erkek arkadasimla güzel seylerden bahsetip konusuyoruz, sohbet ediyoruz hersey cok güzel giderken, sonrasinda her lafin altindan sanki bisey ariyormus gibi konusuyor, sonra gicik espriler yapiyor ve herdefasinda seni denedim, bekledimki ne diycen diye. Bu nebicim is, ne demek oluyor bu? Sizlere soruyorum, sizde böyle bir olay arkadasinizdan/sevgilinizden yasiyormusunuz? yasadiniz mi hic?
Cevabın nedir?
Bunu ben de hep yaptımm eşimle tanştğımız ilk zamanlar ama asla demedim seni denedim diye. Bu tanımak ve güvenmek adına yapılan doğal ve olması gereken bşy ama hem abartmamak lazım hem de böyle söylememek lazım hoş olmamış yaptğı.
06 Yorumla
Soran+1 yılherdefasinda söylüyor bide bana güveniyormusta amaci sadece bana saka yapmakmis, beni sinirlendirmekmis, ben sinirlenincede bazi konularda o haksiz oldugu konularda cok dik baslisin sen diyor trip atiyor, kac gündür yazmiyorum oda bana inatligindan yazmiyor
Soran+1 yılzaten hep alttan aliyorum gülüyorum güzel konusmaya calisiyorum kavga cikmasin diye, sonra bu seferde ilgisiz gibi oluyormusum, ya aslinda istiyor ki onu hep mutlu ediyim güzel konusuyum onlari zaten yapiyorum ama bende insanim yaptigi yanlislari veya sinirlendigim zmn bunlari tabiki söylüyorum söylemek zorundayim cünkü hayat hep laylaylomla gecmezki öyle degil mi? illaki yaptigi yanlislarini söylemem lazim ya da hangi konuda sinirlednigimi ama diyorumya istiyorki onu kirmayim hep mutlu olsun
Soran+1 yılsimdi ztn ben yazmiyorum konusmuyoruz oda inatya hani pesinden kosmami istedigi icin yazmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılNiye deniyormuş bahane mi arıyormuş. Hey allahım ya allah kimseyi salak etmesin. Kusura bakma da çekilmez biriymiş
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
Seni denemek değil. Aklında şüpheleri var bu çok açık. Direktte soramıyor belki farklı yöntemlerle ağzından laf almayı tercih ediyor. Senden tepki görünce seni denedim diyerek yırtmaya çalışıyor. O şüpheler nedir önemli olan o
212 Yorumla
Soran+1 yılne sacma ama süpheylen gezilir mi hep bir ömür, bak mesela cok güzel sohbet ediyoruz iste evliyken sunu bunu yapariz diye sonra bana soru soruyor... bende ona kendimce fikrimi söylüyorum cvpi hemen su bekledim ki sunu dersin... ama sen baska konustun veya söyle biseyde diyor bunu sana sordum cünkü seni denedim bakiyim dedim ne diycen aynen bu sekilde
Soran+1 yıliyide niye acaba yaa off
- +1 yıl
Onun cvbını başkasında bulamazsın. Sende zekice davranarak anlayabilirsin içinden geçenleri. Ben bir A konusu açarım bilerek yaparım ve konuşurken Z konusunda karşımdaki ne düşünüyor onu anlıyabilirim mesela. Sezgilerin ve karşındaki insanı tanıyosan o bile anlamadan naptığını sen herşeyi anlyabilirsin
Soran+1 yılama ben öyle bir insan degilim sonucta yani karsimdaki nasilsa öyle olmasini isterim cünkü ben öyle bir insanim, icimde biseyler kurmam, kafamda planlamam yani
Soran+1 yılyasiyamam tabikide sorularda biriktikce birikiyor biraz daha zaman gecsinde sonrasi... NOKTA
Soran+1 yılbakalim zaman ne gösterecek yazmiyorum zaten kac gündür ona, oda bana yazmiyor inatligindan pesinden kosmami istiyorya
Soran+1 yılben aslinda iliskiyi düzelten tarafimdir, ks kalmayi onsuz kalmayi hic sevmezdim oda alisti tabi öyle davranmama ondn yazmiyor
- +1 yıl
Bu şekilde ilişki sizi çok yorar. Sonunda tabii ki biter ama acısı ağır olur. Arkadaşında kafasında bazı sorular ve şüpheler var belli sana tam olarak güvenmiyor. Güven olmadan aşk ta olmaz zaten. Bence bir an önce yüzyüze gelip olgunca ilişkinizi konuşmalısınız. Ayrıca hep bir tarafın uğraşmasıyla ilişki yürümez onunda bişeyler yapması fedakarlıklar göstermesi lazım. Seni yönlendirmel için demiyorum tabii ki sen bilirsin ama bu durumları pek sağlıklı bulmadım
+1 yılNe Denemesi Ya Istediği Cevabı Vermiyorsun Diye Denedim Diyor Istediği Cevabı Ver Bakım Ne Oluyor Çocuk Mu Bu Ergene Mi Çıkıyorsun?
