Sevgilim daha doğrusu eski sevgilimde benim ona bir zamanlar yolladığım çıplak açık fotoğraflarım videolarım var. Ben aslında ona başından beri o şeyleri yolllamak istememişdim ama beni hep zorladı onu kaybetmemek için hep yolladım ama en son istediğinde yapamadım işte istemedim yapamadım. Oda ya gidersin ya da o videoları yollarsın dedi. Bende ertesi güne ayrılmak istedimi söyledim bitirdim sonradan çok pişman oldu bana yalvardı bense dinlemedim affetmedim. Bu sefer ona kötü davrandığım için beni o videolarımla fotoğraflarımla tehdit etti tüm akrabalarıma anneme babama yollicani söyledi. Bende ona kaç kez oyunlar oynadım sanki birlikte olmak istiyomusum gibi sırf o videolar yüzünden. Ona kaç kez silmesini söyledim hep sildim dedi ama en ufak sinir oluşunda silmedim göstericem herkese dedi yine aynı şeyleri yaptı şimdi kısa kestim herşeyi anlatsam kitap çıkar heralde. Benim sorum bu resimleri videoları silmenin bir yolu var mı ne yapabilirim bana yardım ede bilecek birisi varmı?
Cevabın nedir?
Fotomontaj flan dersin değilim dersin istedi yapmadım atmadım dersin uydurursun bişey ya duygu sömürüsü yap ben seni severken sen bana acı çektiriyorsun beni sec objesi olarak görüyorsun flan ben severken sen benim içimi yakıyorsun allahta sana o acıyı versin senden nefret ediyorum bu acıyı sende yaşı sevdiğin adam güvendiğim adam beni neyle tehdit ediyor diyerek kendine çek biraz sevgili ol sonra benim sana güvenim yok bir daha atamam de sil dedim silmedim dedin de beni incittin ben derinden içten severken sen beni ne hale soktun de bu kadar mı acizsin sen flan de sonra öğren tekme at ama sende bu söylediklerine kapılarak da gitme yani ara söyle mesajla değil ağla yalandan birde bence emin ol silip silmediğine çünkü ilerde biri çıksa karşına sevgili olsan o ona videoları gösterir flan o ya bilgisayarına ya da telefonuna bak derim hafıza kartı varsa usb si flan her yolu dene yakın ol sonra at tekmeyi kapılma ama sonra oda sana yalandan iyi davranıp tekrar kandırabilir çünkü seven adam tehdit etmez biri görcek diye anında siler
011 Yorumla
Soran+1 yılYa denedim çok denedim bilerekde yapmadım aslında içimden ne geliyosa yazdım ben sana güvenmiştim dedim. herseyi dedim hiç acımıyor bana. Sonra senin dediğin gibi sanki birlikte olmak istiyomuş gibi yaptım ama dayanamadım başta normal davrandım sonra rol yapamadım işte soğuk davrandım haftalarca bu sefer sinirlendi istemiyorum seni git intikam alıcam ben sen beni oyaliyosun dedi. Sonra ben birlikte olmak ıstıyorum falan diyince ozaman herşey eskisi gibi olucak yine yollicaksin isticem yollicaksin dedi napmaliyim bilmiyorum
- +1 yıl
Sende o mesajlarını sakla annesinin karşısına çık ben cahillik yaptım çocukluk yaptım de utanma utanırsan cezasını çekersin oğlunuz istedi bende böyle bişey yaptım sonra sevmiştim de evlenceğimizi söyledi bende inandım de annesiyle konuş bunları o yola getirir onu ama çocuğu annesiyle tehdit etme ya da beni sor durumda bırakıyorsun de annenle konuşucam de flan
Soran+1 yılYa o başka bir ülkede yaşıyo yani o Türkiyede bense başka bir yerde arada mesafe olmasa çoktaan halletmiştim ama annesiyle falan halledicemi sanmıyorum bu işi başkasına desem onun kimseden korkusu yok korkmaz yani. Sadece silip silmedine emin olabilmek için o gönderdiğim şeyleri banaa yollamasını istedim yollamiyo ne var bunda anlamıyorum hayır yollamicam diyo yollamamasının sebebini soruyorum onuda söylemiyo silmiş olabilirmi bilmiyorum yoksa göndermemesinin sebebi ne olabilirki başka :/
- +1 yıl
Ozaman hiç umursama canım türkiye de bile değilsen boşver numaranı değiştir her yerden engelle çıkar at kafandan da üstüne gittikçe aynılarını yapıcak sana zaten bir şey olduğun da fotomantaj olduğunu söylersin kafana takarak geçmez sen bence allaha dua et tövbeni et iki rekat namazını kıl gerisini allaha bırak allah yar ve yardımcın olur için huzurlu kafan rahat olur canım aynı ülkede bile değilsin o silmiştir senden başka istiyorki onu elinde tutsun olsa çoktan atmıştı sana bir de yapacak adam çoktan başkalarına atmıştı tehdit ederek sadece seni sinirlendiriyor olsa atardı ona da söyle sende olduğuna dair video gönder de göndermezse se engelle heryerden gitsin değiştir hattını görüp bulamazda başka yapabilceğin bişey yok zaten
Soran+1 yılHaklısın öyle yapmayı düşündüm bende ama busefer engelledim numaramı değiştirdim diye facebookdan başka yerlerde kardeşlerime aileme ulaşır diye korktum. Sonuçta her yaz Türkiyeye gidince yüzünü görücem bişey de yapabilir ama Allahtan bu yaz gitmiyoruz. Gerçi artık kendiside bıktı benden her o videoları fotoları yollamasını istediğim de s*** git falan diyo küfrediyo. Neden yollamadığını yollamadığının sebebini öğrenmek isteyincede ben nezaman ne dicemi biliyorum sen eskisi gibi olup senden istediğimi görünce anlatıcam herşeyi diyo. Sanırım silmiş olabilir. Günlerdir dua ediyorum Allahımdan affdiliyorum yardim diliyorum içim öylelikle rahatlıyor birazda olsa sanada çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun😊
Soran+1 yılNeden bilmiyorum ama bunu sana analtmak istiyorum 😄 az önce bana sebebini sorup durma yoksa sonu çok kötü olur dedi bende ona neden bukadar sinirlendin daha dün ben söylemeden yolluyodun dedim oda yok lan yok dedi sonra ben ne yok falan dedim oda tabi hemen lafı dolandırdı tamam sus ozaman eskisi gibi ol dedi silmiş mi ya sence?
- +1 yıl
Senden bunları beklemiyor sorma irdeleme beni sev diyor ama sevme sevmiş gibi yap iyi davran sorarak canımı sıkıyorsun eskisi gibi ol bana her dediğimde videp çek at diyor yani sana kısaca her dediğimde tamam de diyor ama o çocuk sana karşı birşey hissetmiyor hissetmemişte canımyardım konusuna gelince dr bişey yapmadım ki belki bir nebze içini rahatlatmışımdır
Soran+1 yılÇok yardımcı oldun çok teşekkürler😊
En İyi Cevaplar
Canım şikayet et hatta facebookta "kadının adı yok" diye bir sayfa var orda bu tarz tehditler yapan erkekleri ifşa edip burnundan getiriyorlar birçok kadın onu şikayet ediyor oraya da yazabilirsin ama boyun eğmeyin şu erkeklere..
48 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bir göz atarım ama sanırım buna gerek kalmadı kurtuldum gibi :)
- +1 yıl
Ne yaptın da kurtuldun aynı şeyi kuzenim de yaşıyor
- +1 yıl
canım nasıl kurtuldun şu anda yanı durumdayım ve intihar etmeyi planlıyorum yardımcı olurmusun lütfen
- +1 yıl
Ne yaptın
- +1 yıl
@cancan1881 ben de
Kardeşim bu kadar korkak olmayın. Hele bir yollasın hiç mi bir akraban çıkıp ona ulan namussuz hem kızın duygularıyla alay edersin hemde tehdit edersin demeyecek. ? Bir daha böyle halt yeme. Seni gerçekten seven biri senin nahoş fotoğraf ve videonu ister mi? Hadi sende akıl yok ki akıl olsa yollamazdın ya hadi çık çıkabilirsen işin içinden. Özetle cesur ol. Yoksa sana daha fazla kötülük yapar.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe desen haklısın. Normalde olsa hayatta yapmam derim ama artık nasıl aşıktım nasıl gözümü kör etti anlamıyorum. Bundan sonra bir ilişkiye bile girmem sanırım bir tecrübe oldu benim için. Onu denedim silip silmedigini anlamak için bana onları yollarmisin diye sordum kaç kez sordum yollamiyor sence silmiş olabilirmi yoksa neden yollamasınki. Iki günden beri yolla diyorum yollamiyor.
- +1 yıl
Silmez. O sizi kendisine mecbur etmek için asla silmez. Sizi kullanmak için sizi kendisine karşı yalvartmak için silmez. Geri adım atmayın. Korkak olduğunuzu görürse sizi kullanır. Gerekirse polise bilgi verin ve size şantaj yaptığını söyleyin. Ama onun tehdidine boyun eğmeyin.
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Bana ulaşır mısın
Simdi sen gitcen dicen veya o geldiginde iliskiye devam etcen sonra bole sogukluk vermicen dayancan sıkcan disini yani sonra bulustugunuzda samimice teki alio silmeyi denicen benin aklima gelen bu
22 Yorumla
Soran+1 yılAma şöyle bir sıkıntı var biz farklı ülkelerde yaşıyoruz o Türkiyede bense yurt dışında işte yazları gidiyoruz sadece Türkiye ye bu yazda gidemicem o yüzden sıkıntı. Zaten onuda geçen yaz gördüm görmez olaydım.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
+1 yılhiç korkma canım . bende aynı hatayı maalesef ki yaptım 6 sene önce ama araştıra araştıra bir arkadaş nihayet buldum. facebookda tolga demirbaş diye bir arkadaş var benim fotoğraflarım ve videolarım telegram uygulamasında linkler üzerinden paylaşılıyordu samimi olduğum iki bayan arkadaşıma söyledim durumu. araştırarak bu arkadaşı bulduk. halende müsait olduğunda konuşuruz. Rus uzantılı mail. ru gibi yerlerden dahi sildi benim resimlerimi. özelden ulaş ya da facebook hesabını bulabilirsem tekrar yazarım buraya.
951 Yorumla- +1 yıl
hatta o kişinin bir iki bilgisinden bile telefonunu imha etti bu arkadaş silemezsin uzaktan diye bir arkadaş yorum yazmış ama silinebiliyor gerçekten. :)
- +1 yıl
Bana yardım eder misiniz bahsettiğiniz kişiye nasıl ulaşabilirim
- +1 yıl
@bilinmiyor8 ulaşabildiniz mı bu kişiye?
- +1 yıl
@bernagödeneli size mesaj gönderemiyorum seviye uyarısı veriyor. Lütfen yardımcı olur musunuz nasıl ulaşabilirim bu kişiye?
- +1 yıl
Yardım eder misiniz çok kötü durumdayın intihar düşünüyorum nasıl kurtulabilirim bu pislikten
- +1 yıl
@İsimsiz00009 arkadaşlar tolga demirbaş facebook da yazın çıkıyor CEH yazıyor profil fotoğrafında mavi bir renk
- +1 yıl
- +1 yıl
Bana yardım edin yalvarırım
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba sadce telefon numarasından halledilebiliyor mu acaba siz nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz lutfen
- +1 yıl
bana da yardımcı olur musun
- +1 yıl
- +1 yıl
Lütfen ona ulaşmama yardım edin
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yardımcı oldularmı hepinize durum çözüldümü
- +1 yıl
@buketttkiks bu durumdan kurtulan oldumu
- +1 yıl
@Alaskans seninle takipleşiyoruz ama mesaj atamıyorum sana
- +1 yıl
@Alaskans sen hem instagram hem face aç ben faceden yazarım sana instagramı olanda ordan yazsın sana
- +1 yıl
@Alaskans tamam ekliyim
- +1 yıl
@Mavihavuç buldun mu bir çözüm lütfen bana da ulaşır mısın
- 1 yıl
Tamamen yok ediyor mu bunu öğrenebiliyor muyuz bilgi verebilir misiniz
- 1 yıl
İnstagrami falan yok mu yalvarırım yardım edin ismi söyleyin cidden çok kötü durumdayim
- 1 yıl
Nerden bulablrz kendisini
- 1 yıl
- 1 yıl
@Denizrojda98 ulasabildnzmi
- 1 yıl
Benimde şu an başımda aynı olay var sizden akıl almak istiyorum bu kişi güvenilir mi peki nolur yardımcı olun
- 11 ay
Merhaba Bernagödeneli bu Tolga demirbaş güvenilir mi
- 11 ay
Güvenilir yani benim sorunumu cozmustu şimdi daha çok gelişti her şey hangi çağda yaşıyoruz.
- 7 ay
Merhaba benimki öyle açık fotoğraflar değil ama birçok kisinin telefonundan kendi eski görüntülerimi silmek istiyorum bana da yardım edin lütfen ölmek istiyorum artık
+1 yılÖnceden düşünecektin geçmişe mazi 😂 ayrıca başkasının telefonundan foto silmek gibi bir teknoloji gelişmedi. El aleme çıplak
Fotolar atıp, başınızı taşlara vuruyorsunuz sonra 😂13 Yorumla- +1 yıl
elalemin adamıyla fingir fingir fingirderse olacağı o :D
Soran+1 yılBen ona güvendim de yolladım nerden bilebilirdim ya zaten binlerce kez pişmanım hem beni zorladı hemde tehdit ediyo piskolojimi bozdu artık ölmeyi bile göze aldım
- +1 yıl
güvenmeyeceksin kocan değil sevgilin.
Bişey yapamaz hiç kafana takma. Ama biraz film oynicAksın. uslu takıl bu aralar. Korkutmaya çalışıyo seni allahın denyosu. bir tarafı yeseydi yollardi şimdiye
03 Yorumla
Soran+1 yılVallah bir iki aydır öyle diyo diyo ama hiç de bişey yapmıyo sanırım hala seviyo yoksa benim okadar tavrıma bukadar süre dayanamazdı. Ama tuhaf olan bişey var en son sildim dedi sonra ben inanmadım tabi bidaki sefere sorduğumda söylemedi bende dedim sadece bilmek istiyorum sildinmi silmedinmi diye söylemicem dedi ben nezaman ne söylicemi biliyorum dedi. Az öncede bana yollamasını söyledim s*** git sinir etme falan dedi göndermedi. Acaba silmiş olabilirmi.. n
Soran+1 yılHaklısın aslında... Ama napiyim çok utanıyorum zaten birisine göndermedigi halde utanıyorum çok pişmanım bide başka birisi görse nolur halim bilemiyorum. Gönder diyorum hala göndermiyo sanırım silmiş olabilir ama herşeyi beklerim ondan belkide silmemiştir
+1 yılTelefon dışında bir yere kopyalayıp yedeklemediğini nereden biliyorsun?
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVideoları silemezsin. Sen benim aileme ve yakınlarıma söylersin bana 2 gün kızarlar ama sonra yine barışırım ama seni bir daha asla görmem senden mi korkcam de ona.
06 Yorumla
Soran+1 yılSilip silmedigini test etmek için gönder bana o sana yolladığım şeyleri dedim göndermiyo yollamicam bir bildiğim var falan diyo her istediğim de yürü git işine falan diyo küfrediyo. Sence silmiş olabilirmi :/
Cevap sahibi+1 yılAranızdaki yazışma metinlerinin görüntüsünü al. Resimlerimi aldın onları sil yoksa seni şantaj yapmaktan şikayet ederim de. Bana en fazla bak sen bir erkekle konuşmuş derler ama sen şantajcı olarak hakimden ceza alırsın de.
Cevap sahibi+1 yılSana gönderdiği tehdit mesajları felan varsa silme. ya da resimlerle seni tehdit ettiğine dair mesajları felan sakla. İlerde ondan kurtulmana yardım eder.
Soran+1 yılYa aslında o tehdit de etmiyo direk intikam alcam git ne halin varsa gör senin görüntülerini herkese yollicam diyo. Benim kimseden korkum yok falan diyo onu korkuta bileceğimi pek sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten korkutmak amaçlı demeyeceksin. Savcılığa şantaj yapıldığını söylersen senin ona ne görüntüsü yolladığın önemsiz artık. Ama senin ciddi olmadığını ve savcıya gitmeyeceğini biliyorsa onu inandıramazsın tabi. Onunla hiç konuşma ne yaparsa yapsın. Yine seninle konuşmak için tehdide başlarsa sana yardım edecek birine ya da oda yoksa polise söyle.
Soran+1 yılHımm haklısınız teşekkür ederim
1 yılBenimde başımda aynı sıkıntı var ne yapmam gerek bilmiyorum biraz önce arayıp ailene atıcam diye tehdit etti bunu yaparsa gerçekten hayatım biter nasıl halledebilirim silmem lazım aynı şehir de değişiz telefonu alma ihtimalim yok
00 Yorumla
7 ayMerhaba benimki öyle açık fotoğraflar değil ama birçok kisinin telefonundan kendi eski görüntülerimi silmek istiyorum bana da yardım edin lütfen ölmek istiyorum artık
00 Yorumla
+1 yılYok tatlim o flaşa falan bir yere kopya etmiştir. bir erkeğin eline koz vermeden bin kez düşünün
00 Yorumla
+1 yılİkinizin telefonu İ phone mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılMahkemeye ver. :) tehdir mesajlarini da sakla :)
00 Yorumla
+1 yılyiyiş yiyiş sonra napcam de :D
10 YorumlaA. k atmasaydın deyince de biz kabahatli oluyoruz.
00 Yorumla
+1 yılYanmışsın sen hacı 😃
00 Yorumla
+1 yılhacı yattıgınız kalktıgınız adamları iyi seçin
00 Yorumla
1 yıltolga demırbasa ulasmama acıl yardımm edınn
01 Yorumla- 7 ay
Ulaştınız mi
İnternet & Teknoloji konusunda 530 cevap paylaştı. Silemezsin uzaktan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonunu cal
23 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ülkede yaşıyo
Cevap sahibi+1 yılKorkma o zaman, yapamaz birsey.
Yuzun Gorunuyor mu?
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği