda. Beni de karabasan bastı uyandım, bir daha yatamıyorum :)
- +1 yıl
Görebildin mi bari :// Küfredince gidiyomuş.. Benim uykum vaaar :(( Yatacak ve gidecek yerim yok su saatte ağlıcam..
- +1 yıl
konuşamıyorsun ki o anda, kenetleniyorsun, hareket de edemiyorsun, 6-7 saniye zihnin açık ama bedenin daha uyanmamış nalet bir halde bekliyorsun. Neyse ben yatıyorum, sana da farenle iyi geceler :) dediğim gibi sağa sola at bir şeyler çıkar gider başka yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
Sana da iyi geceler ://
Bu sefer eğlenemiyor gördüm seni. (:
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma yaa :D Üç buçuk üç buçuk uuyudum :D
+1 yılFare düz duvara bile tırmanır NKK ://
04 Yorumla- +1 yıl
Benden tırstı tırmanamadı :D
- +1 yıl
Tırsılmayacak bi' hatun değilsin, fare haklı :(
- +1 yıl
Tırsın benden !
- +1 yıl
Emesende profilini görmesem harbi korkarım :/
+1 yılEvde kedi besliyorum no problem uçanı kaçanı.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben beslemiyom işte :(
- +1 yıl
beslesen iyiydi.
- +1 yıl
Yurt odasında yasak
- +1 yıl
:)
+1 yılkulagınabıle gelırrrrrrr
01 Yorumla- +1 yıl
Kulaklarım sağlam :(
+1 yılsabah uyanınca yatağının yanına bak bku varmı:)
01 Yorumla- +1 yıl
Yukarı çıkar mı acep :D Çok tırsıyorum..
+1 yılçıkabilir fare kocaya bile kaçabilir:D
01 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yıl3 harfliler olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılortaya kaşar peyniri koy o zaman ortaya çıkar.
00 Yorumla
+1 yılPeynir koy ortaya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler