Herkes sana "o... u" muamelesi yapacak. Herkes kendileri sanki çok temizmiş gibi yaftalayacak. Herkes sana tükürecekmiş gibi tavır sergiliyecek.
Ben pis biriyken sana sözüm olmaz.
Bence bu evlat işini fazla inceleme, unut. Merağın şeytani bir tarafı vardır, işte o yerdesin. Unutmaya çalış.
Ayrıca evladına iyi bir anne olmak için çabalarken, bence sendeki bu psikolojik ve yanlış oldugunu bildiğimiz huyunu tedavi ettir. İnan empati yaparak konuşuyorum, gidilen yol bence bugün için zevkli olsa da gelecekte çok pişmanlık duyulacak bir geçmişin olacak. Tedavi tavsiye ediyorum. Ve bir ağabeyin olarak bu konuda sorumlu olduğumu düşünüyorum.
Seni aşağılayanlara bakma, herkesin kapısının önü sanki çok temiz!40 Yorumla
Sonrada ''neden bakire kadın arıyorsunuz?'' derler. Ruhuna sürütüklük işlemiş bir kadın, daha önceleri bir çok erkeğin altına yatmış bir kadın, o çükün tadına bakmış bir kadın, bir çok erkeği tanımış bir kadın, asla tek bir erkekle yetinmez. Zaten namus, haya, ar kavramları kalmadığından mütevellit, kocasına karşı sorumluluğu aklına dahi getirmeyeceğinden, şahsının egosunu okşayan, kendisinde şehvet uyandıran her erkeğe vermekten çekinmeyecektir. Sen ne yapıyorsan haklısın sayın soruyu soran karı. Suç sende değil, seni alan eşşek kocanda...
3210 Yorumla- +1 yıl
helal:)
- +1 yıl
Birde namus bacak arasında değil diyen kaşar lar var ya buda onlardandir herhalde, namus simdi beyinde der buda
- +1 yıl
Güzel yorum güzel adam 👏
- +1 yıl
Onun namusuna laf etmek size düşmez istedigini yapsın bakire kiz falan demissin cok oyle kiz koyden al bir tane sizde yapmayin yeter su zar namus sizdede var yani namuzsuz davranmayin ben onu hakli bulmuyor kesinlikle sadece agir laflar ediyosunuz kari falan hiç yakismiyor yani argo kelimeler kullanma
- +1 yıl
@adaceylin_17 çocuğum sen bu kadının yaptığı kötülüğün pisliğin farkında değilsin.. o yüzden bu tepkin
- +1 yıl
Ben kadının yaptığı seyi dogru bulmuyorum
Dna testleri genellikle gizli tutulur diye biliyorum. Bir dönem bayağı arastirmistm bazi sebepten. Yanliz umarim esin herseyi ogrenip sana tekmeyi basar.
60 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılsen çok genıs mezheplıymıssın. yazık.. kendını tarıf etmen de ayrı bır vaka :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılValla yorumları okudum herkes hakkettigini yazmış. Burdaki insanlardan sana fayda gelmez. Çünkü. Kimse şeytana yardım etmek istemez. Türkiyede yedigin yanına yemedigin arkanda. Heycan veriyorsa başka tenler. Şunuda unutma. Hpv vürüsü. Senin kanında dolaşmış. Bizim milletimiz bunları düşünmez. seks olsun da. Delik ne deligi önemli degil. Hastalık hastalıgı olmuşsundur. Bu saatten sonra. Çocugun için ugraş. O adamlada. Boşan. Mademki biraz pişmansan ihanet ettiginden. O adama bu iyiligi yap. Yoksa kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Çıkar.
20 Yorumla
+1 yılsenin ben a... koyum şerefsiz it karaktersizsin lan sen ayrıl o adamdan it keşke ulaşma şansım olsada şunu gösterebilsem yargılamayın cevap verin sadece dersin bide sen şimdi yüzsüz yüzsüz kodumun iki yüzlü karaktersizi yüzüne nasıl bakıyosun o adamın ya da çocuğun ondansa nasıl bakcaksın lan ne desem boş ya neyse Allah ıslah etsin gerekenide o yapsın inşallah.
21 Yorumla- +1 yıl
seviyesiz yorummuş! senin gibi bir seviyesize ancak böyle yorumlar yapılır ha şunuda diyim sana az bile
+1 yılNe kadar s. erefsiz ne kadar karaktersizsin. Koçan seni herseyinle kabul etti. Sen o. rospuluk pesindesin. Yaşamaya bile hak etmiyorsunuz. O kadar seks hastasiysan genel evde calis parada kazanirsin sekste yaparsinn
30 Yorumla
+1 yıldna testi sizin özel durumunuz koşuluyla gizli olarakta yapılabilir doktor ve hasta arasında kalır 3. şahıslara bilgi paylaşımı yapılmaz.
10 Yorumla
+1 yılBu yüzden birgün çocuğum olursa babası ben miyim değil miyim diye gizli DNA testi yaptıracağım. Sadece resmi olarak baba görünüyorsak DNA testi yaptırabiliriz gizlice ve bu hakkımı kullanacağım sizin gibiler bu dünyada yer aldığı için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılortaya çıkar. kızının kan grubunda imkansızlık yok herhalde olsaydı kocan şüphelenirdi bu kızın bu kan grubunda olması imkansız benim kızımsa diye. ya da tip olarak şüphelenmedi. belki ilerde bir yerden açık çıkar şüphe eder dna testiyle öğrenir. öğrenmesi de gerek.
00 Yorumla
+1 yılciddi karaktersizmişsin ya abla
538 Yorumla
Soran+1 yılsorumun cevabı bu değil tatlım
- +1 yıl
ne bileyim yapmasan iyi olurdu o zaman bir erkek olarak birde yengeç burcu falan iyi hissetmedim. arkadaşın dediği gibi bence olayı akışına bırak madem hayatını yaşıyorsun ve ortaya çıkan birşey yok keyfine bak hatta bende keyfime bakayım güzelmisin?
Soran+1 yılevet teşekkür
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
vijdanın bir nevi rahatladıysa sevindim ama hala soruma cevap alamadım
Soran+1 yılgüzel olmasam bakarlar mı dersin?
- +1 yıl
yok hayır ondan demedim hani güzelsen zkile zkile yine zkilmicek hale geldiğinde eşinin kollarına düşecende ben az vijdanını rahatlattım fakat şimdi acaba bilirmisin bu karıya şöyle çaktım deyipte eşinle otururken arkandan konuşanları yani ben yine şunu dicem KARAKTERSİZ sana az kalır sen bildiğin orspuymuşsun be abla
- +1 yıl
tipe değil mala bakıyorlar bilgin olsun kişiliksiz kadın
- +1 yıl
Soran+1 yılterbiyenizi takının şikayet ederm
Soran+1 yıl@1907ank ilk sen mesaj atarsın bana sanırm?
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
karıyada bişy dedim yok adama acıyom ben ya bir erkeğin boynu böyle bir orspu yüzünden bükülmemeli
- +1 yıl
bu karıyı zenci zikse iflah olmaz
- +1 yıl
bacam girse nafile
Soran+1 yıl@1907ank mutlu olamadım evliliğimde ama sırf kabul ettiği için bei böyle ondn iyisini mi bbulacam mantığıyla evlendmm
- +1 yıl
içinde tabur kaybolur bunun
- +1 yıl
bunu iskenderun deniz er alayına demirbaş yapcan akşama zksinler :D
- +1 yıl
- +1 yıl
haa öyledir evli kadın zaten bu satte burdan yazıyor hahah at lan özelden mesaj inancam zkko
- +1 yıl
Soran+1 yıl@1907ank eşim gelmiyor ki bazen iş gezileri zaten bu iş gezileri olmasa sarhoş adam nasıl sızsın evde
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
kocandan farklı bir şeymi gördün elalemin şeyisinde ya sizin varya neslinize tüküreyim utanmadanda burda itiraf ediyorsun ulan bari bizi şahit kılma bu ş... sizliğine.
00 YorumlaAbla hala Aranıyor yalnız. Bide kumral beyaz tenliyim yazmış :)))
40 YorumlaSonra kadina neden siddet uygulaniyor?
Elalemin mali olmussun, niye gidip adamla evlendin ki?)
Cik sokaga isi ticarete dok, zaten ortam malisin.13 Yorumla- +1 yıl
Valla öldürülen kadınlara acımıyorum !
- +1 yıl
@mastery_79 yani bende boyle bir kariyi dovmek isterdim
- +1 yıl
Benim eşim olurda beni aldatırsa şart koştum kendime öldürmeyecem bacaklarını beyzbol sopası ile tuz buz edip kapı önüne koyacam :) bide ölünün arkasından hapis yazılmaz...
+1 yılO adam simdi kendi kizimi seviyorum saniyor ya ben ona uzuldum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDNA testi o kadar kolay mı yapılıyor ya? Hastaneye gidip DNA testi istiyorum demekle olmuyor o işler. Her şey dizilerdeki gibi kolay di mi? Komik ve acınası haldesiniz
00 YorumlaHikaye gercek mi yoksa trolluk mu bilemedim ama ben ben cok beden gezen kadinlari ucuz/basit buluyorum. Sözüm meclisten dişaridir. (Yorumda ürün yerleştirme vardir)
00 YorumlaKumral beyaz tenliden sonrasını okumadım; troliçe pardon triliçe yiyip yatayım...
00 Yorumla
+1 yılSonra öldürünce suçlu oluyoruz böyle bir kadın ile aynı gezegen de nefes aldığım için kendinden utanıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkıl var mantık var. DNA testi nasıl yapılır onu öğrenmen lazım önce. Ayrıca DNA leri karşılaştırman gerekiyor. Hiç biri tutmazsa Kocandan oldugunu gösterir :P Ayrıca Hastahanelere gitsen kayıt altına alınır herşey.
00 Yorumla
+1 yılSut urunleri reyonundan gelmissiniz, keske gelmeseydiniz
30 Yorumla
+1 yılYuh be eşinin yuzune nasıl bakıyorsun? Hiç mi utanman yok. Eşinede yazık çocuguna da.
00 YorumlaBen senin insanlığının dam üstünde un eleyim gahbe.
10 Yorumla
+1 yılTrol dicem ama maalesef böyle kadınlar var gerçekten.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 631 cevap paylaştı. fazla bulandırma ortalığı kimse kim öğrensen ne değişcek
012 Yorumla
Soran+1 yılpara alırım o adamdan eğer evlilerden biriyse?
Soran+1 yılevet işte evliyse tehdit edicm karına öterm diee
Soran+1 yılhayır bilmiyor bunları düşündüm ben zamanında otelde buluşuyorduk birini eve getirdim mecburiyetten o da bekar ve sarhoştu zaten
Soran+1 yılteşekkür :)
Soran+1 yılakıl verdin sonucta düşünmemis de olabilirdim ve tavsiyen hayatımı kurtarırdı o zaman :D
Soran+1 yılhayır raht oll... zaten kzııma hamile kaldıktan snra yapmadım
Boşuna adamlar kadınların kafasnda kırmıyor odunu haberlerde neoldu kocası kadına şiddet uyguladı sebeb ne yok sebebsiz kimse kimseye sebebsiz şiddet uygulamaz
02 Yorumlaevet eşinden ve senden alacağın bir saç öürenği ile yaptırabilirsin...
00 YorumlaSonra kadın cinayetleri neden artıyor. . Kadına şiddet neden uygulanıyor. . Al işte sana 😀
00 Yorumla
+1 yılSeviyesizligine seviyeli yorum araman ilginç geldi.
00 Yorumla
+1 yılYuhhhh bee sizin gibiler yarıyor iste bu erkek milletine
00 YorumlaNe kadar aşığılık kadınlar var şu gezegende...
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl.. mın çok mu yanıyor peynir onu varya kızgın demiri skacaksin Tüpte kavurup khbe
20 Yorumla
+1 yılbabasının kim oldugunu bulman zor ama eşin mi değil mi bunun sonucunu bulmak mümkün dna testi ile
02 Yorumla
Soran+1 yılevet amacım bu
- +1 yıl
bunca naneyi yedikten sonra şayet babası değilse adama başka birinin kızını kızım diye sevdirmezsin umarım.
bence hiç bulandırma bir şeyleri
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür
+1 yılmuhtemelen çıkmaz, ama sonucuna sen katlanabilir misin aksi durumda bilemem
00 YorumlaKadına şiddete karşıyım ama bunun da yaşamaması gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılDna testinden kolayı var hepsiyle tekrar yat çocuk yap çocuk öncekine benzerse bakarsın ehuehuehu
20 Yorumla
+1 yılAdliye'ye dilekçe ver Dna testi yaptırırlar ama dna testi için saç teli ya da kullandıkları diş fırçasını alman lazım
00 YorumlaCok tatlisin benim sevgilim olsan sen erkeklerle iliski yasarken izlemek isterdim senin gibi bir kiz hayalim
00 YorumlaBilemedim ki gidip hastaneden ogrenmen en dogrusu
10 Yorumla
+1 yıl5 harfli bir peynir türüsün
35 Yorumla- +1 yıl
KAŞAR
Soran+1 yılsaydın mı birde uğraşıp?
- +1 yıl
sen o kadar erkekle yatmakla uğraşmışın kocanı aldatmışsın defalarca ben bunlarla uğraşmışım çok mu
Soran+1 yılevet git ders çalıs sn..
Gizli Üye(36-45)+1 yılogrenip ne ypacaksin, devam devam, sen mutlu etmek icin yaradilmissin, insanlari mutlu etmeye devam etmelisin, ha birine vermissin ha besine eskimezya makitan :)))
00 YorumlaBenimle de seks yapsana bende seni tanımak isterim
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun kimden olduğu ortaya çıkar evet.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki belli olur mu?
- +1 yıl
Söylemezsen belli olmaz.
troll olduğu çok belli
10 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum ya ne insanlar var şu dünyada
12 Yorumla
Soran+1 yıl@1907ank işin yok mu senin be? çık git
Çıkar tabi niye çıkmasın :D
00 Yorumla
+1 yılkafan iyimis gecenin yildizli trollu.
21 Yorumla- +1 yıl
hocam sen uyumuyon mu ya :D
+1 yılSizin ben karakterinizi insanlığınızı...
21 Yorumla
Soran+1 yıllütfen, küfür yk acıklama yaptm o kdr. s
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddimisin bu konuda yoksa sazan mi avliyorsun
19 Yorumla
Soran+1 yılsazan avı diyelim... test yaptırdığım ortaya çıkar mı?
Cevap sahibi+1 yılKocan anlarmi zannetmiyorum çünkü kadın yalan atmaz ;) anlamissin dir ama çocuk kocaman değilse asıl sorun bundan sonra basliyor
Soran+1 yılanlamadım ki. s ne demek şimdi? yani çocuk büyüyünce mi yaptırıyım?
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim kadın yalan soyledimi erkek anlayamaz işin özeti bu bence geç kalma yaptır ama farkettirme kimseye toplum olarak böyle şeyleri kaldiramiyoruz eşini takdir ettim bu arada bile bile kabullenmis olmasi onun olgunluğunu gösterir cinsellikde sanırım sınırın yok eşinde ise sınırlar var ondan dolayi mi oldu bu durumlar devam ediyormuşun u şekilde ikiskilere
Soran+1 yılevt teşekkür canım
Cevap sahibi+1 yılİyiki gizlisin bu arada abazan çok saldırılar olabilirdi 😃mesaj yağmuruna tutulurdun bile
Soran+1 yılaynen :D
Cevap sahibi+1 yılEmpati yapabilen toplum değiliz malesef birde durumdan faydalanmak isteyen pek önemli sahsiyetlerde var ondan dolayidirki iyi yapmışsın her ne kadar seni tanımak istesemde bu kategorilere girmekte istemiyorum iyi bak kendine macerasever kadın
Cevap sahibi+1 yılSoruda cevapları okudum birçoğu seni peynir türü yapmış sitede taniniyorsun ayla diye 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılHikaye olmamış ötede oyna
20 Yorumla G E B E R
101 Yorumla
Soran+1 yılayıp ayıp ben sana kötü birşey mi dedim kızım ha?
+1 yılSen gel bir test yapayım 😊
00 Yorumla
+1 yılUmarım troll bir sorudur bu.
10 Yorumla
+1 yılSenin gibilerinin allah bin türkü belasını versin
00 Yorumla
+1 yılAdama acidim barı soyleyeydin adama
00 YorumlaCıkmaz ama sağlam bir hastaneye gitmen gerek
00 Yorumla
+1 yılSen gel biz tanışalım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHang site şu bana da söyler misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık ne denılebılırkı
10 Yorumla
+1 yılSizin gibiler yüzünden evlilikten soğudum :D
00 Yorumla
+1 yılKendine de test yaptır annende o. Olabilir
00 Yorumla
+1 yılYüzünde kızarmadı yani senin yerin belli de neyse
20 YorumlaAyla sen misin? :)
010 Yorumla
Soran+1 yılkimsin?
Soran+1 yılayla değilim