Odada fare olma olasılığı nedir? Fare nasıl ortaya çıkarılır?

Dalga geçmiyorum çok ciddiyim..Az önce uyumak için yattım haşur huşur sesler geliyor kağıtların ya da poşetlerin üzerinde bişi geziniyor ama ne oldugunu bilmiyorum şimdi tırsa tırsa kalktım..Sizce ne olabilir ? Eğer fareyse nasıl ortaya çıkar yaa ortaya çıkmasını da istemiyorum kesin çığlık atarım ben :( Sonra millet uyanır rezil olurum.. Of ne yapıcam ben bu odada hayatta uyuyamam bu gece..Fare zarar verir mi yani ısırır mı ? Lağım faresi değildir herhalde :// Off ya napıcam ben ? Uyuyamıyorummmm..Ayrıca fare ranzaya çıkabilir mi ? Yatak yukarıda çünkü. Yardım edene dua edicem ya :(( Dokunmayın ağlarım valla.
Güncellemeler
+1 yıl
Heeey ! Fare değil demek ki hala yaşıyorum çünkü :D Ama o sesler nerden geldi ah bir bilsem..Nası tırsak bişi oldum ben yaa :D En ufak seste , histe yerimden fırladım korku ne hoş bişiymiş..İlk defa bu kadar korktum herhalde hayatımda :D Aycansoruyor isimli üye sen var ya sen korkuma korku kattın keşke intikam almama sözü vermeseydim :D
Güncellemeler
+1 yıl
Ne olduğunu geçen gün keşfettik oda arkadaşımın poşetlerinin içinden ölü bir hamamböceği çıktı garibim epey can çekişmiş onun yüzünden uykusuz kalmıştım öldüğü için hiç üzülmedim oh canıma değsin..Fare falan yok yani oh beeeee :))
Odada fare olma olasılığı nedir? Fare nasıl ortaya çıkarılır?