225 Yorumla
Soran+1 yıliste biseyler hayal ediyormus, sonra bana soruyorki ben böyle yapsaydim ya da yaparsam... napardin falan diye soruyor bende cvp veriyorum kendimce fikirlerimi söylüyorum sonrasinda bekledim ki... bunu dersin
- +1 yıl
Işte Beklediği Cevabı Vermiyorsun
Soran+1 yıl1-2 defasinda istedigi cvpi vermistim, cok cok mutlu olmustu görsen öpcükler falan filan
ne buya hem, hep onu mutlu etmek icin mi cabaliyicam ya da onunla hep o mutlu olsun kirilmasin diye numarami yapip konusmam gerekecek, beni hic düsündügü yok- +1 yıl
Vallahi E rgenle Bile Böyle Yapmaz Senin Yaşına Bakılırsa Oda Hemen Hemen Aynı Yaşta Galiba Ama Daha Buyuyememis Ondan Ne Eş Ne Aile Reisi Nede Baba Olur Kusura Bakma Ama Bence Biran Önce Kurtulmalisin Akıl Vermek Haddim Değil Naçizane Tavsiyem
Soran+1 yılben 24 o 28
Soran+1 yıldogru söylüyorsun, herseye bisey buluyor bide kimseyi begenmez huyu var
- +1 yıl
Kendini Beğenmiş Ya Yeter Ona :) Saçma Insan Ya
Soran+1 yılsen bile anladin onu ve yoruldun :)
- +1 yıl
Yani Düşün Artık :) Sana Sabır Dilemeyecegim Çünkü Bırakmanı Istiyorum :)
Soran+1 yıl:) :) bakalim sonu öyle olacak gibi gözüküyor, zaten oda yazmiyor bende
inatya illa pesinde kosmami istiyor, ona yazmami bekliyor
cpnkü zamaninda onu bu duruma cok alistirmistim- +1 yıl
Hata Sende O Konuda
Soran+1 yılevet orasi öyle zaten :/
- +1 yıl
Uzme Kendini Daha Fazla Tamam Dertlesmek Istersen Dinlerim
Soran+1 yılsaol :)
- +1 yıl
Hayır Demek Sanırım :)
Soran+1 yılyok öyle degil dertlesmek istersen dinlerim dedinya ona saol diyorum :)
- +1 yıl
Hmm Peki; ) Beklerim
Soran+1 yıltamam aklimda sorular oldukca, skintim oldukca yazarim :)
- +1 yıl
:) Bu Adamla Devam Edersen Daha Çok Olur O Sıkıntılar :)
Soran+1 yıl:) :) gülmek iyi geldi suanda bana, yazmiyorum zaten kafam rahat
- +1 yıl
Güldüren Kişiye Ne Mutlu:) ozaman
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
Kim O Şanslı
Soran+1 yılsansli olmasina sanslida kiymetimi, degerimi hic bilmiyor hiic
söylememde - söylesem bile tanimazsin zaten :D- +1 yıl
Güldüren Kişi O Demek:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
+1 yıldeneme tahtası mısın sen yani? güvenmiyorsa şüpheleri varsa, yol ver gitsin.
26 Yorumla
Soran+1 yılyok güveniyormusta amaci sadece bana saka yapmakmis, beni sinirlendirmekmis
haa tabi ben sinirlenincede bazi konularda o haksiz oldugu konularda cok dik baslisin sen diyor trip atiyor- +1 yıl
olgun biri değil bu belli, düzelmezse seni çok yorar yıpratır bilesin...
Soran+1 yılyazmiyorum kac gündür ben yazmiyorum diye oda yazmiyor
evet cok yoruyor beni, ben gece saat kaca kadar uyumam beklerim hep onu, ama o yoruldugu zamn uykusuda cok önemlidir ben yatiyorum der aninda cikar- +1 yıl
boş vakitlerinde sıkıntısını giderecek bir arkadaştan öte değilsin sen onun için kanka gibi bir şey, bence daha fazla yıpranmak üzülmek istemiyorsan, yol ver gitsin.
Soran+1 yılkanka miii? :O
- +1 yıl
üzgünüm, ama fazlası değilsin...
Sapık ruhlu biri işte sende tepki verme ne mal olduğunu anlarsın deneme gereği kalmıycak bidene ve sonucu gor
12 Yorumla
Soran+1 yılneden direk sapik ruhlu dedinki?
+1 yılvalla benim öyle bir arkadaşım olmadı veya sevgilim olsa bir cami avlusuna bırakırdım heralde anlaşılan güven sorunu var veya aşırı şüpheci hiç bulaşma ve bir an önce kurtulmaya bak
10 YorumlaYaşamaz olur muyuz her şeyde her konuda deniyordu
02 Yorumla
Soran+1 yılen sonunda ne oldu peki ayrildiniz mi?
Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. beni deneyen biri arkadasim sevgilim olamaz
00 Yorumla
+1 yılTekmeyi vur görsün denemeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngelle gitsin lüzümsuzu
01 Yorumla
Soran+1 yılyazmiyorum zaten triplere girdi oda yazmiyor
+1 yılo zaman sende onu dene
00 Yorumla
+1 yılÖzet geç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptim bile haha
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamadim?
Cevap sahibi+1 yılbende aynisini yaptim. denedigim oluyor. karsimdakinden emin olmak icin yaptim.
Soran+1 yılniye öyle bisey yapiyorsunki? yaptigin Zaman sonrada söylüyormusun ona seni denedim, bakiyim ne diycen falan diye?
Cevap sahibi+1 yılevet. o sormadan soyluyorum hatta. mesela benimle konusurken seni denememin onune asla gecemezsin. sinirlenirsin hatta. eger boyle biriyse oynunu oynaman gerek. bu aslinda ona yeteri kadar kendini tanitamadiysan ya da kuskulari varsa oluyor. ki ben bunu yaptigim her kizda hissettigim seylerin sonucsuz olmadigini gordum. zaten hissetmesek yapmayiz. kisacasi sende ters buldugu birseyler olabilir.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne